Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai. Tradiciniai ir nelabai.

QUOTE(Lynse @ 2009 10 26, 13:15)
Tai kaip suprantu 2000lt vasara dviem dienom  g.gif
O nuo kelių grojo?
O pasidomėti jų muzika gal galima kur nors? Gal kokį tinklapiuką turi?
Na, man idealiausia butų duetas moteris ir vyras. Bet jeigu Jūs buvote patenkinti, gal galima numeriuką? wink.gif

tinklapio kaip ir nera, nes sake zmones vieni per kitus susiranda, ir neturi kada uzsiiminet tinklapiu tvarkymu... grojo nuo 19val, zinoma atvyko anskciau smile.gif cia buvo rugpjucio vidurys. deja jie yra du vyrai,o ne moteris ir vyras. na bet pasidometi ir pasikalbeti visada galite, pati susidarysite nuomone 4u.gif muzikantas Vidas 8686 70545 , beje jie yra choro artistai Kauno muzikiniame teatre, zinodami ta fakta mes vylemes kad tikrai zmones patikimi ir graziai dainuoja, ir nenusivylem thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Pasaulisgrazus,2009 10 25, 18:35]
Jeigu reikia paprastesnio varianto: jei turite galimybe, aplankykite "Carskoje selo" restoranus Vilniuje( nezinau is kokio Jus miesto), ten kiekviena savaitgali groja rusiskai dainuojant. muzikantai.
Dar yra grupe "Stalker","S-Top" is Siauliu, "Baltijskij projekt", BK-style. Vilniuje beveik visi tradiciniai vestuviu muzikantai moka ir gali dainuoti rusiskai, lenkiskai.
Radau cia:/www.santuoka.lt/katalogas/vestuviu-muzika/muzikantai-rusu-kalba.html, gal padejau mirksiukas.gif
Papildyta:

Apie "Carskoje sel" jau pagalvojau. Dėl kitų variantų tai dėkui 4u.gif
Atsakyti
Gal apie grupe Aitra kokiu atsiliepimu turite ?
Atsakyti
Hm.. O iš kur čia jie? g.gif
Kažkaip negirdėti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lynse @ 2009 10 26, 13:35)
Tame ir bėda, kad pas mus piršlių "stiprių" nėra, todėl reiks kompensuoti jų darbą geru vakaro vedėju.

Tikrai pabandyk Mili, mano pirsliai buvo siek tiek pasiruose, bet sake, kad esant tokiem vedantiesiems ruostis kaip ir nereikejo... Dainuoja super, paneles klausant, kartais sunku patiket ar tikrai gyvai dainuoja, ir vyrukas tikrai balsingas...
Kaip tik va turiu vizitke. Jo tel. 865281178. as su jais buvau pries pusmeti sutarus kad gros uz 2000, bet buvau apakus, kai juokais paprasiau nuolaidos del krizes....smile.gif tai numete tris simtus.... Trumpai tariant silti paprasti zmogeliukai. Tikrai dar pasinaudosiu ju paslaugom....
Atsakyti
gal galetumete placiau papasakoti apie Mili? wink.gif ar dainuoja rusu kalba?
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2009 10 27, 13:38)
gal galetumete placiau papasakoti apie Mili? wink.gif ar dainuoja rusu kalba?

Dainuoja rusiskai puikiai, nes kiek supratau solistes pavarde rusiska, yra ju puslapyje rusisku demo daineliu www.mili.lt - tikrai super. Na mano vyras prase negrot rusisku, nes nekencia rusiskos muzikos, bet kai as vienos paprasiau - tai net jam patiko.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aneta400 @ 2009 10 27, 13:47)
Dainuoja rusiskai puikiai, nes kiek supratau solistes pavarde rusiska, yra ju puslapyje rusisku demo daineliu www.mili.lt  - tikrai super. Na mano vyras prase negrot rusisku, nes nekencia rusiskos muzikos, bet kai as vienos paprasiau - tai net jam patiko.... smile.gif

Aciu labaiĄ pasidomesiu butinai 4u.gif
Atsakyti
na va snd buvau susitikusi su grupe Tandemas ir sudareme sutarti. smile.gif galiu pasakyt taip,kad jie siaip malonus.jie rode kaip jie dirba,tai ispudi nebloga paliko,tik uzkliuvo tai,kad jie ziadimus daro tik prie stalo.tas vetuves kur jie rode,tai visa vakara vede jie,bet kaip sakau pagrinde visas veiksmas vyksta prie stalo.kai as paklausiau ar jie tik pre stalo daro zaidimus,tai jie sake taip,bet gali ir netik.na zodziu mes juos uzsisake ir kaip bus galesiu parasyt,tik po 9 men biggrin.gif
Atsakyti
noreciau pasiteirauti apie Dainius..cia skaiciau pasisakymu,gal kas is paskutiniu sventusiu sutuoktuves kvietesi juos pagroti..butu malonu zinoti atsiliepimus?..
o gal gali kas parekomenduoti is salia Mazeikiu esanciu muzikantu,kurie smagiai sugrotu ir pravestu vakara?..
Atsakyti
QUOTE(aiwulee @ 2009 09 30, 22:10)
Gal kas galetu rekomenduoti muzikantus Siauliuose ? 4u.gif

Esu dalyvavusi vestuvese kur grovo grupe REVIU is siauliu, sauniai tada vakaras praejo thumbup.gif
Atsakyti
sveiki,gal kas galite patarti, parekomenduoti, mums reikia, nebrangiu bet geru muzikantu, darysim vestuves daugiau maziau be tradiciju, pirsliu nebus, tik liudininkai, todel samdysimes vakaro vedeja, ir prie jo reiktu kazko tokio, kuris pritartu su muzika ir dainomis, nevesdamas vakaro, kad ir vienas butu. jau nezinome per kuria puse pradeti taupyti, nes negalime skirti tiek kiek kiek noretumem, nes islaidos tai momentaliai kyla doh.gif o ziurejome dar kad nuomotis aparatura ir DJ, tai ji kone tiek pat kainuoja kiek muzikantai, bet gyva muzika daug mieliau tokiu atveju ax.gif
Atsakyti