Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

nuo pat gimimo naudojam tik PAMPERS, dabar irgi PAMPERS BABY DRY, buvau nupirkus baby active bet isbere uzpakaliuka.o del kvapu tai bent jau is mano patirties, Lietuvoje pirkom Pampers Simply Dry, tai va cia kvapas buvo kad kambarys 3 dienas kvepejo tais kvepalais is pakuotes schmoll.gif
Atsakyti
mamytės, nu nesuprantu g.gif gavom dovanų Huggies premium 4 dydžio (8-14kg). Maniškė trupučiuką virš 10kg ir ūgis nemažas, taip kad nėra pilvota, bet toks jausmas kad mažokos tos sauskelnės g.gif
Atsakyti
Abiem Pampersus, mazylei baltam ipakavime naturalius, o vyresneliui, Activ fit'a arba baby dry, pamirsau paminet, kad nepirkau nei pirmam, nei antram vaikui lenkiskos gamybos, perku vokiskus ar angliskus ir jokiu nusiskundimu neturim, nei beria, nei smirdi, nei dar kas daros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nete: 09 liepos 2011 - 10:06
Mes naudojame Pampers pirmoje vietoje, o antroje Huggies. Visada perkame akcines. Tai jokių problemų su užpakaliuku nesame turėję ax.gif Tik vieną kartą buvo pašutimas, ir tai dėl mano kaltės (sakykim), neužmačiau jog reikia pakeisti, nes klaidžiojo su seneliais po kiemą ax.gif
QUOTE(svirpile @ 2011 07 09, 08:27)
mamytės, nu nesuprantu g.gif  gavom dovanų Huggies premium 4 dydžio (8-14kg). Maniškė trupučiuką virš 10kg ir ūgis nemažas, taip kad nėra pilvota, bet toks jausmas kad mažokos tos sauskelnės g.gif

gal tik taip atrodo mirksiukas.gif , jos kadangi nesitampo šonuose kaip pampers, todėl taip ir atrodo jog mažos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesyte: 12 liepos 2011 - 16:42
Hugies arba libero
Atsakyti
Labiausiai patinka Libero dėl raukinuko nugaroje. Bet dėl palankesnių kainų dažniausiai perkam Pampers. Huggies niekada nebepirksiu - ištisai pro šonus pradarydavo vaikas.
Atsakyti
QUOTE(svirpile @ 2011 07 09, 07:27)
mamytės, nu nesuprantu g.gif  gavom dovanų Huggies premium 4 dydžio (8-14kg). Maniškė trupučiuką virš 10kg ir ūgis nemažas, taip kad nėra pilvota, bet toks jausmas kad mažokos tos sauskelnės g.gif

na hugies priekis neapkabina taip pilvuko kaip pampers ir tada atrodo kad ilgio truksta bet gali but ir mažoki jau smile.gif mes 11 kg sveriam tai 4+ hugiesus imam pampers irgi smile.gif nakti megsta su buteliuku dukryte miegot tai pasysina neblogai ax.gif 4u.gif
Papildyta:
beje gal kas pampers active fit bandet? Meginuka buvau isigijus tai man keistoka kad ta sugeriamoji dalis , užpakalinėje dalyje jos mažai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nightmoon: 23 liepos 2011 - 19:33
QUOTE(Nightmoon @ 2011 07 23, 20:32)
beje gal kas pampers active fit bandet? Meginuka buvau isigijus tai man keistoka kad ta sugeriamoji dalis , užpakalinėje dalyje jos mažai... g.gif

Labiau patiko, nei paprasti PAMPERS 4u.gif
Atsakyti
Tinka visi bet naudojam tik pampers, zalius, balti irgi toie pat geri, tik kaina skiriasi todel pigesnius renkames, o tie orandziniai play tai s lyg ne pampers butu, sunta, dar tie krasteliai nesitampo doh.gif Jau nekalbu apie visokius hugies libero ar dar kokius..Visi kiti tokie kieti, stori, nesitampo uzsegimai, hugies isvis susiguzuoja ta vata doh.gif Kolkas minkstesniu ir svelnesniu uz pampers neatradom abiem vaikam tik situos perku. Jei neprabeg air nesunta tai galima det ir kitokius, bet vaikas nepasakys kad jam nepatogu tai jau netaupom , dedam kurie atrodo svelniausi minksciausi..o ypac naujagimiui, visi kiti iskart i kojytes isirezia..ties sakant buvom susidure su bella happy, tai va siti irgi dar svelnuciai, bet vistiek storoki..
Ai o dar be uzsegimu kaip kelnytes buna tai irgi nieko gero, visai nepatogu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmilagre: 27 liepos 2011 - 16:04
Naudojam pampers. Seniau active baby, tada perskaičiau, kad pasirodo lietuvoj platina ir vokiškus/norvegiškus biggrin.gif dabar naudojam pampers baby dry, bet labiau patinka pamper active fit - tik brangoki šitie... O dabar noriu pabandyti Toujours smile.gif Gal išeis nusipirkt kitą savaitę smile.gif
Atsakyti
Mes naudojam vien tik Pamper baby dry. Angliskas uzsisakom ir namo atveza, perkam dezem, tai kaina tikrai nekanda biggrin.gif
Viena karta pabandziau Huggies, bet palyginti su Pampers jie man pasirode labai kieti, kaip is laikrascio padaryti, daugiau niekada ju nepirkau g.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiteirauti..Laukiam pirmagimio ir neapsisprendžiu ką pirkti Huggies ar Pampers (2-5 kg.)? Gal Jūs ką patarsite? 4u.gif
Atsakyti