Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Dienos metu naudoju Pampers, o nakciai Bambo.
Atsakyti
O mes naudojame Bambino. Tai lenku gamybos, bandziau su nerimu, bet laaaabai esu patenkinta thumbup.gif kokybe ir kaina. Uzsisakau internetu ir atveza i namus (mums tai yra labai aktualu), tai pasiimu daugiau is karto ir kelis men. nesuku galvos. Nereikia sekti prekybos centru akciju atrakciju tongue.gif
Atsakyti
pampers naudojom, dabar tik nakciai thumbup.gif
Atsakyti
Labiausiai patinka Libero, bet kad jos brangios doh.gif Dažniausiai naudojam hugies. Naudojom pampers, bet kad jie smirda verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Mes pradzioje irgi isbandeme ir Huggies, ir Libero, ir sustijome ties Pampers smile.gif
Kadangi musu mazyle neelergiska ir mes juos gauname labai pigiai, tai tiesiog liuks thumbup.gif
P.S atsiprasau is anksto, bet kas man galetu man paaiskinti, kodel cia pampers kainuoja didelis pokas 72 vnt 61Lt, o Norvegijoje deze 82 vnt tik 26 Lt?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Murzilka23 @ 2009 12 04, 12:44)
P.S atsiprasau is anksto, bet kas man galetu man paaiskinti, kodel cia pampers kainuoja didelis pokas 72 vnt 61Lt, o Norvegijoje deze 82 vnt tik 26 Lt?? blink.gif

Turtingi mūsų žmonės verysad.gif verysad.gif Pas mus daug kas brangiau...
Atsakyti
Naudojam huggies arba pampers atveztinius,kurie be kvapu 4u.gif !
Atsakyti
o kaip Jums chicco sauskelnes ar bandet..? Raso, kad be kvapu, nebalintos chloru...
Atsakyti
Mes pampers thumbup.gif , kazkada huggies pabandem, bet , kad jie praleidzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Duska @ 2009 12 07, 11:10)
Mes pampers thumbup.gif , kazkada huggies pabandem, bet , kad jie praleidzia g.gif

Mums ir is pradziu praleisdavo,bet visi,o kai paaugom,tai nei vieni nebepraleidzia 4u.gif !
Papildyta:
QUOTE(Bambiniz @ 2009 12 06, 15:41)
o kaip Jums chicco sauskelnes ar bandet..? Raso, kad be kvapu, nebalintos chloru...

g.gif apie tokias negirdejau .
Atsakyti
QUOTE(dre @ 2009 12 07, 21:11)
g.gif  apie tokias negirdejau .

Chicco sauskelnių yra pirkti Chicco parduotuvėje ir Vaikų mieste 4u.gif

Atsakyti
visada tik PAMPERS pirkdavau ! thumbup.gif
Atsakyti