Sveikos mamos,
kaip jums atrodo, kurios sauskelnės geresnės huggies premium, ar huggies super dry? Netyčia nusipirkom super dry ir pastebėjom, kad ne tokios pat kaip premium, kurias prieš tai naudojom.
QUOTE(saturnija @ 2010 04 20, 20:06)
Sveikos mamos,
kaip jums atrodo, kurios sauskelnės geresnės huggies premium, ar huggies super dry? Netyčia nusipirkom super dry ir pastebėjom, kad ne tokios pat kaip premium, kurias prieš tai naudojom.
esu bandziusi premium is maximos, dabar turiu super-dry is UK, tai sitos man labiau patinka. Sugeriamumas gal ir toks pats, bet jos kiek minkstesnes man rodos
mes naudojam pampers, pradesim 3 dydi, maciau kad yra 4 dydis active baby ir active boy, kurios geresnes?
QUOTE(dezma @ 2010 04 20, 20:47)
mes naudojam pampers, pradesim 3 dydi, maciau kad yra 4 dydis active baby ir active boy, kurios geresnes?
Na as bandziau active boy, bet nieko geresnio siaip teoriskai sios sauskelnes skirtos pradedantiems vaikscioti
gal kas naudojate daugkartines ekologiskas sauskelnes?
QUOTE(ryzike @ 2010 04 23, 08:40)
Na as bandziau active boy, bet nieko geresnio siaip teoriskai sios sauskelnes skirtos pradedantiems vaikscioti
as turejau daugkartines, man vienkartines mums geriau, naudojam tik pampers
mes nuo gimimo naudojam tik pampers
QUOTE(dezma @ 2010 04 20, 21:47)
tos kur specialiai berniukams mum maziau patiko nei tos paprastos, i jas maziau telpa
Gal jau tokias sauskelnes išbandėte savo mažyliams?
Mačiau pirkti Assorti parduotuvėje; yra nuo 2-5 kg ir 3-6 kg
Mačiau pirkti Assorti parduotuvėje; yra nuo 2-5 kg ir 3-6 kg
QUOTE(ryzike @ 2010 04 23, 08:40)
ČIA mamos dalinasi patirtimi apie auginimą su daugkartinėmis sauskelnėmis
mes naudojam pampers arba huggies kitos nelabai mums