Dienos metu naudoju Pampers, o nakciai Bambo.
O mes naudojame Bambino. Tai lenku gamybos, bandziau su nerimu, bet laaaabai esu patenkinta kokybe ir kaina. Uzsisakau internetu ir atveza i namus (mums tai yra labai aktualu), tai pasiimu daugiau is karto ir kelis men. nesuku galvos. Nereikia sekti prekybos centru akciju atrakciju
Labiausiai patinka Libero, bet kad jos brangios Dažniausiai naudojam hugies. Naudojom pampers, bet kad jie smirda
Sveikos mamytes
Mes pradzioje irgi isbandeme ir Huggies, ir Libero, ir sustijome ties Pampers
Kadangi musu mazyle neelergiska ir mes juos gauname labai pigiai, tai tiesiog liuks
P.S atsiprasau is anksto, bet kas man galetu man paaiskinti, kodel cia pampers kainuoja didelis pokas 72 vnt 61Lt, o Norvegijoje deze 82 vnt tik 26 Lt??
Mes pradzioje irgi isbandeme ir Huggies, ir Libero, ir sustijome ties Pampers
Kadangi musu mazyle neelergiska ir mes juos gauname labai pigiai, tai tiesiog liuks
P.S atsiprasau is anksto, bet kas man galetu man paaiskinti, kodel cia pampers kainuoja didelis pokas 72 vnt 61Lt, o Norvegijoje deze 82 vnt tik 26 Lt??
QUOTE(Murzilka23 @ 2009 12 04, 12:44)
Turtingi mūsų žmonės Pas mus daug kas brangiau...
Naudojam huggies arba pampers atveztinius,kurie be kvapu !
o kaip Jums chicco sauskelnes ar bandet..? Raso, kad be kvapu, nebalintos chloru...
Mes pampers , kazkada huggies pabandem, bet , kad jie praleidzia
QUOTE(*Duska @ 2009 12 07, 11:10)
Mes pampers , kazkada huggies pabandem, bet , kad jie praleidzia
Mums ir is pradziu praleisdavo,bet visi,o kai paaugom,tai nei vieni nebepraleidzia !
Papildyta:
QUOTE(Bambiniz @ 2009 12 06, 15:41)
o kaip Jums chicco sauskelnes ar bandet..? Raso, kad be kvapu, nebalintos chloru...
apie tokias negirdejau .
QUOTE(dre @ 2009 12 07, 21:11)
apie tokias negirdejau .
Chicco sauskelnių yra pirkti Chicco parduotuvėje ir Vaikų mieste