[COLOR=red]Sos!susitepe vestuvine suknele!!!!!
ne kazkokiom super demem, bet gal kas bande valyti pacios!!? Pirkau suknele nuo manikeno, bet nepastebejau kad visa apacia nuo grindu purvina, dar vienas sonas su dulkiu purvo deme...valymui duoti nenoriu, nes neezinia ar sveika grazins tada
QUOTE(Hottea @ 2009 05 19, 12:42)
Kaip gali is valyklos grazinti "ne sveika"? Patarciau nesti tik i valykla, nes pati tik dar labiau isterliosi
gali valyklos grazinti sugadinta, kaip tycia pas mane suknute buvo be etikeciu, tai valykloj uzsidejo dviguba kaina ir dar pareiske mes nezinom , kas bus. taip kad teko paciai susitarkyti savaja suknyte
Bandyk pati valyti. As valymui naudoju Vanish skysti (kur skystis is dvieju pusiu pilamas - vienoj baltas, kitoj rozinis). Gerai isvalo net pacias baisiausias demes: ipilk i vonia vandens silto, sumesk milteliu ir pripilk daug Vanish+ant demiu uzpilk Vanish. Patrink lengvai ir palik valandai ar kelioms valandoms. Po to vel patrink, nuskalauk, jei dar liks demiu - pakartok procedura dar karta
Kadangi teko padirbeti proginiu drabuziu salone tai turiu siewk tiek patyrimo plaunant vestuvines sukneles. Labai puiki priemone paprasta geriamoji soda, prileidi vonia silto vandens iberi nemazai sodos ir pamerki suknele, dulkiu demes issiplauna ir medziagos needa kaip visokie milteliai.
na as patarciau nunesti i valykla
neduok dieve per vestuves issiterliotu suknele vestuvine ka jus tokiu atveju darytute? ar is vis ka galima padaryti as jau cia apie blogiausia kalbu....
QUOTE(Hottea @ 2009 05 20, 23:00)
As manau, kad tikrai gali susitepti - ypac sleifai, kurie i dienos gala vis tiek kazkiek pasiviks zeme - juk per ta jauduli gali pamirsti ir pasikelti tuos visus raukinius kiekviename zingsnyje
jo pas mane taip issitepe shleifas..oi oi ..mat buvo sausa...nelijo ilgai, tai daug dulkiu, o balta suknele...viens ir issitepe sliefas...nespejau net sureaguot...gerai, kad siuvaus, po to mama nuneshe i valykla, ja prieme..ir net nepasake, kad gali kas negerai but...kai grazino..sukneles nepazinau.... spalva ir audinio tekstura pasikeitus...siaubas....zodziu ..jokiu valyklu... butumem geriau pacips bandziusios valyt....
nešk į valyklą. ir tik į valyklą. nes neduok dieve pačiai kažkas nepavyktų...
Papildyta:
nu žinok, Tu man priepuolį įvarysi maniškė kaip tik dabar valykloj
Papildyta:
QUOTE(Ritusikas @ 2009 05 24, 17:55)
jo pas mane taip issitepe shleifas..oi oi ..mat buvo sausa...nelijo ilgai, tai daug dulkiu, o balta suknele...viens ir issitepe sliefas...nespejau net sureaguot...gerai, kad siuvaus, po to mama nuneshe i valykla, ja prieme..ir net nepasake, kad gali kas negerai but...kai grazino..sukneles nepazinau.... spalva ir audinio tekstura pasikeitus...siaubas....zodziu ..jokiu valyklu... butumem geriau pacips bandziusios valyt....
QUOTE(something else @ 2009 05 24, 18:10)
nešk į valyklą. ir tik į valyklą. nes neduok dieve pačiai kažkas nepavyktų...
Papildyta:
Papildyta:
niu matai pas mane buvo shilkine suknele, tai gal del to taip atsitiko, nors mama sake, kad neleido i kazkoki bugna det...man tik siutas paeme, kad apsieme valyt....ir kad ne as pati atsiemiau...buciau palundra pakelus...
gal pas Tave visai kita medziaga...gal nieko nenutiks....gal cia man nepasiseke...