Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Abiems ir visada tik PAMPERS!!!!!!
Atsakyti
Pritariu,visai geros lotuliukas.gif
Atsakyti
Pampers, kelis sykius išbandėm Happy Bella, bet vis tik grįžom prie pirmųjų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *joy*: 10 gruodžio 2009 - 21:48
Pacia pirma vasara, kai buvo naujagime, naudojau tik BAMBO. Labai liuks, kai per karscius daugelis bendraamziu vargo su sutimais ir berimais, musu mazei nei vienos problemos nebuvo. O veliau, kai oda "sustorejo", tai Pampers visus lygius praejom thumbup.gif
Atsakyti
O kaip angliški ir vokiški pampers? Ar labai skirias nuo lenkiškų?
Atsakyti
o kaip chicco sauskelnes, nes biski elergiski esam, tai tikrai noretusi naturalesniu.. Gal kas bandet chicco?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 12 14, 17:03)
O kaip angliški ir vokiški pampers? Ar labai skirias nuo lenkiškų?

pirkdavau lenkiskus pampers dabar nusipirkau is u.k nepastebiu jokio skirtumo net paveiksliukai vienodi tik tiek kad vargas ju nusipirkti nes marijampolej niekur nemaciau o lenkisku visur pilna
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2009 12 16, 11:01)
pirkdavau lenkiskus pampers dabar nusipirkau is u.k nepastebiu jokio skirtumo net paveiksliukai vienodi tik tiek kad vargas ju nusipirkti nes marijampolej niekur nemaciau o lenkisku visur pilna

Vokiski pampersai tikrai geresni: minkstesni ir geriau sugeria. Kaip tik vakar pirkau Ermitaze Vilniuj. Vokiski ir dar kaina gera.
Atsakyti
QUOTE(Devyndarbė @ 2009 12 16, 13:15)
Vokiski pampersai tikrai geresni: minkstesni ir geriau sugeria. Kaip tik vakar pirkau Ermitaze Vilniuj. Vokiski ir dar kaina gera.

kai pabaiksiu situos reiks vokiskus pabandyt nes u.k kaip ir lenku nuimi prisisiota pampersa paciupini ir jauti kad slapia kai pries 6m auginau sunu tikrai buvo geresni
Atsakyti
QUOTE(Almutė+ @ 2009 12 04, 02:05)
Labiausiai patinka Libero, bet kad jos brangios  doh.gif  Dažniausiai naudojam hugies. Naudojom pampers, bet kad jie smirda  verysad.gif

drinks_cheers.gif ir man smirda pampers, nepatinka man ju kvapas, juk kudikio odele tokia dar plona, i odele net isigere tas kvapas unsure.gif naudojau hugges is pat pradziu, pagalvojau pabandyti pampers,bet nepatiko. Prabega jai kakucio daugiau padaro, o su hugges to nei kart nebuvo dar.
Atsakyti

Išbandėm visas. Geriausios- BAMBO. thumb_yello.gif Nuo gimimo dėjau pampius. Atrodė viskas ok, nes plonučiai ir t.t. Bet paskui- vos praplėšus pakuotę man tie pampiai nafta kažkokia dvokia. Kitos... Nžn... nelabai. Sakau- išbandėm visas ir geriausios bambo. Brangiau, nuolaidų retai būna, bet man svarbiau, kad vaikiukui būtų komfortas. O jei nuo rūgščių išmatų parausta užpakaliukas ar paberia, patepu sudocremu ir viskas ok. O šiaip, profilaktikai dar barstau paprasčiausią bulvių krakmolą. Šluostau su servetėlėm, o po rimto reikalo dažiausiai po kranu smile.gif
Atsakyti
Šiuo metu Libero 4u.gif
Atsakyti