O mes neturim daug pinigeliu ir naudojam First Price Vokieciu gamybos,beveik,kaip Pampers'ai,bet kaina nei is tolo nepanasi i Pampers
Labiausiai patinka Pampers ir Huggies, siaip nematau skirtumo ar vokiski, ar lenkiski, bent musu vaikui tinka visi vienodai. Tai kuriu kaina geresne buna, tuos ir perku
QUOTE(Balande5 @ 2011 01 15, 13:53)
Na,manau,kad 23lt.uz 50vnt.tai SUPER!!!
jo, cia first price, as ir po 20 gaunu
Neradau pati info tai pasakoju apie BRITTON is assorti pirkau. mes naudojam tik diena.
+
kaina patrauklesne nei pampers
-
sugeria labai prastai nuemus perbrauki per uzpakali dregnas.
po pietu miego (2 -max3val) sauskelne buna pilna kad vos tarp koju telpa, jei vaikas atsisedo ir nespejot nuimt tai is jo ciurksle isteka sysiukas ir sofa tampa ezeru
isvada : daugiau niekad nepirksiu
p.s. pietu miegui visad dedam nauja sauskelne
+
kaina patrauklesne nei pampers
-
sugeria labai prastai nuemus perbrauki per uzpakali dregnas.
po pietu miego (2 -max3val) sauskelne buna pilna kad vos tarp koju telpa, jei vaikas atsisedo ir nespejot nuimt tai is jo ciurksle isteka sysiukas ir sofa tampa ezeru
isvada : daugiau niekad nepirksiu
p.s. pietu miegui visad dedam nauja sauskelne
naudojam PAMPERS
Sakykit, man gimdyt uz keliu menesiu ir niekaip nepasirenku ka pirkti, galvoju tarp huggies ir pampers... O kas svarbiausia neapsisprendziu su dydziu, ar pirkti newborn 2-5kg ar iskart 2 dydi 3-6kg, kazkaip linkstu iskart prie 2 dydzio, o kaip jus darete?
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 02 01, 12:34)
Sakykit, man gimdyt uz keliu menesiu ir niekaip nepasirenku ka pirkti, galvoju tarp huggies ir pampers... O kas svarbiausia neapsisprendziu su dydziu, ar pirkti newborn 2-5kg ar iskart 2 dydi 3-6kg, kazkaip linkstu iskart prie 2 dydzio, o kaip jus darete?
As pirmus pirkau newborn, tikrai nebus mazi Kai per dideli irgi vaikuciui nepatogu, o dar reikia atlenkti, kad prie bambutes nesiliestu (jei didesni daugiau reiks atlenkti), dar jie turi spec. tinkliuka
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 02 01, 12:34)
Pritariu, kad tikrai nebus per didelės newborn dydžio sauskelnytės
Kiek bandžiau vistiek man Pampers geriausios.
QUOTE(Kačia @ 2011 02 01, 13:15)
As pirmus pirkau newborn, tikrai nebus mazi Kai per dideli irgi vaikuciui nepatogu, o dar reikia atlenkti, kad prie bambutes nesiliestu (jei didesni daugiau reiks atlenkti), dar jie turi spec. tinkliuka
Dekui, tada tikrai pirksiu newborn, o kuriam laikui mazdaug ju uzteko, kada pradejote pirkti jau didesnes?
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 02 01, 15:54)
Dekui, tada tikrai pirksiu newborn, o kuriam laikui mazdaug ju uzteko, kada pradejote pirkti jau didesnes?
Kiek pamenu greit perejom prie didesniu. Gal koki men. naudojom