Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

O mes neturim daug pinigeliu ir naudojam First Price smile.gif Vokieciu gamybos,beveik,kaip Pampers'ai,bet kaina nei is tolo nepanasi i Pampers biggrin.gif
Atsakyti
Labiausiai patinka Pampers ir Huggies, siaip nematau skirtumo ar vokiski, ar lenkiski, bent musu vaikui tinka visi vienodai. Tai kuriu kaina geresne buna, tuos ir perku smile.gif
Atsakyti
Na,manau,kad 23lt.uz 50vnt.tai SUPER!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balande5 @ 2011 01 15, 13:53)
Na,manau,kad 23lt.uz 50vnt.tai SUPER!!! biggrin.gif

jo, cia first price, as ir po 20 gaunu tongue.gif
Atsakyti
Neradau pati info tai pasakoju apie BRITTON is assorti pirkau. mes naudojam tik diena.

+
kaina patrauklesne nei pampers

-
sugeria labai prastai nuemus perbrauki per uzpakali dregnas.

po pietu miego (2 -max3val) sauskelne buna pilna kad vos tarp koju telpa, jei vaikas atsisedo ir nespejot nuimt tai is jo ciurksle isteka sysiukas ir sofa tampa ezeru

isvada : daugiau niekad nepirksiu

p.s. pietu miegui visad dedam nauja sauskelne
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auryte2: 26 sausio 2011 - 21:39
naudojam PAMPERS
Atsakyti
Sakykit, man gimdyt uz keliu menesiu ir niekaip nepasirenku ka pirkti, galvoju tarp huggies ir pampers... O kas svarbiausia neapsisprendziu su dydziu, ar pirkti newborn 2-5kg ar iskart 2 dydi 3-6kg, kazkaip linkstu iskart prie 2 dydzio, o kaip jus darete?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 02 01, 12:34)
Sakykit, man gimdyt uz keliu menesiu ir niekaip nepasirenku ka pirkti, galvoju tarp huggies ir pampers... O kas svarbiausia neapsisprendziu su dydziu, ar pirkti newborn 2-5kg ar iskart 2 dydi 3-6kg, kazkaip linkstu iskart prie 2 dydzio, o kaip jus darete?

As pirmus pirkau newborn, tikrai nebus mazi smile.gif Kai per dideli irgi vaikuciui nepatogu, o dar reikia atlenkti, kad prie bambutes nesiliestu (jei didesni daugiau reiks atlenkti), dar jie turi spec. tinkliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 02 01, 12:34)

Pritariu, kad tikrai nebus per didelės newborn dydžio sauskelnytės 4u.gif
Atsakyti
Kiek bandžiau vistiek man Pampers geriausios.
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2011 02 01, 13:15)
As pirmus pirkau newborn, tikrai nebus mazi smile.gif  Kai per dideli irgi vaikuciui nepatogu, o dar reikia atlenkti, kad prie bambutes nesiliestu (jei didesni daugiau reiks atlenkti), dar jie turi spec. tinkliuka  4u.gif

Dekui, tada tikrai pirksiu newborn, o kuriam laikui mazdaug ju uzteko, kada pradejote pirkti jau didesnes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 02 01, 15:54)
Dekui, tada tikrai pirksiu newborn, o kuriam laikui mazdaug ju uzteko, kada pradejote pirkti jau didesnes? 4u.gif

Kiek pamenu greit perejom prie didesniu. Gal koki men. naudojom 4u.gif
Atsakyti