Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai. Tradiciniai ir nelabai.

Gal kas susidūrė su grupe Parkas? Vyras ir moteris dainuoja. Kiek varčiau SM nieko neradau apie juos. Internete radau keletą jų ištraukų, girdėjome juos kartą kavinėje, man visai patiko jų balsai ir dainos įvairios, tik labai įdomu kaip jie vestuvėse atrodo. Nesinori tradicinių muzikantų su užstalės dainomis, o Dj net nesvarstėm ,nes gyvos muzikos norisi.Nežinau pasimetusi labai esu.. g.gif
Buvome susitikę su palčiai išgirta PRESTO , tai kaip čia pasakius.... kol žiūrėjau jų vedamų vestuvių įrašus viskas ok, bet kai susitikome pabendrauti tai pasirodė taip šauniai, kad MB man pasakė "per mano lavoną jie pas mus gros".Arogancijos lygis aukščiau už aukštai. Tik jie geriausiai viską žino, ir į jokius jaunųjų pageidavimus neatsižvelgia. Tinka jie vietoj tradicinių muzikantų, nes su vedančiuoju dirbti nemoka. Visą pokalbį mums aiškino, kad viską reikia daryti ekspromtu. Į ka MB atsakė, kad paparastai ekspromtu reiškia visiškai nepasiruošus. Žodžiu ir mes ir jie supratom, kad vieni kitų nepageidaujam doh.gif Kainytė jų nemaža, bet atsiakėm jų dėl arogancijos ir nelankstumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduza21: 30 spalio 2009 - 19:14
Sveikos,gal kuri galite parekomenduoti muzikantus Panevezyje
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2009 10 30, 20:46)
sveiki,gal kas galite patarti, parekomenduoti, mums reikia, nebrangiu bet geru muzikantu, darysim vestuves daugiau maziau be tradiciju, pirsliu nebus, tik liudininkai, todel samdysimes vakaro vedeja, ir prie jo reiktu kazko tokio, kuris pritartu su muzika ir dainomis, nevesdamas vakaro, kad ir vienas butu. jau nezinome per kuria puse pradeti taupyti, nes negalime skirti tiek kiek kiek noretumem, nes islaidos tai momentaliai kyla doh.gif o ziurejome dar kad nuomotis aparatura ir DJ, tai ji kone tiek pat kainuoja kiek muzikantai, bet gyva muzika daug mieliau tokiu atveju ax.gif
Labukas, smile.gif as savo vestuves jau atsokau rugsejo 26d. pas mane grojo toks jaunas vaikinukas is balbieriskio, jis veda silpnokai , jaunas dar, taciau jis viska kompensuoja savo muzika, atlieka savo darba nuosirdziai mano sveciams labai patiko stebejosi , kad toks jaunas o taip dainuoja nors kiekvienam pagal skoni, o sumokejom mes 500 lt. jeigu reiktu galeciau ideti kontaktus smile.gif
na va pasidalinau savo sioke tokia patirtimi sekmes beieskant smile.gif smile.gif
Atsakyti
prasome greiciau sakyti jo kontaktus 4u.gif mums tereikia tik pritarianciojo, siaip esam is Jurbarko ir ten vyks svente, bet manau siais laikais atstumas ne problema. O su kuo jis groja, dar noreciau paklausti? Labai malonu tokios patirtys, ypac kai negalime leisti sau tukstanciu ir profesionalu blush2.gif galite ir i AZ parasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip siūlau neužkibti ant kiekvieno naujoko pasiūlymo ax.gif Patikrinkit gerai viską wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2009 10 22, 14:25)
Labai aciu uz issamu komentara, mes labiau linkstam prie netradiciniu...gal zinot nors preliminarias 16 Hz arba Dreams kainytes? Arba gal turit kontaktus ? wub.gif

16hz vienas vakaras 3500-4000Lt priklausomai nuo jusu pageidavimu. Dvi dienos 5000Lt
Dreams viena diena 3500, dvi dienos 5000Lt antra diena groja iki 18h thumbup.gif

Neapsisprendziam, kuria is ju rinktis.. blush2.gif

QUOTE(aiwulee @ 2009 10 24, 17:23)
16 Hz mes uzsisakeme kitai vsarai, nuo 19 iki 1.00 val, kainuos 4000 lt  smile.gif

Kuriai dienai uzsisaket? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 11 01, 03:08)
Šiaip siūlau neužkibti ant kiekvieno naujoko pasiūlymo  ax.gif Patikrinkit gerai viską wink.gif

na as nesiulau, o tik pasidalinau savo vestuviu patirtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2009 11 01, 02:15)
Kuriai dienai uzsisaket?  g.gif  biggrin.gif

2010 07 17 smile.gif
Atsakyti
na del visa ko imetu savo muzikanto kontaktus gal kam prireiks jis berods vadinasi grupe VIP Edvinas 860891780 sekmes smile.gif
Atsakyti
Na ka gi,kad ir paveluotai,bet dar karta noriu pasidziaugti savo buvusiais muzikantais, kurie taip pat grojo ir mano pusseseres vestuvese rugsejo 19d. (Padejau pusseserei organizuoti visas vestuves) 4u.gif Tiek pas mane, tiek pas ja vestuvese grojo muzikantai Janauskai ( EksMexicano), tiek jaunieji tiek visi sveciai liko labai patenkinti, 100% ispilde tai ko norejo jaunieji bei smagiai,kulturingai ir linksmai pravede visa svente thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule_ @ 2009 11 04, 13:08)
Na ka gi,kad ir paveluotai,bet dar karta noriu pasidziaugti savo buvusiais muzikantais, kurie taip pat grojo ir mano pusseseres vestuvese rugsejo 19d. (Padejau pusseserei organizuoti visas vestuves)  4u.gif Tiek pas mane, tiek pas ja vestuvese grojo muzikantai Janauskai ( EksMexicano), tiek jaunieji tiek visi sveciai liko labai patenkinti, 100% ispilde tai ko norejo jaunieji bei smagiai,kulturingai ir linksmai pravede visa svente thumbup.gif

O kiek jie prašo?
Atsakyti
musu sventeje grojo grupe INTRO. tiems, kas megsta coverius, gera muzika - tikrai patiks thumbup.gif u2, acdc, bryan adams, bon jovi ir kt... mirksiukas.gif
Atsakyti