Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Mes Huggies Premium naudojam, nei jie kieti, nei ka, svelnus ir tikrai jokiais guzais nesusoka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste1978: 15 spalio 2010 - 11:18
Mamytės, turiu tokį įdomų klausimą blush2.gif

Noriu užsipirkti sauskelnių (na, yra proga gauti pigiau, bet reikia pirkti didesnį kiekį), bet va dilema - kokio dydžio kiek imti doh.gif
Mūsų mažylei beveik mėnuo ax.gif
Dabar palyginau 2 ir 3 dydžio "Pampers" sauskelnes - nu man jos beveik vienodos g.gif
Beje, tos 2 dydžio, kurias dabar naudojame, nuspaudžia labai jau kojytes - čia visiems taip? unsure.gif

Vat klausimėlis - kada maždaug perėjote iš 2 į 3 dydį?

p.s. nes pagal kg tiktų ir tos, ir tos - 2 dydis 3-6 kg, 3 dydis 4-9 kg (šitų, kaip suprantu, galėčiau užsipirkti gerokai daugiau) g.gif mūsų mažylė gimė beveik 4 kg....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 18 spalio 2010 - 12:55
Norėčiau įsigyti Winalite sauskelnių. Gal yra jas platinančių Kaune? 4u.gif Kiek domėjausi, tai jos labai geros. Info ar pasiūlymų laukiu į AŽ drinks_cheers.gif
Naudojom Bamboo (vidutiniškai patiko, nes nors užpakaliukas neraudo, bet jos labai storos ir šlapimo bei kakų kartais būdavo pilni šliaužtukai), Huggies (vidutiniškai patiko, nes plonos, kita vertus, pasitaikydavo, "prabėgimų", bet galiausiai paraudo užpakaliukas, tad teko keisti), Libero (nepatiko visiškai, nes storos, beveik kiekvieną kartą būdavo pilni šlaiužtai, bėrė užpakaliuką), Pampers (kolkas patinka, nes plonos, gerai sugeria,tačiau man asmeniškai jos atrodo tokios super nenatūralios: net nuo naujų sauskelnių sklinda toks palengvintas dyzelino kvapelis, o čia ant savo vaikiuko užpakaliuko dedi juk g.gif). Tokia mano patirtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kordi: 02 lapkričio 2010 - 00:03
QUOTE(SigaSigute @ 2010 09 22, 13:14)
Mes isbandem praktiskai visus, bet vistiek patys paciausi mums yra Pampers smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
isbandziau visas iskyrus tas kur nezinomu ngirdetu firmu ekologiskas, tai is visu euna taip:
1. Libero
2. Pampers ir Hugies

Tiek kad Libero pardese brangiau nei pampers ar hugies... Bet per SM nudzioviau gera kaina thumbup.gif Is Norvegu parvezti pampersai 0,46Lt/vnt (55Lt deze 120vnt) lotuliukas.gif , maciau tas pacias skelbiu .lt po 70Lt deze pardavineja doh.gif tai uzsipirkau ju 4dezes po 120vnt lotuliukas.gif liuks man jie
Atsakyti
nauduojom ir tik PAMPERS...................
Atsakyti
Naudojames Pampers ir dabar mums atveze is Norvegijos FirstPrice irgi patiko
Atsakyti
Huggies nuo pirmos dienos smile.gif kartais pampers.
Atsakyti
Ir mum Pampers thumbup.gif Bandziau Huggies - nepatiko, praleidzia kartais...Bambo - per kieti.Taigi daugiau neeksperementuosiu manau.
Atsakyti
augam su pampersais, bandem ir kitokius, bet likom prie pampersiuku cool.gif
Atsakyti
mes irgi bandem ivairiausiu,bet Pampersai mum labiausiai tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi tik huggies naudojam sauskelnes. Uzsiperkam ju "Baby City' parduotuveje, kur jos pigiausios, nes kur kitur beziureciau kinos didesnes nei minetoje parduotuveje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalainga: 09 lapkričio 2010 - 16:19