Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Mes tik Pampers naudojame, aisku, tepame dar Sudocremu odele.
Atsakyti
o as visai nasenai nusipirkau is ugio.lt didele deze huggies pampersu(168 vnt uz 100lt) laaabai jie man patiko. kazkaip iki siol nekaip apie juos galwojau, nes kada wyresnis buwo tik gimes gawome per aplankynas ju dowanu, tokie kieti buwo, o sitie minkstuciai ir seip faini tokie thumbup.gif
Atsakyti
o mes naudojame visokias sauskelnes (hugies, pampers, o dabar libero), tai pampers sakyciau prastesnes (bet nebandziau anglisku, gal jos geros). Nes kai su pampers tai dazniau odele parausta. doh.gif
Atsakyti
cia kiekvienam vaikui individualiai. Kad nuo anglisku Huggies bertu tai dar negirdejau
Atsakyti
naudojam pampers - nuo jų rečiausiai šusdavo.
Atsakyti
Mes vokiskas Pampers sauskelnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mari1111 @ 2010 03 24, 08:36)
o mes naudojame visokias sauskelnes (hugies, pampers, o dabar libero), tai pampers sakyciau prastesnes (bet nebandziau anglisku, gal jos geros). Nes kai su pampers tai dazniau odele parausta. doh.gif

kai pradėjom naudot "vakarietiškus" new baby su tinkleliu tai raust nustojo smile.gif
o kai prieš tai buvom nusipirkę lenkiškų berods active baby tai šakės buvo nuo visokių kvapiklių sluoksnių doh.gif raudonais spuogais subiniukas nuėjęs buvo. Lenkiški huggies nebėrė, bet varė pro šoną... cool.gif

Dabar perku tik "vakarietiškus" bigsmile.gif
bet va pampers new baby išaugom, tai nebežinau kuriuos pirkt smile.gif baisinė dilema kai pakai dideli smile.gif pampers active fit, baby dry ar huggies supet dry (angliškus, vokiškus)
bet lygtais jie bekvapiai visi. Vis baisu kad pro šoną nevarytų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingrida114 @ 2010 01 22, 11:20)
Na nemanau kad is to pacio brudo. Mes naudojam Pampers ir mums labai patinka  thumbup.gif . O Optimos buvau gavus dovanu, kai atvaziavo lankyt, tai labai nepatiko  schmoll.gif . Labai storos ir kietos  g.gif

geriau būtų gėlių atvežę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 30 kovo 2010 - 14:25
QUOTE(Monikute123 @ 2010 03 21, 15:43)
Mes tik Pampers naudojame, aisku, tepame dar Sudocremu odele.

ir mes pampersus naudojame, sudocremu tik kartais bepatepam smile.gif
Atsakyti
Mes ir su Pampersais smile.gif
Atsakyti
as ir tik uz pampersus, manau, kad jie geriausi, bet aisku man parveza is norvegijos, tai ten kokybe yra geresne
Atsakyti
as abiems perku pampers, nors nuo 1,2dydzio pampersu antram vaikui buvo alergija, tai tada pirkau libero.
Atsakyti
QUOTE(EditaR. @ 2010 03 22, 13:47)
o as visai nasenai nusipirkau is ugio.lt  didele deze huggies pampersu(168 vnt uz 100lt) laaabai jie man patiko. kazkaip iki siol nekaip apie juos galwojau, nes kada wyresnis buwo tik gimes gawome per aplankynas ju dowanu, tokie kieti buwo, o sitie minkstuciai ir seip faini tokie thumbup.gif

cia Super-Dry minkstuciai? noriu uzsakyti sauskelniu, bet nezinau kokiu. Nuo Pampers man atrodo sunta, naudoju pakeisdama su daugartinem, bet tie pasutimai negyja, tai noriu Hugius uzsakyti. Bet jei tie super-dry irgi kieti kaip premium ar classic tai schmoll.gif o deze didziule. gal kas galit papasakoti is patirties kaip cia su tais hugiais yra? 4u.gif
Atsakyti