Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Laba:-) mes naudojam pampers 2, jie minksti ir nespaudzia.Dovanu gavom Huggie,lb nepatiko,kieti,prastai kimba lipukai,labai auksti i liemeni,o labiausiai mane pritrenke,kai naujame hugyje radau apie 1cm dydzio kazkokio vabzdzio gyva lerva,panasios buna maisto kandziu tik si didesne buvo blink.gif man buvo sokas.Net bloga pasidare,kai pagalvojau,kad galejo kur dukrytei ikast ar ilist.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(L.U. @ 2010 04 14, 16:20)
Laba:-) mes naudojam pampers 2, jie minksti ir nespaudzia.Dovanu gavom Huggie,lb nepatiko,kieti,prastai kimba lipukai,labai auksti i liemeni,o labiausiai mane pritrenke,kai naujame hugyje radau apie 1cm dydzio kazkokio vabzdzio gyva lerva,panasios buna maisto kandziu tik si didesne buvo blink.gif  man buvo sokas.Net bloga pasidare,kai pagalvojau,kad galejo kur dukrytei ikast ar ilist.. unsure.gif

doh.gif va cia tai kazkoks siaubas 4u.gif
Pirkau sauskelnes pampers ir manau,kad mums jos tiks,nes dar kai dukryte buvo maza hugio nenaudojau,nes nepatiko,taip pat,kad kietos,tad ir dabar nepirksiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnyte344: 15 balandžio 2010 - 15:46
o mums Pampers pampersai netiko, bere g.gif , Huggies- nepatinka, nes aukstas liemuo. Naudojam Libero- puikiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam Pampers. Turejom libero, bet labai nepatiko, kietos tokios...nors Pampers kazkokia pakuote man dabar ir viena kietoki, gal kazkokios kitos serijos jie g.gif
Atsakyti
Apsistojom ties pampersais, minkstesni tokie, o Libero tai nepatiko kieti pasirode unsure.gif manau ir mazyle geriau jauciasi kai minksciau smile.gif
Atsakyti
naudojam huggies premium... kažkas keikė aukštą liemenį- užtat nėra problemų jei prikakoja skysčiau- nieks neišbėga blush2.gif
Atsakyti
Jau labai nedaug mums jų reikia, bet perkam PAMPERS angliškas smile.gif
Atsakyti
Siuo metu Pampers kelnaites,iki tol naudojom ir Huggies(trukumas uzsegimas platus,blogai uzdejus patrindavo).
Atsakyti
mes naudojam,libero,labai liuks,maziukes neberia,nes yra bekvapes.taip,sutinku,jos storesnes,nei pampers ar hugies,bet ir sugerimas geresnis.su pampers,per nakti kai budavo,tai ryte dregnas uzpakaliukas budavo,o su libero ne.hugies nepatiko,nes uzsegimo juostele kieta ir plati,tai trindavo kojyte.
Atsakyti
mes naudojame pampers ir huggies(angliski,labai faini,minkstuciai) ax.gif
Atsakyti
Mes užaugom Popolini daugkartinės ir į ilgas keliones ar lauką naudojom Moltex. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausreka @ 2010 04 20, 16:43)
mes naudojame pampers ir huggies(angliski,labai faini,minkstuciai)  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti