Mamytės, turiu tokį įdomų klausimą
Noriu užsipirkti sauskelnių (na, yra proga gauti pigiau, bet reikia pirkti didesnį kiekį), bet va dilema - kokio dydžio kiek imti
Mūsų mažylei beveik mėnuo
Dabar palyginau 2 ir 3 dydžio "Pampers" sauskelnes - nu man jos beveik vienodos
Beje, tos 2 dydžio, kurias dabar naudojame, nuspaudžia labai jau kojytes - čia visiems taip?
Vat klausimėlis - kada maždaug perėjote iš 2 į 3 dydį?
p.s. nes pagal kg tiktų ir tos, ir tos - 2 dydis 3-6 kg, 3 dydis 4-9 kg (šitų, kaip suprantu, galėčiau užsipirkti gerokai daugiau) mūsų mažylė gimė beveik 4 kg....
Noriu užsipirkti sauskelnių (na, yra proga gauti pigiau, bet reikia pirkti didesnį kiekį), bet va dilema - kokio dydžio kiek imti
Mūsų mažylei beveik mėnuo
Dabar palyginau 2 ir 3 dydžio "Pampers" sauskelnes - nu man jos beveik vienodos
Beje, tos 2 dydžio, kurias dabar naudojame, nuspaudžia labai jau kojytes - čia visiems taip?
Vat klausimėlis - kada maždaug perėjote iš 2 į 3 dydį?
p.s. nes pagal kg tiktų ir tos, ir tos - 2 dydis 3-6 kg, 3 dydis 4-9 kg (šitų, kaip suprantu, galėčiau užsipirkti gerokai daugiau) mūsų mažylė gimė beveik 4 kg....
Norėčiau įsigyti Winalite sauskelnių. Gal yra jas platinančių Kaune? Kiek domėjausi, tai jos labai geros. Info ar pasiūlymų laukiu į AŽ
Naudojom Bamboo (vidutiniškai patiko, nes nors užpakaliukas neraudo, bet jos labai storos ir šlapimo bei kakų kartais būdavo pilni šliaužtukai), Huggies (vidutiniškai patiko, nes plonos, kita vertus, pasitaikydavo, "prabėgimų", bet galiausiai paraudo užpakaliukas, tad teko keisti), Libero (nepatiko visiškai, nes storos, beveik kiekvieną kartą būdavo pilni šlaiužtai, bėrė užpakaliuką), Pampers (kolkas patinka, nes plonos, gerai sugeria,tačiau man asmeniškai jos atrodo tokios super nenatūralios: net nuo naujų sauskelnių sklinda toks palengvintas dyzelino kvapelis, o čia ant savo vaikiuko užpakaliuko dedi juk ). Tokia mano patirtis
Naudojom Bamboo (vidutiniškai patiko, nes nors užpakaliukas neraudo, bet jos labai storos ir šlapimo bei kakų kartais būdavo pilni šliaužtukai), Huggies (vidutiniškai patiko, nes plonos, kita vertus, pasitaikydavo, "prabėgimų", bet galiausiai paraudo užpakaliukas, tad teko keisti), Libero (nepatiko visiškai, nes storos, beveik kiekvieną kartą būdavo pilni šlaiužtai, bėrė užpakaliuką), Pampers (kolkas patinka, nes plonos, gerai sugeria,tačiau man asmeniškai jos atrodo tokios super nenatūralios: net nuo naujų sauskelnių sklinda toks palengvintas dyzelino kvapelis, o čia ant savo vaikiuko užpakaliuko dedi juk ). Tokia mano patirtis
QUOTE(SigaSigute @ 2010 09 22, 13:14)
Mes isbandem praktiskai visus, bet vistiek patys paciausi mums yra Pampers
isbandziau visas iskyrus tas kur nezinomu ngirdetu firmu ekologiskas, tai is visu euna taip:
1. Libero
2. Pampers ir Hugies
Tiek kad Libero pardese brangiau nei pampers ar hugies... Bet per SM nudzioviau gera kaina Is Norvegu parvezti pampersai 0,46Lt/vnt (55Lt deze 120vnt) , maciau tas pacias skelbiu .lt po 70Lt deze pardavineja tai uzsipirkau ju 4dezes po 120vnt liuks man jie
1. Libero
2. Pampers ir Hugies
Tiek kad Libero pardese brangiau nei pampers ar hugies... Bet per SM nudzioviau gera kaina Is Norvegu parvezti pampersai 0,46Lt/vnt (55Lt deze 120vnt) , maciau tas pacias skelbiu .lt po 70Lt deze pardavineja tai uzsipirkau ju 4dezes po 120vnt liuks man jie
nauduojom ir tik PAMPERS...................
Naudojames Pampers ir dabar mums atveze is Norvegijos FirstPrice irgi patiko
Ir mum Pampers Bandziau Huggies - nepatiko, praleidzia kartais...Bambo - per kieti.Taigi daugiau neeksperementuosiu manau.
augam su pampersais, bandem ir kitokius, bet likom prie pampersiuku
mes irgi bandem ivairiausiu,bet Pampersai mum labiausiai tiko ir patiko
Mes irgi tik huggies naudojam sauskelnes. Uzsiperkam ju "Baby City' parduotuveje, kur jos pigiausios, nes kur kitur beziureciau kinos didesnes nei minetoje parduotuveje