Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

naudojam pampers, ketvirto dydžio sunaudojom tik vieną pakuotę ir iš kart šokom į penktą, patogiausia smile.gif neberia mūsų tai iki pusmečio naudojom parduotuvinius, o po to gavom pigesnių norvegiškų, jei bebrangindami lietuviai persistengs ir skirtumo tarp parduotuvinių nebebus tai nematau reikalo kažkur kitur ieškot, kai bet kada gali pasiimt iš lentynos parduotuvėj smile.gif nes kažkokių nerealių skirtumų nepamačiau tarp sauskelnių...
Atsakyti
Naudoju tai Pampers, tai Huggies, tai vėl Pampers. Jokio skirtumo nematau.
Atsakyti
Sveikos, mes atradom First Price norvegiskas tik reikia rasti ju pirkti sad.gif
ir kaina ir kokybe man super gera.. ir trusikelei laiko visa nakty,
jai yra kas prekiauja jais brukstelik i az..
o jai rinktis ar huggies ar pampers, tai pampersai lieka, jie plonesni minstesni, ir daugiau sugere, bent jau man, kas liecia nuo 3nr.. mazesnius rinkciausi happy bella arba hugies smile.gif))labau prigule sitie...
kiekvienam atape vis kitaip vienu 100 proc trubut nera
bet pakokas First Price man labai patiko ... ( turbut kaina labiause tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2011 04 12, 17:06)
o jai rinktis ar huggies ar pampers, tai pampersai lieka, jie plonesni  minstesni, ir daugiau sugere, bent jau man, kas liecia nuo 3nr.. mazesnius rinkciausi happy bella arba hugies smile.gif))labau prigule sitie...
bet pakokas First Price man labai patiko ... ( turbut kaina labiause tongue.gif )

na mes kartą bandėm nusipirkt tu First Price, mat pas mamytę kuri parduoda norvegiškus pampers turėjo ir šių, susigundėm kaina, nebėrė, tiko, bet vatos guzai sušokdavo, šiaip ne taip tą pakuotę pabaigėm ir tai tik namie būdami.... daugiau nebepirkom.....
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 02 01, 12:34)
Sakykit, man gimdyt uz keliu menesiu ir niekaip nepasirenku ka pirkti, galvoju tarp huggies ir pampers... O kas svarbiausia neapsisprendziu su dydziu, ar pirkti newborn 2-5kg ar iskart 2 dydi 3-6kg, kazkaip linkstu iskart prie 2 dydzio, o kaip jus darete?

Neskubėkite pirkti, pažiūrėkite, kokį vaikiuko svorį echo prognozuoja?Mes pradėjom nuo antro dydžio , o po poros savaičių naudojome trečią, o dar po mėnesio- ketvirtą , tuo metu Libero , dydį.Taigi, tų mažų dydžių nedaug ir sunaudojom, į priekį tikrai neapsimoka prisipirkti, negali zinoti kaip mažylis augs. 4u.gif

QUOTE(liumcikas @ 2011 04 12, 17:06)
o jai rinktis ar huggies ar pampers, tai pampersai lieka, jie plonesni  minstesni, ir daugiau sugere, bent jau man, kas liecia nuo 3nr.. mazesnius rinkciausi happy bella arba hugies smile.gif))labau prigule sitie...

šitie ir mums labai patiko, visai padori kokybė už tokią kainą.Svarbiausia, kad neprikvėpinti ir nealergizuoja drinks_cheers.gif taip, kietesni, gal visai mažiukui pypliukui ir nesinori tokių dėti, bet didesniam visai gerai.
Papildyta:
QUOTE(Hopeidea @ 2011 04 13, 21:28)

šitie ir mums labai patiko, visai padori kokybė už tokią kainą.Svarbiausia, kad neprikvėpinti ir nealergizuoja drinks_cheers.gif taip, kietesni, gal visai mažiukui pypliukui ir nesinori tokių dėti, bet didesniam visai gerai.

Skelbiu.lt pasidairykite, tikrai yra siūlančių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Geriausi buvo libero thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, mes naudojame pampers sauskelnes ir jomis labai patenkinti bigsmile.gif Kai gime pirmas vaikutis, tai gavom pirkt vokiskas su tinkleliu ir buvo puiku, po to naudojom lenku gamybos pampersus, kol neatradom pigiau vokisku ax.gif , o po ju lenkiski jau schmoll.gif ,nuo tos "alijosines" juosteles pradejo bert... Dabar jau mum reikia sauskelniu -kelnaiciu, tai pampersu mums nelabai, labai patiko first price kelnaites, tik kad ju pastoviai nera pirkt, bandom libero ir haggiu, tai manau panasiai nesiojas smile.gif , o maze naudoja tik pampers firmos biggrin.gif
Atsakyti
Naudojom tik Pampers. Kai gime naudojom New baby, po to Premium (su tinkliuku), oo nuo 4 dydzio pradejom pirkti Active Baby, nes kaina gerokai skiriasi o nuo 4 dydzio jos panasiai atrodo, jose nebera tokio tinkliuko kaip mazesniuose dydziuose (del ko mes jas ir pirkom).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kursuotoja: 05 gegužės 2011 - 21:18
tiek pirmam vaikui, tiek antram tik PAMPERS smile.gif
Atsakyti
Naudojam pampers sauskelnes
Atsakyti
jetau kaip jus galit pampers naudoti? kazkokada pirmam vaikui naudojau...o dabar perejau ant eko, panaudojau bambo, tai kai nusipirkau pampers ant staigio, taip jos man dvoooookia...tie kvapikliai...brr. ispuikau? pasibaisejau visgi pampers kvapais, ekperimentuojamais su kudikiais, ir internete libero su zaliu zenklu radau (neva ekologikesnius) , bet bekvapius bent, libero comfortfit 4dydis.vot tep, su ta ekologija... g.gif
Atsakyti
Naudojam pagrinde pampers, bet kartasi ir huggies. Šeip problemų dėl berimo neturim, tai dažniausiai perku tuos kuriems akcija būna blush2.gif
Atsakyti