Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Sveikos mamytes smile.gif neperskaiciau visos temos, todel nzn apie visai leliukus kalbat ar apie ciuciut jau paaugusius:) as savo abiem vaikiukam, kai buvo leliukai, naudojau pampers, kur sugeria ir kakuti. Paskui pradejau naudot maximos pampersus ir esu jais lb patenkinta. nei beria, nei sunta, zodziu mano abiems vyrukams lb tiko:)
Atsakyti
Sia savaite Baby city pirkau HUGGIES giga pakuote ir mokejau labai gera kaina, kazkaip labai jie neissireklamave, bet dziaugiuosi, kad pataikiau nusipirkti pigiau.
Pirkau uz 54.99 Lt, o Maximoje maciau tik po 30proc nuolaidos ir tai gaunasi brangiau 55.71 Lt.
Atsakyti
as tik Pampers ir jokiu kitokiu nepripazystu.Kazkada esu bandziusi Huggies,kazkoks siaubas man buvo,guzais tas vidus susoka kai vaikiukas prisisioja,daugiau eksperimentu nedarau
Atsakyti
QUOTE(tupukas @ 2010 10 04, 16:16)
as tik Pampers ir jokiu kitokiu nepripazystu.Kazkada esu bandziusi Huggies,kazkoks siaubas man buvo,guzais tas vidus susoka kai vaikiukas prisisioja,daugiau eksperimentu nedarau

mes taip pat tik pampers
netiko jokie kitokie nors ir uzsienietiski schmoll.gif

o pampers ir lenkiski tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes pradėjom nuo ekologiškų "Bambo", bet pabandę "Pampers" liksime prie jų tongue.gif
Labai jau kietos tos "Bambo" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 07 spalio 2010 - 14:05
QUOTE(jankabara @ 2010 07 03, 09:00)
Sveiki, ar yra naudojusių ar naudojančių norvegiškas sauskelnes "First Price"?Girdėjau kad jų kokybė nebloga ir kaina nesikandžioja, šiuo ekonomiškai sunkiu laikotarpiu smile.gif Gal turite kokių nors atsiliepimų?

Sveiki taip mes naudojome 3metus sias sauskelnes ir draugems parekomendavau,lygiai tokios pat kaip ir sauskelnes pampers , tik skiriasi pavadinimas ir kaina perpus pigesne thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingritka @ 2010 10 08, 17:08)
Sveiki taip mes naudojome 3metus sias sauskelnes  ir draugems parekomendavau,lygiai tokios pat kaip ir sauskelnes pampers , tik skiriasi pavadinimas ir kaina perpus pigesne  thumbup.gif

O kur jų galima įsigyti? g.gif
Atsakyti
O kaip jums sauskelnes Lbero? g.gif
Atsakyti
jau trecia auginu, tai visokiu isbandziau: Libero, Hagius, Pampersus, Maximos ir angliskus. Aisku, uzsenietiski geri, juose gelis labai minkstas pasidaro, o pvz Maximos tai labai kieti, bet neshunta, dazniau galima keisti, negaila, nes kaina normali. maciau sauskelniu pigu.lt , asorti.lt, babymarket bet dar nepirkau
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 10 08, 20:06)
O kur jų galima įsigyti? g.gif

http://www.pampersiukai.lt/Kainos.html
QUOTE(baikscioji @ 2010 10 11, 17:21)
O kaip jums sauskelnes Lbero? g.gif

Patinka thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi mazoji nera alergiska jokioms sauskelnems, tai perku tas, kurioms tuo metu buna akcija. Jei kaina butu vienoda, pirkciau Libero thumbup.gif ir daugiau niekada nepirksiu Optima schmoll.gif .
Atsakyti
Mes daudojam Pampers, kai buvo mažiukas su tinkleliu, kur skystą kakutį sugeria, buvau nupirkus vieną Huggies pakuotę, nes draugės - mamos labai juos gyrė, bet man visai nepatiko. Kažkokie labai jau "celofaniniai" biggrin.gif
Atsakyti