Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai. Tradiciniai ir nelabai.

QUOTE(marlena24 @ 2008 01 31, 12:18)
Sveikos, mergaites...
gal kas gali papasakot apie gruoe ENERGY?
Ar jie Vilniuje groja?
skaiciau,kad kazkas cia samdesi juos...
kokia muzika jie groja?iki keliu buna?ar rengini veda kazkiek ar tik groja?
na,ar apskritai ar veti demesio ir pinigeliu? tongue.gif

Sveika
O jeigu nepaslaptys kiek grupe Energy kainuoja? ir kiek pas jus gros? nes kaip suprantu pas jus ne sodyboje vestuves? Mes irgi renkames "prabangesnei " vietai muzikantus, tai galvojame apie grupe Hot Mamazz ( http://www.hotmamazz.lt/), . Butu idomu dar kokia kita grupe paklausyt, nes mes tu tradiciniu muzikantu nenorim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 02 12, 03:14)
Sveika
O jeigu nepaslaptys kiek grupe Energy kainuoja? ir kiek pas jus gros? nes kaip suprantu pas jus ne sodyboje vestuves? Mes irgi renkames "prabangesnei " vietai muzikantus, tai galvojame apie grupe Hot Mamazz ( http://www.hotmamazz.lt/), . Butu idomu dar kokia kita grupe  paklausyt, nes mes tu tradiciniu muzikantu nenorim schmoll.gif

Kiek žinau, šios grupės kaina vasarai 5000 lt už dvi dienas
Atsakyti
Grupe Energy vienam vakarui kainuoja 3500 lt.,jei 3 zmones groja...galima ir daugiau...kai paklausem iki keliu groja,tai sake iki tol,kol paskutinis svecias nenugrius po stalu tongue.gif na, pas mus jie bus nuo 18,30, nes jokiu ten islydejimu is namu nebus,tai jie musu lauks jau paciame baliuje....o HOT MAMAZZ tai nezinau kiek kainuoja?o kokia jie muzika groja?nes as internete ziurejau ju puslapi,tai kazkaip susidariau ispudi, kad vien latina ir uzsienietiska traukia...na mum reik ir lietuviskos, ir populiaresnes rusiskos...
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 02 12, 10:22)
Grupe Energy vienam vakarui kainuoja 3500 lt.,jei 3 zmones groja...galima ir daugiau...kai paklausem iki keliu groja,tai sake iki tol,kol paskutinis svecias nenugrius po stalu tongue.gif na, pas mus jie bus nuo 18,30, nes jokiu ten islydejimu is namu nebus,tai jie musu lauks jau paciame baliuje....o HOT MAMAZZ tai nezinau kiek kainuoja?o kokia jie muzika groja?nes as internete ziurejau ju puslapi,tai kazkaip susidariau ispudi, kad vien latina ir uzsienietiska traukia...na mum reik ir lietuviskos, ir populiaresnes rusiskos...

Hot Mamazz vienam vakarui kainuoja 3500 lt, jie gros savo programa, o po to "darbuosis" ju DJ. kaina nesikeistu, butu 3500 Lt.
O rusishku dainu mums nereikia, taremes del uzsienetisko ir lietuvisko repertuaro.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 02 12, 17:52)
Hot Mamazz vienam vakarui kainuoja 3500 lt, jie gros savo programa, o po to "darbuosis" ju DJ. kaina nesikeistu, butu 3500 Lt.
O rusishku dainu mums nereikia, taremes del uzsienetisko ir lietuvisko repertuaro.

man patiko hotmamaz prsitatymas internete, as tai buciau buvus uz juos, bet maniskis kazkaip nesutiko g.gif dabar radom kita varianta - cia forume jau mineta saksafonista Serza ir jo DJ, buvom paklaustyti kaip groja - patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

as irgi issirinkau Hot mamazz. jau pasirasem sutartele, avansa sumokejau. siaip labai dziaugiuosi juos susiradus. labai maloniai bendrauja emailu, visada atraso, atsako i klausimus thumbup.gif
pas mus bus puse sveciu is uzsienio taigi hot mamamazz kaip tik, visi liks patenkinti (aisku isskyrus mano tetukus, kurie mano, kad visdel to reikia tu visu 'lapatai lapatai', 'ariau ariau laukelius...') doh.gif doh.gif doh.gif
siaip su jais dar i smulkmenas nesileidau.l grisiu i lt ir susitiksim. bet nieko nesake del savo DJ kad i kaina ieina??? cia reiks pasidometi ir man 4u.gif
vakarui samdysiu vedeja (ieksua ieskau nerandu).. verysad.gif

sekmes jums! 4u.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau susistvarkem:pervedem avansa, pasirasem sutartele, ir nusigriebem visa Bugs Band kolektyva, su ju DJ ir vakaro vedeju thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(denala @ 2008 02 13, 20:17)
Na va, pagaliau susistvarkem:pervedem avansa, pasirasem sutartele, ir nusigriebem visa Bugs Band kolektyva, su ju DJ ir vakaro vedeju  thumbup.gif

ach.....baltai pavydziu blush2.gif o vedeja jie savo pasiule?
Atsakyti
QUOTE(denala @ 2008 02 13, 21:17)
Na va, pagaliau susistvarkem:pervedem avansa, pasirasem sutartele, ir nusigriebem visa Bugs Band kolektyva, su ju DJ ir vakaro vedeju  thumbup.gif

super! manau tikrai nenusivilsite. esu juos kazkada girdejusi, man labai patiko. tik va vis pati skambinti nedristu, girdejau pakilo ju kainos, tai dar nezinau ar issiteksime. gal galetumete man parasyti i az kiek mokesite uz ju pslaugas? buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
na mes, taip pat Bugsband, isgirde pries kelerius metus, pajuokavome - kad samdysim juos per vestuves. Reikalas kaip ir pribrendo biggrin.gif , buvom nutare 4 000 tam skirti, bet......kad neikandam, nes ju kaina .....didesne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2008 02 13, 21:16)
na mes, taip pat Bugsband, isgirde pries kelerius metus, pajuokavome - kad samdysim juos per vestuves. Reikalas kaip ir pribrendo  biggrin.gif , buvom nutare 4 000 tam skirti, bet......kad neikandam, nes ju kaina .....didesne  doh.gif

aha, ju kaina tikrai didoka, bet mes su MB labai nenorejom tradiciniu muzikantu ar poros vyruku prie sintezatoriaus, gyvi instrumentai visai kitaip atrodo 4u.gif
Aha, vedejas irgi ju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(denala @ 2008 02 14, 11:42)
aha, ju kaina tikrai didoka, bet mes su MB labai nenorejom tradiciniu muzikantu ar poros vyruku prie sintezatoriaus, gyvi instrumentai visai kitaip atrodo 4u.gif
Aha, vedejas irgi ju 4u.gif

beje, mes emem juos visus lotuliukas.gif grupe, vakaro vedeja, DJ plius ju aparatura su apsvietimu, o jei tik grupe, tai jie sake, jog tada 4000butu
Atsakyti
Sveikos, ar kas esate samdziusios Aureliju Gluobi. Siaip esu buvusi jo koncerte, super skambina gitara wub.gif Bet ten jis buvo ne vienas o su perkusiju grupe, t.y. su kitais instrumentais buvo derinama jo muzika ax.gif Tik vokalo nebuvo ax.gif
Atsakyti