naudojom papmpers nes labai minkstuciai, bet daznai prabegdavo "kakis" nes keldavom kojytes i virsu kai kakinom, veliau isbandem libero tai super nei karto dar neploviau rubeliu, likom prie ju ir visiems rekomenduociau
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 12 16, 21:18)
ir man smirda pampers, nepatinka man ju kvapas, juk kudikio odele tokia dar plona, i odele net isigere tas kvapas naudojau hugges is pat pradziu, pagalvojau pabandyti pampers,bet nepatiko. Prabega jai kakucio daugiau padaro, o su hugges to nei kart nebuvo dar.
del kvapo pritariu dicke buvo gavus dovanu pampers firmos, bet tik kelis panaudojom. Man huggies patys paciausi dar kazkokios firmos bandziau, bet ir nepatiko laabai jau dideli man jie buvo palyginus su huggies tais kenaiciu tipo
nuo gimimo turim bedu su uzpakaliuku, pastoviai raudonas
isbandziau huggies, winalite, bambo,pampers premium care.jei kisene leistu rinkciausi winalite,tikrai gerai sugeriantys,nuo ju lyg ir maziau raudo uzpakaliukas,huggies ir bambo man praleido slapima ir siaip bambo tokios kietokos, storos, nelabai man patiko.dabar naudoju pampers premium care.jei neprades alergizuoti,tai ir toliau naudosiu.parinka ju plonumas, tai, kad bekvapes ir ju koretas sluoksnis, tik galetu nebuti tuo losijonu suteptos,kuris itariu ir gali sukelti alergija.
isbandziau huggies, winalite, bambo,pampers premium care.jei kisene leistu rinkciausi winalite,tikrai gerai sugeriantys,nuo ju lyg ir maziau raudo uzpakaliukas,huggies ir bambo man praleido slapima ir siaip bambo tokios kietokos, storos, nelabai man patiko.dabar naudoju pampers premium care.jei neprades alergizuoti,tai ir toliau naudosiu.parinka ju plonumas, tai, kad bekvapes ir ju koretas sluoksnis, tik galetu nebuti tuo losijonu suteptos,kuris itariu ir gali sukelti alergija.
naudojom PAMPERS, paskui bandem HUGGIES ir LIBERO...
Libero nepatiko,nes stori...
Huggies- krasteliai kietesni nei Pampers,bet siaip neblogi
Pampers- tik galetu buti mziau prikvepinti..o siaip ir sugeria puikiai ir ploni..
Libero nepatiko,nes stori...
Huggies- krasteliai kietesni nei Pampers,bet siaip neblogi
Pampers- tik galetu buti mziau prikvepinti..o siaip ir sugeria puikiai ir ploni..
aš perku pampers triusikėlius, o senelis anūkei vis nuperka huggies arba bambo, priklauso nuo to, kiek maxi bag yra tų sauskelnių. tiek huggies, tiek bambo esu labai patenkinta. žinoma, triusikėliai labai patogu, bet kai "prikakina" nebebūna taip linksma, nes nėra kaip sulankstyti tą "prikakintą" pampersą...
Kadangi mažiukas judrus, nenustygstantisvietoje, tai pampersus naudojam užmaunamus, kaip striusikėliai HUGGIES LITLE WALKERS Pradžioj PAMPERS užmaunamus naudojom, bet kad jie labai stori o šiaip dar perku ir PAMPERS paprastus (t.y. užsegamus), juos naudojam nakčiai arba, kai leidžia uždėti Arba PAMPERS Premium Care Visi šitie geri mums O iš huggies kiti mums ir visų kitų firmų nepatiko vien dėl to kad storesni ir mažiau laisvės su jais
Mes naudojam pampers ,kartais nusiperkam hugies . Visi kiti kazkaip nepatiko . tai likom tik prie siu.
Naudojam "Huggies", nes nuo "Pampers" labai šuto užpakaliukas.
naudojam pampers sauskelnes,
Sveikos mamytes, kokias sauskelnes segate savo maziukams, ar visiskai tenkina kokybe, pasidalinkite patirtimi