Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Mamytės, ar labai skiriasi Pampers 4 ir 4+ dydžiai? g.gif
Atsakyti
Mes naudjam Huggies,nes nuo pampers vos po vienos valandos sikniukas buvo isbertas pulem verysad.gif o kiek paskaiu teko kankintis,kol uzgijo,o stai su huggies jokiu problemu,nors jie atrodo didesne,storesni,taciau man ju vidus naturalesnis,nei pampers tas palstikatinis tiklas kazkoks. Beja,vyresnelei irgi pamenu nuo pampers isbere. Cia noriu akcentuoti,kad kol auginom maizuke LT,naudojom pampers,paskaiu persikelem i Airija,ir va Airijoj parduodim pampers nei vienai is dukryciu netiko. Daugiau neeksperimentuojam,ir perkam tik huggies. thumbup.gif
Atsakyti
Gal esate savo mažyliams pirkę japoniškų sauskelnių? Įdomu, kaip jos bigsmile.gif Va čia radau http://leliui.lt/
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 13, 16:19)
Mamytės, ar labai skiriasi Pampers 4 ir 4+ dydžiai? g.gif

nea ax.gif beveik nesiskiria doh.gif as pabandziau ir, nepabaigus pakuotes, perejau prie 5 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2011 03 15, 11:17)
nea ax.gif beveik nesiskiria doh.gif  as pabandziau ir, nepabaigus pakuotes, perejau prie 5  4u.gif

Aišku, ačiū. Tuomet neverta turbūt mokėti brangiau, perkant 4+ vietoj 4 kolkas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 15, 22:46)
Aišku, ačiū. Tuomet neverta turbūt mokėti brangiau, perkant 4+ vietoj 4 kolkas ax.gif

As taip pat manau, kad neverta, nes didelio skirtumo ir a nepastebejau.
Atsakyti
Seniau mamos labai gyrė MAMIA sauskelnes. Dabar jų mačiau pirkti skelbiu.lt. Gaila, kad tik Klaipėdoje 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vildži @ 2011 02 18, 12:44)
... nusprendžiau išbandyti štai šias, daniškas "BLEER BLEIER“. Ar kas jas naudojate?Kokie atsiliepimai? Šiai dienai pagal aprašą - tai puikus kainos ir kokybės santykis.O ką manote jūs?

As ir pabandziau BLEER bleier. Mums tiko. Pirma vaika auginau tik su Bambo sauskelnem, antra - is pradziu bambollina, dabar isbandziau bleer bleier. Jokiu berimu. Aisku jos storesnes nei Pampers, bet cia jau kaip kas pripranta. Kaina tikrai gera, 25 Lt uz 56 vnt. O zinot, kiek jos kainuoja norvegijoje? Atitinkamai pagal kursa 7-8 Lt didelis pokas, o pas mus prekiauja po 25 Lt. Tai va, cia Lietuva...cia lietus lyja..Kai pagalvoji, nei tu 25 Lt nebesinori moket.
Atsakyti
Nu sakes, lietuviskas biznis, ne kitaip doh.gif
As taip pat isbandziau- labai patiko, ypac kaina thumbup.gif
Atsakyti
O mes perėjom ant Libero. Esu žiauriai jomis patenkinta smile.gif pas msu jau 5 dydis
Atsakyti
Pora pirmu menesiu naudojome Huggies sauskelnes 1 ir 2 dydi baltoje pakuoteje. Buvau labai patenkinta. Minkstuciai, neelergizavo, nedirginu dupciuko. Bet tolimesni ju dydziai nuvyle. 2 jau buvo ankstokas, o va 3 dar gerokai per dideles, nuolat vykdavo "avarijos", leisdavo per krastus, nes tinkamai neapspausdavo sonu, gumeles virsuje kazkur dingdavo tongue.gif
Taigi nuo 3 menesio perejom prie Libero. Buvau jomis labai patenkinta - labai grazios, minkstos. Devejom iki 8 menesio. Taciau pazistamiems pasiulius isbandyti naujasias Pampers, prie Libero daugiau nebegrizau, nes Pampers pasirode labai plonytes, minkstutes, malonios prilietus prie odos, nesudaro "guzo" tarp kojyciu. Todel, manau, iki kol ju visiskai atsisakysime, naudosime tik Pampers.
Tiesa kazkada reikalui prispyrus buvau nupirkusi Absorbers (nes prireike staiga, o pinigu uzteko tik tokioms biggrin.gif), bet jos taip ir liko nepanaudotos, nes dupciukas visas israudo, nuemus sauskelne, oda buvo dregna, o sauskelne atrode permirkusi.
Atsakyti
Girdejau balandzio 14 d Kaune megoje vyks nemokama mamyciu akademija, ir jos metu bus pasakojama apie sauskelnes, ju rusis, kokias kada naudoti ir t.t . Gal verta nueiti?
Atsakyti