Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

QUOTE(Kačia @ 2011 02 01, 16:45)
Kiek pamenu greit perejom prie didesniu. Gal koki men. naudojom 4u.gif

Labai aciu uz atsakymus, isspredet mano dilema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2011 02 01, 13:15)
As pirmus pirkau newborn, tikrai nebus mazi smile.gif  Kai per dideli irgi vaikuciui nepatogu, o dar reikia atlenkti, kad prie bambutes nesiliestu (jei didesni daugiau reiks atlenkti), dar jie turi spec. tinkliuka  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mamytės, ar naudojate šias Pampers Premium Care sauskelnes? Teigiama, kad jos (tarp "Pampers" firmos sauskelnių) ploniausios, minkščiausios, geriausiai sugeriančios ir paliekančios sausumo pojūtį sauskelnės.
Esu gavusi išbandyti jų pakuotę, kaip "Streetcom" ekspertė, tačiau niekada savo vaikams nenaudojau kitokių Pampers sauskelnių (pirmasis buvo alergiškas, o antrąjam dėl baimės alergijai net nepirkau). Todėl man labai sunku jas palyginti su ankstesnėmis.

Man būtų labai įdomu sužinoti, kaip jums sekasi naudoti šias sauskelnes? Ar džiaugiatės jomis, o gal nusivylėte? Kokius jų privalumus ir trūkumus galėtumėte išskirti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgituku: 07 vasario 2011 - 00:42
Aš tik iš primiršimo nusipirkau Pampers sauskelnių i gimdymo namus, daugiau tokios klaidos nekartoju. Mažiukui išbėrė nugarytę, nes sauskelnių šiurkštumas, kaip švytrinio popieriaus. Huggies gal nemoku teisingai užsegti, nes nuolat peršlampa kraštai. Dabar naudoju Libero, kol kas esu labai patenkinta.
Atsakyti
Sveikos, mamos. Žinau, kad esate išbandžiusios įvairias sauskelnes. Pasidalinkime patirtimi - kokios, kodėl, kur pigiau.Manau, tokia koncentruota informacija pravers ne tik pirmą vaikelį auginančioms mamoms..
Aš pati pirmą vaiką auginau tik su daugkartinėm (tada buvo beprotiškai brangūs pampersai), antrą - tik su pampersais, o trečią - su pampersais, nes huggiai netiko, o dabar, kai pabrango pampersai, nusprendžiau išbandyti štai šias, daniškas "BLEER BLEIER“. Ar kas jas naudojate?Kokie atsiliepimai? Šiai dienai pagal aprašą - tai puikus kainos ir kokybės santykis.O ką manote jūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vildži: 18 vasario 2011 - 11:46
pampersai mum netiko- nei vienai iš dukrų; bandžiau bambo- patiko, bet brangoka. apsistojom ties huggies premium
Atsakyti
mes bandem "BLEER BLEIER, bet mums netiko, isbere uzpakaliuka, todel atgal grizom prie pampers firmos sauskelniu, mums jie patys geriausi.
Atsakyti
Mes dar mažiukai tai išbandėm nelabai daug rūšių, bet informacijos pasidalinimui jau truputuką pririnkom biggrin.gif

Pampers priemium care - labai patiko. Tai buvo mūsų pirmos sauskelnės, 1 nr. Kai paaugom jau naudojom 3 dydį, bei išbandėm kaip vokiškas, taip ir lenkiškas, galiu drąsiai sakyti, kad bent jau dabar tai kokybė visiškai nesiskiria (kaip senesnėse pampersuose)

Pirmą dydį naudojom ir Huggies Newborn - jos man pasirodė kietesnės nei pampers, tačiau gan malonus "audinys jų", toks prie natūralumo smile.gif Likom patenkinti ax.gif

Kai perejom prie 2 dydžio, draugavom su Pampers new baby (su tinkleliu, Vokietija). Irgi visai nieko, tačiau priemium care man kažkaip labiau prie širdies buvo blush2.gif

Dabar naudojam Pampers Baby dry su alijošiaus ekstraktu (3 dydį, vokiškus), mūsų užpakaliukui tinka ir patinka, minkštučiai, labai gerai sugeria viską :}

Spintoj mus laukia 3 dydis Huggies'u, pagal kg jie didesni nei pampersai, tai dar truputuką paaugsim ir tesim eksperimentus biggrin.gif

Pastebėjau kad užpakaliukui mūsų tiko viskas, tai džiugina ir galiu jau rinktis pagal tai kas patogiau atrodo man, bei kas pigiau kišenei, linkiu taip visom mamytėm 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad ne i tema cia ilindau ax.gif Turiu huggies sauskelniu nusipirkus, bet dukrytei netiko. Gal kas nors noretu. Turiu 4 pokus po 70vnt 2ro dydzio. Atiduociau po 35 lt uz poka. Jei sudomino rasykit i AZ.
Dar karta atsiprasau uz temos tersima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituku @ 2011 02 06, 22:41)
Mamytės, ar naudojate šias  Pampers Premium Care sauskelnes? Teigiama, kad jos (tarp "Pampers" firmos sauskelnių) ploniausios, minkščiausios, geriausiai sugeriančios ir paliekančios sausumo pojūtį sauskelnės.
Esu gavusi išbandyti jų pakuotę, kaip "Streetcom" ekspertė, tačiau niekada savo vaikams nenaudojau kitokių Pampers sauskelnių (pirmasis buvo alergiškas, o antrąjam dėl baimės alergijai net nepirkau). Todėl man labai sunku jas palyginti su ankstesnėmis.

Man būtų labai įdomu sužinoti, kaip jums sekasi naudoti šias sauskelnes? Ar džiaugiatės jomis, o gal nusivylėte? Kokius jų privalumus ir trūkumus galėtumėte išskirti?

mes tik sias sauskelnes ir naudojam smile.gif tikrai esu patenkinta, jos plonos ir tikrai gerai sugeria smile.gif kai nuiimu pampi, prilietus jo vidu, ten visiskai sausa thumbup.gif o iprastuose buna gan dregna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 12 02, 20:03)
As tai turejau Huggies. O vat Pampers su tinklialiu nelabai buvo(kai daznai kakodavo-lipdavo tas prie sikniuko verysad.gif ) ...

Mums Pampers su tinkleliu del to irgi nepatiko, kad prie uzpakaliuko prilipdavo... unsure.gif O geriausiai patiko huggies. Dabar naudojam Huggies Natural fit, atveza is Anglijos mums, kazkokia nauja rusis (bent jau Lietuvoje nemaciau tokiu pakuociu) svelniai ruzavame ipakavime, raso, kad angl. Organic cotton bei su vitaminu E.
Atsakyti
mes naudojame pampersus, tik ne cia perkame, bet mums is vokietijos parveza. Kokybe nuo pirktu is maximos labai skiriasi
Atsakyti