o as visai nasenai nusipirkau is ugio.lt didele deze huggies pampersu(168 vnt uz 100lt) laaabai jie man patiko. kazkaip iki siol nekaip apie juos galwojau, nes kada wyresnis buwo tik gimes gawome per aplankynas ju dowanu, tokie kieti buwo, o sitie minkstuciai ir seip faini tokie
o mes naudojame visokias sauskelnes (hugies, pampers, o dabar libero), tai pampers sakyciau prastesnes (bet nebandziau anglisku, gal jos geros). Nes kai su pampers tai dazniau odele parausta.
QUOTE(mari1111 @ 2010 03 24, 08:36)
o mes naudojame visokias sauskelnes (hugies, pampers, o dabar libero), tai pampers sakyciau prastesnes (bet nebandziau anglisku, gal jos geros). Nes kai su pampers tai dazniau odele parausta.
kai pradėjom naudot "vakarietiškus" new baby su tinkleliu tai raust nustojo
o kai prieš tai buvom nusipirkę lenkiškų berods active baby tai šakės buvo nuo visokių kvapiklių sluoksnių raudonais spuogais subiniukas nuėjęs buvo. Lenkiški huggies nebėrė, bet varė pro šoną...
Dabar perku tik "vakarietiškus"
bet va pampers new baby išaugom, tai nebežinau kuriuos pirkt baisinė dilema kai pakai dideli pampers active fit, baby dry ar huggies supet dry (angliškus, vokiškus)
bet lygtais jie bekvapiai visi. Vis baisu kad pro šoną nevarytų
Papildyta:
QUOTE(Ingrida114 @ 2010 01 22, 11:20)
Na nemanau kad is to pacio brudo. Mes naudojam Pampers ir mums labai patinka . O Optimos buvau gavus dovanu, kai atvaziavo lankyt, tai labai nepatiko . Labai storos ir kietos
geriau būtų gėlių atvežę
QUOTE(Monikute123 @ 2010 03 21, 15:43)
Mes tik Pampers naudojame, aisku, tepame dar Sudocremu odele.
ir mes pampersus naudojame, sudocremu tik kartais bepatepam
as abiems perku pampers, nors nuo 1,2dydzio pampersu antram vaikui buvo alergija, tai tada pirkau libero.
QUOTE(EditaR. @ 2010 03 22, 13:47)
o as visai nasenai nusipirkau is ugio.lt didele deze huggies pampersu(168 vnt uz 100lt) laaabai jie man patiko. kazkaip iki siol nekaip apie juos galwojau, nes kada wyresnis buwo tik gimes gawome per aplankynas ju dowanu, tokie kieti buwo, o sitie minkstuciai ir seip faini tokie
cia Super-Dry minkstuciai? noriu uzsakyti sauskelniu, bet nezinau kokiu. Nuo Pampers man atrodo sunta, naudoju pakeisdama su daugartinem, bet tie pasutimai negyja, tai noriu Hugius uzsakyti. Bet jei tie super-dry irgi kieti kaip premium ar classic tai o deze didziule. gal kas galit papasakoti is patirties kaip cia su tais hugiais yra?