Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 20, 13:03)
user posted image

Gal jau kas nors išbandėte savo vaikučiams šitas sauskelnes? Šiandien pamačiau jas CHICCO parduotuvėje  4u.gif

Dar net nemaciusi tokiu.. g.gif
Atsakyti
Mums pampersai ir libero geriausi. O hugges praleidzia. Kitu nebandem.
Atsakyti
Mes naudojam Pampers ir Huggies, o kitų net nebandėm. Dabar naudojam Pampers sleep&play, tai man tokios malonios, mažos ir telpa ten pakankamai daug smile.gif
Atsakyti
Pampers arba Hugies...pampers tai tik ne lenku gamybos arba ne is Lt....
Atsakyti
Isbandem Bambo, Libero, Huggies, Pampers.Labiausiai patiko Pampers, jas is naudojam.
Atsakyti
Oj, mums labiausiai nepatiko pampers del to, kad is tolo net "kvepia" nuo visokiu kvapikliu... Lyg ir vaikui to reiketu... Jau geriau Bambo (jei negalima be vienkartiniu sauskelniu apsieti)
Atsakyti
o mums labai tinka ir patinka pampers, ypac tos kur kaip kelnaites
Atsakyti
Mus labiausiai tinka Pampers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 09 28, 15:30)
O kaip šitos sauskelnės? ČIA

user posted image

Kaina ju didesne,bandziau jas del idomumo, ir del to,kad mano vaikas daznai viduriuja. Tai viduriuojantiems tikrai tinka,nes labiau sulenda kakis i pamperso viduje esamas didesnes skylutes. Bet kad labai svelnus butu,nezinau ,man atrodo tokie pat kaip ir kiti pampers. As kazkaip bandzius Huggies,pampers,bet nepasakyciau kurie geresni,del paivairinimo perku,tai vienus tai kitus. Siaip lenkijoj net 10lt huggies pigiau. Ir skaitau dabar tema,kodel gi daug kam pampers geriau g.gif man tai huggies lyg tai irgi nepraleidzia,o praleisdavo ,jei nusipirkdavau per dideli dydi ir per ilgai uzlaikydavau.
Dar mamyte klause ar atitinka kg pagal ju nurodytus dydzius,tai siaip as stengiuos pirkti vos vos didesnius,nes t.y. kad vaiko kg butu vidurys ant pakuotes parasytu kg. Nes kitaip buna pe trumpi,arba kaip kurias vietas nuspaudzia.
Atsakyti
naudojom ir naudojam tik pampers, kiti neprilipo schmoll.gif
Atsakyti
Nuo gimimo naudojam Huggies, mums puikiai tinka, gal del to, kad mazius mazai kakoja biggrin.gif
Pabandymui sunaudojom viena paka Bambo, tai irgi nieko.
Atsakyti
Mes tik uz BAMBO!
Atsakyti