Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Bambo 4u.gif
Kokybe super, o svarbiausia jos dalinai suyra, tad maziau gamta tersiame thumbup.gif
Atsakyti
sveikos visos mamytes, bei zinoma teveliai biggrin.gif kadangi daugelis naudojate PAMPERS sauskelnes siulau isigyti paciu tikriausiu pampersu uz pakankamai maza kaina.. turime 4 bei 5 nr dezemis nuo 82vnt. iki 68vnt po 55 lt klaipedos mieste atvezame i namus ar sutarta vieta. PASKUBEKITEKIEKIS RIBOTAS .
861178600
Atsakyti
Naudojam Pampers,labiausiai patinka.
Atsakyti
Nuo Pampers Premium beria uzpakaliuka, todel kitu pampers jau ir nebandem (o gal nuo paprastu papmpers nebertu, gal kam taip buvo? 4u.gif ). Bambo tiko, t.y. neberia, bet jos kietokos ir pasitaiko avariju per sonus. Pamperiai siuo atzvilgiu idealus. Taip pat nuo Hagies kol kas neberia. Tai apsistojom ties Bambo, Hagies imedziaginiu.
Atsakyti
Labuka visoms,nebezinau ka daryt,visad pirkdavom Pampers active sauskelnes,bet kiek pastebejau po kokiu keliu valandu vaikelio uzpakaliukas buna slapias,visiskai neuzrakina slapimo...o dar reklama leidzia,kad vaikelis gali ismiegot net 12val ir atsibus sausas...tikra nesamone!!!!!tai dabar galvoju isbandyt kitos firmos,gal jus patarsit,kurios geriau uzrakina slapima smile.gif
Atsakyti
Pirmas vaikas uzaugo su Pampersais. Pamenu buvo uzejes noras ismeginti Libero, net Maximos taupumo sumetimais - nepasiteisino ir grizom prie Pampers.
Antram jau pradejau dairytis sauskelniu, tai kol kas apsistojau ties Bambo (aisku dar neisbandytos biggrin.gif ).
Prie to paties paklausiu, gal kuri, zinot, kur yra 1 dydzio Bambo sauskelniu? (visur kazkaip tik nuo Nr.2 randu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voriuke: 25 sausio 2010 - 15:08
QUOTE(Voriuke @ 2010 01 25, 16:06)
Prie to paties paklausiu, gal kuri, zinot, kur yra 1 dydzio Bambo sauskelniu? (visur kazkaip tik nuo Nr.2 randu)

Savaitgalį pirkome Prismoje 4u.gif Dar mačiau vaistinėse 4u.gif Oi nepamačiau, kad jūs Kaune blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 25 sausio 2010 - 15:11
Aciu 4u.gif Bet butent Kaune ir nerandu...Va vaistinese dar neieskojau. Jauciu brangiausi bus vaistinese, bet jei nerasim, teks pirkti.
Atsakyti
Aš prisipirkau daugkartinių sauskelnių ir Pampers, nes galvoju sauskelnes naudoti ir tokias, ir tokias smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Voriuke @ 2010 01 25, 16:14)
Aciu 4u.gif Bet butent Kaune ir nerandu...Va vaistinese dar neieskojau. Jauciu brangiausi bus vaistinese, bet jei nerasim, teks pirkti.

Galite parašyti info@vilandra.lt . Bet aš irgi neseniai jiems rašiau, tai būtent jie ir atsakė, ka BAMBO sauskelnių 1 numerio galima įsigyti vaistinėse 4u.gif Nes Vilniuje tik Prismoje radome šio numerio, o kituose PC nėra 4u.gif

Va radau laišką su atsakymu: "New born dydžio sauskelnių ieškokite vaistinėse, jei neturi – gali užsakyti ir sekančią dieną būtų atvežta, tikrai yra pirkti didesnėse Eurovaistinėse ir vaikų prekių parduotuvėse „Vaikų miestas“."
Papildyta:
QUOTE(Gabriete @ 2010 01 25, 16:20)
Aš prisipirkau daugkartinių sauskelnių ir Pampers, nes galvoju sauskelnes naudoti ir tokias, ir tokias  smile.gif.

Ir aš bandysiu su daugkartinėmis, bet be vienkartinių ir manau, dar neapsieisiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 25 sausio 2010 - 15:27
QUOTE(Gabriete @ 2010 01 25, 15:20)
Aš prisipirkau daugkartinių sauskelnių ir Pampers, nes galvoju sauskelnes naudoti ir tokias, ir tokias  smile.gif.

Vienkartiniu is anksto neprisipirkit, uzteks vieno pakio, nes buna, kad kazkokios netinka, alergizuoja.
Su medziaginem jau kitaip, jos be chemijos ir losjonu, todel nealergizuos, bet kai kurios rusys gali buti nepatogios (man pvz. visai nepatinka maziukui segti popolini one size, gal kai paaugs tiks), todel ir ju pradziai siulyciau visokiu po viena nusipirkt pabandymui mirksiukas.gif
Atsakyti
Pampers nepatiko nei su vienu vaiku doh.gif , ilgiau padevejus isberdavo uzpakaliukus. Pasiteisino Hugies thumbup.gif
Atsakyti