Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 06 25, 00:59)
kad ugio .lt ir assorti .lt
tai pampersai lenkiski budavo  unsure.gif gal pasikeite
as perku amerikietiskus,tai hugiesai nerealus man  wub.gif

Jau abi internetinės turi angliškų drinks_cheers.gif perkam ir labai mums tinka, tik dar naudojam pamainom su Libero,nes pastarieji labiau tinka karštesniu oru-mažiau kaista 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 06 25, 11:54)
Jau abi internetinės turi angliškų drinks_cheers.gif perkam ir labai mums tinka, tik dar naudojam pamainom su Libero,nes pastarieji labiau tinka karštesniu oru-mažiau kaista 4u.gif

aiskumas

na mes pampers megome,kol vaikas gulejo
bet kai dabar begioja,tai pampers nesamone,visada smunka nuo uzpakalio,nes ju tamorus tik sonai,tai ties sikine atsikese ir smunka
o vat Libero ir Hugies,superiniai,nes gale yra plati guma, laikosi vaikui super,ir begioti patogu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 26 birželio 2010 - 14:59
Kuo skiriasi lenkiški Pampers active baby ir angliški baby dry?Kurie geresni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 06 25, 13:54)

skelbiu.lt galima rasti zymiai pigiau nei siose parduotuvese parduodama mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, ar yra naudojusių ar naudojančių norvegiškas sauskelnes "First Price"?Girdėjau kad jų kokybė nebloga ir kaina nesikandžioja, šiuo ekonomiškai sunkiu laikotarpiu smile.gif Gal turite kokių nors atsiliepimų?
Atsakyti
QUOTE(jankabara @ 2010 07 03, 09:00)
Sveiki, ar yra naudojusių ar naudojančių norvegiškas sauskelnes "First Price"?Girdėjau kad jų kokybė nebloga ir kaina nesikandžioja, šiuo ekonomiškai sunkiu laikotarpiu smile.gif Gal turite kokių nors atsiliepimų?

O jų yra pirkti Lietuvoje??? Aš tokių nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 07 04, 11:36)
O jų yra pirkti Lietuvoje??? Aš tokių nežinau  ax.gif

Taip yra 4u.gif Tik ne parduotuvėse reikia ieškoti, o internetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramal @ 2010 05 29, 10:50)
Mes laukiames maziuko ir svarstau naudoti ekologiskas sauskelnes, siuo metu galvojam apie naujai pasirodziusias Huggies® Newborn – su ekologiška medvilne.

mes savo mazyliui nuo pat gimimo perkame tik huggies, nuo kitu isbandytu alergija ir isberimai.
Atsakyti
Mes perkam pampers firmos sauskelnes, man jie patinka todel kad yra ploni ,kai uzdedu- daugelis net mano kad vaikas be pamperso vaiksto, aisku kol nepasiusioja kelis kartus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pampersai vibelle su tampriu juosmeneliu.Minkstais ir lanksciais krasteliais.
Plonos, paaukstintu liemeniu.
Pralaidzios orui.Puiki kokybe.
4-9kg, 90vnt.
7-18kg, 80vnt.
11-25kg. 70vnt.
kaina 50lt .Atvezame ir i Kauna.

+37067369380
Atsakyti
nuo pat gimimo perku tik huggies, nes kiti netiko kiek bandem...
Atsakyti
as tai mazutei tik pampersus pirkau, nes uzpakaliukas prisitaiko prie vienos rusies ir jau paskui nepakeisi... schmoll.gif kitas bandziau tai tik sususdavo blink.gif , bet nemanau kad yra skirtumas, nes svarbu prie kokiu priprato... biggrin.gif
Atsakyti