Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

mes isbandem nemaza dali visokiausiu... apsistojom ties moltex'ais.. thumbup.gif kaip tik dabar jiem nuolaidele ekomamoj

(http://www.ekomama.lt/product_info.php?products_id=295)
Atsakyti
naudojom huggies iki tol kol mano maziukas pradejo sedeti.kol vaikas mazia judeti,jie buvo mums thumbup.gif ,bet kai pradejo daugiau judet,pradejo nepatikt schmoll.gif ,nes sonukus nugrauzdavo uzsegimas.pradejom naudot pamapers,iki siol juos naudojam.man ju pats dizainas thumbup.gif ,bet prie kvapo iki siol negaliu priprast schmoll.gif ,man jis nepatinka.
Atsakyti
4u.gif labas rytas biggrin.gif mes naudojam Pampers, nes šie tikrai patys ploniausi, ir leidžia kvėpuoti dengiamai odai. Žinoma ir piniginė plonėja, bet už kokybę negaila ax.gif be to sako Lenkijoje PER PUSE MAŽIAU, kai didelis pokas pas mus kainuoja 58lt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumema: 03 birželio 2009 - 09:00
mes su pirmu vaikeliu visas rusis isbandem, labiausiai Pampers tiko, tai su antru nebesiblaskem, tik tas ir naudojom. jei vel kada reiktu ax.gif tai noretusi kokias ekologiskas ar daugkartines isbandyti. thumbup.gif
Atsakyti

TIK PAMPERS, ismandem daug visokiu bet apsistojom tik jais thumbup.gif
Atsakyti
tik pampers blush2.gif
Atsakyti
tik pampers!mums jos tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
hugies, nes nuo pampersu bere. O libero irgi nieko, bet jei daugiau prisysioja tai kazkokia zele ant uzpakalio susidaro doh.gif
Atsakyti
Mes naudojam pampers kelnaites. Mazyle labai judri, tai kitokiu neimanoma uzdet doh.gif
Atsakyti
man tai pampers kelnaites nelabai patiko.siaip tai jas labai patogu uzmauti,kaip vaikas nenori guleti thumbup.gif .bet as pasbejau,kad jos daug maziau sugeria slapimo g.gif ,negu paprasti pampersai.diena tai jokiu problemu,gali dazniau pakeist,bet kai nakciai uzdedavau,ryte vaikas visada slapias budavo verysad.gif
Atsakyti
SVEIKI> GALIM PASIULYT SAUSKELNIU TIKRAI ZEMOMIS KAINOMIS. DIDZIAUSI PAKAI. "BAMBI" TIK LT 25 LT, "DADA" TIK 30 LT, "BELLA HAPPY" TIK 39 LT, "HUGGIES" NUO 38 LT, "PAMPERS" NUO 43 LT.

PERKANT NORS 2 IPAKAVIMUS ATVEZIMAS VILNIUJE NEMOKAMAS!!!

TAIP PAT TURIM MISINUKU,ARBATELIU,BODZIUKU, KOJINYCIU VAIKISKOMIS KAINOMIS.

TEL. VILNIUS 8615 38676
EL.PASTAS SAUKELNESPIGIAU@INBOX.LT
Atsakyti
Tik pampers..bet galetu buti jos bekvapes... g.gif
Atsakyti