Laba:-) mes naudojam pampers 2, jie minksti ir nespaudzia.Dovanu gavom Huggie,lb nepatiko,kieti,prastai kimba lipukai,labai auksti i liemeni,o labiausiai mane pritrenke,kai naujame hugyje radau apie 1cm dydzio kazkokio vabzdzio gyva lerva,panasios buna maisto kandziu tik si didesne buvo man buvo sokas.Net bloga pasidare,kai pagalvojau,kad galejo kur dukrytei ikast ar ilist..
QUOTE(L.U. @ 2010 04 14, 16:20)
Laba:-) mes naudojam pampers 2, jie minksti ir nespaudzia.Dovanu gavom Huggie,lb nepatiko,kieti,prastai kimba lipukai,labai auksti i liemeni,o labiausiai mane pritrenke,kai naujame hugyje radau apie 1cm dydzio kazkokio vabzdzio gyva lerva,panasios buna maisto kandziu tik si didesne buvo man buvo sokas.Net bloga pasidare,kai pagalvojau,kad galejo kur dukrytei ikast ar ilist..
va cia tai kazkoks siaubas
Pirkau sauskelnes pampers ir manau,kad mums jos tiks,nes dar kai dukryte buvo maza hugio nenaudojau,nes nepatiko,taip pat,kad kietos,tad ir dabar nepirksiu
o mums Pampers pampersai netiko, bere , Huggies- nepatinka, nes aukstas liemuo. Naudojam Libero- puikiai tinka
Mes naudojam Pampers. Turejom libero, bet labai nepatiko, kietos tokios...nors Pampers kazkokia pakuote man dabar ir viena kietoki, gal kazkokios kitos serijos jie
Apsistojom ties pampersais, minkstesni tokie, o Libero tai nepatiko kieti pasirode manau ir mazyle geriau jauciasi kai minksciau
naudojam huggies premium... kažkas keikė aukštą liemenį- užtat nėra problemų jei prikakoja skysčiau- nieks neišbėga
Siuo metu Pampers kelnaites,iki tol naudojom ir Huggies(trukumas uzsegimas platus,blogai uzdejus patrindavo).
mes naudojam,libero,labai liuks,maziukes neberia,nes yra bekvapes.taip,sutinku,jos storesnes,nei pampers ar hugies,bet ir sugerimas geresnis.su pampers,per nakti kai budavo,tai ryte dregnas uzpakaliukas budavo,o su libero ne.hugies nepatiko,nes uzsegimo juostele kieta ir plati,tai trindavo kojyte.
mes naudojame pampers ir huggies(angliski,labai faini,minkstuciai)
QUOTE(ausreka @ 2010 04 20, 16:43)
mes naudojame pampers ir huggies(angliski,labai faini,minkstuciai)