16 Hz mes uzsisakeme kitai vsarai, nuo 19 iki 1.00 val, kainuos 4000 lt
Wau, nu to kažkur ir reikėjo tikėtis, visdėlto 16Hz, nu bet kai paprastos grupelės prašo po 3500 nu tai mano akims kažkas nerealaus. Čia gerai paieškojus galima rasti galbūt neblogų visai ir ne taip jau brangiai. Pvz mano sesuo kėlė vestuves prieš kelis metus, už muzikantus visai fainus ir dar vakaro pravedima vienai dienai nuo 14h iki 2h mokėjo 400Lt.
Nu aišku, čia ankščiau..
O Aleksandras ir grupė Chemija - www.muzikantai.lt
Lauksiu dar žinių, nes kolkas su kainom esu pasimetusi..
Nu aišku, čia ankščiau..
apie rusiskai.
Vieni neblogaiusiu yra berods grupe 'kupe'.
Vieni neblogaiusiu yra berods grupe 'kupe'.
QUOTE(aiwulee @ 2009 10 24, 18:23)
16 Hz mes uzsisakeme kitai vsarai, nuo 19 iki 1.00 val, kainuos 4000 lt
Kaip faina!! As irgi norejau 16Hz, bet 4000 mums biski per brangu ;/
QUOTE(vasilysha @ 2009 10 25, 16:47)
Ar Kupe groja vestuvese? Kad jie yra koncertuojantys muzikantai tai taip, bet vestuvese negirdejau kad grotu, na nebent savo repertuara ir uz labai nemenka pinigu suma
Jeigu reikia paprastesnio varianto: jei turite galimybe, aplankykite "Carskoje selo" restoranus Vilniuje( nezinau is kokio Jus miesto), ten kiekviena savaitgali groja rusiskai dainuojant. muzikantai.
Dar yra grupe "Stalker","S-Top" is Siauliu, "Baltijskij projekt", BK-style. Vilniuje beveik visi tradiciniai vestuviu muzikantai moka ir gali dainuoti rusiskai, lenkiskai.
Radau cia:/www.santuoka.lt/katalogas/vestuviu-muzika/muzikantai-rusu-kalba.html, gal padejau
Papildyta:
QUOTE(Lynse @ 2009 10 25, 11:22)
Wau, nu to kažkur ir reikėjo tikėtis, visdėlto 16Hz, nu bet kai paprastos grupelės prašo po 3500 nu tai mano akims kažkas nerealaus. Čia gerai paieškojus galima rasti galbūt neblogų visai ir ne taip jau brangiai. Pvz mano sesuo kėlė vestuves prieš kelis metus, už muzikantus visai fainus ir dar vakaro pravedima vienai dienai nuo 14h iki 2h mokėjo 400Lt.
Nu aišku, čia ankščiau..
Nu aišku, čia ankščiau..
Jus pavardijot vienus is vestuvinies ir Lt estrados rinkos lyderius tai aisku jie bus brangus Neturint dideliu reikalavimu ir muzikiniu pretenziju, galima rasti visai padorius, nebrangiai grojancius tradicinius muzikantus is mazesniu miesteliu Jie turetu ir groti is duses ir honorarai ju bus visai zmoniski. Negaliu pavardinti nei vienu, bet manau imkite pagal sarasa, skambinkite ir jei kaina bus normali, zmones padorus-ir jau gerai Man susidare nuomone , kad visi jie vienodi , svarbu kad butu patikimi, tvarkingi ir atsakingi zmones
O jau jeigu norite kad ir programa butu superine, ir balsai geri ir uzvestu dar ir dar, ir dar aibe reikalavimu-tada Jus laukia sunkus apsisprendimo ir paieskos darbas Ir tokie kaip taisykle be darbo ne sedi ir kaina ju yra nemaza
Sveikutes, niekad nebuvau pasijungusi, tik ziurinedavau jusu komentarus, ir pagal tai issirinkau muzikantus savo vestuvem.... grupe Mili, neisivaizduoju, ar galetu buti linksmiau, ir dainavimas, mano manymu be priekaistu, tik gaila, kad buvom sutare tik vienam vakarui....:(Zodziu aciu koleges, Jusu nuomone komentaruose net visijo mano lukescius,,,, ACIU jums ir aisku grupei MiLi.....
QUOTE(Lynse @ 2009 10 25, 11:22)
Nu aišku, čia ankščiau..
Nu aišku, čia ankščiau..
rekomenduociau muzikantus kurie grojo vasara musu vestuvese, repertuaras platus, kokiu tik dainu prase sveciai visas padainavo musu vestuves buvo link tradiciniu, dvi dienas jie grojo.,tai viska ka reikejo jie zinojo. emem juos aklai, be jokiu rekomendaciju, bet patenkinti likom 100 proc ir daugiau ! jie is Kauno, Vidas Arzuolaitis ir Alvydas Furmonas
O jie vakarą vedė? O orientacinė kainelė?
Papildyta:
Žiūrinėjau tos grupės internetinį psl. Gal ir nieko. Man patinka, kad pora dainuoja. O jie vakarą veda? Maždaug kokia kaina? Dėkoju
Papildyta:
QUOTE(Aneta400 @ 2009 10 26, 11:51)
Sveikutes, niekad nebuvau pasijungusi, tik ziurinedavau jusu komentarus, ir pagal tai issirinkau muzikantus savo vestuvem.... grupe Mili, neisivaizduoju, ar galetu buti linksmiau, ir dainavimas, mano manymu be priekaistu, tik gaila, kad buvom sutare tik vienam vakarui....:(Zodziu aciu koleges, Jusu nuomone komentaruose net visijo mano lukescius,,,, ACIU jums ir aisku grupei MiLi.....
Žiūrinėjau tos grupės internetinį psl. Gal ir nieko. Man patinka, kad pora dainuoja. O jie vakarą veda? Maždaug kokia kaina? Dėkoju
QUOTE(Lynse @ 2009 10 26, 12:30)
O jie vakarą vedė? O orientacinė kainelė?
taip vede vakara, nesamdeme mes jokiu vakaro vedeju, nes tikrai nera reikalo,,,, na ir pirsliai musu super pasiruose uz dvi dienas mes mokejome 2000lt
QUOTE(Lynse @ 2009 10 26, 12:35)
Tame ir bėda, kad pas mus piršlių "stiprių" nėra, todėl reiks kompensuoti jų darbą geru vakaro vedėju.
muzikantai apie kuriuos as kalbu, pilnai gali vakara pravesti patys. mes kai su jais kalbejomes pries vestuves, tai jie patys mums nepatare samdyti vedejo, nes tiek jiem sunku dirbt , tike vedejui derintis prie ju. ir mano nuomone normalus geri muzikantai pilnai praves vakara....o vedejas reikalingas man atrodo tik kai samdomos muzikines grupes kaip 16hz ir pan, kurios tik dainuoja o veda minimaliai arba isvis ne