Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai. Tradiciniai ir nelabai.

Kas kas aplink Šiaulius rekomenduotumėte neblogus muzikantus?
Dvyniai ir Dainiai. Dviese tose grupėse dirba žmonės? Čia labiau tradicine muzika groja?
Ką manote apie muzikantus ir atskirai nusamtydytą vakaro vedėją? Aš pagalvojau tą patį, kad truputį gautųsi makalynė. Gal kas pasidalintumėte patirtimi? wink.gif
Dėkoju 4u.gif
Papildyta:
Beje, pamiršau tokį klausimuką apie grupė Tandemas: gal kam teko susidurti? Esu girdėjusi, kad jie groja saksafonu. Ar tiesa? Nes visada turėjau tokia mintį, kad tą dieną grotų saksafonas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diat @ 2009 10 23, 13:21)
snd MB brangusis skambino jiems ir jie jau sako kaina 2200.ydomiai. mes istikro norejom DVYNIU arba DAINIU,bet jie uzimti, verysad.gif tai nzn ka besisamdyt.kas del vedanciuju,tai mes taip pat galvojom juos samdyt,bet kiek apskambinau muzikantu,jie nepatare to daryt,nes tik gausis makalyne ir nesusipratimai.jie man aiskino taip,kad sumokesi anrtus pinigus,o naudos menkos teturesit,nes jei geri muzikantai tai jie pilnai praves,o jei noresi su tradicijom,tai uzteks tik liudininku nedideles pagalbos. jei tu nori tikrai geru muzikantu tai Dainiai superiniai,jie ima 3000,bet kaina to verta.nors aisku skonio reikalas. o tu gal zinai kokiu gerus?

As ka drasiai galiu rekomenduoti tau tai Karciama, nes pati dalyvavau draugu vestuvese jie dainavo ir vede ... tai buvo super smagu 4u.gif jie siaip kantri muzikantai, bet vestuvinis ju repertuaras kitoks. Mes butumem juos eme bet kadangi buvo pas draugu nebenorim. Kas del dvyniu, taip pat maciau biskuti cd kur jie vede vestuves, tai maciau kad vyrukai atsidave darbuj, bet del ju dainavimo tai blush2.gif gal man kazko kitoko noretusi ( bet kaip sakiau mes turim juos uzsisake, bet vedeja musu sake pasiulys savo muzikantus su kuriais susidirbe yra, tai matysim 4u.gif ) ... aj dar skaiciau daug geru atsiliepimu apie Grasi( uz 2 dienas 3000lt), swett (jie uz viena diena 2000lt praso), aleksandras ir grupe chemija ( uz dvi dieneles 2500lt ) ..cia kainos tokios kurias paskambinus man jie sake ... bet matai kaip su jais yra patys metosi tarp tu kainu doh.gif :lotuliukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte24: 23 spalio 2009 - 12:11
Smilte24, o kiek KARČEMA daug maž prašo, gal žinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lynse @ 2009 10 23, 14:23)
Smilte24, o kiek KARČEMA daug maž prašo, gal žinai?  g.gif

bijau sumeluoti bet atrodo draugai sumokejo 2200lt, bet svente jie rugsejo gale ir plius jiems nuolaida padare ( nzn uz ka biggrin.gif ) ... ir kiek drauges klausiau vasara tikriausia ima 2800lt ( groja dvi dienas, ir dvi dienas visus ant koju stato su savo zaidimais, linxmybem ) 4u.gif
Atsakyti
Nu fainiai skamba thumbup.gif Bet jie per vestuves ne viena country groja?
Aš db susidomėjusi KARČEMA ir ALEKSANDRAS IR GRUPE. Gal kas domėjosi ar turi žinių apie pastarąją? Mačiau tik, kad dviejų dienų kainelė apie 2500Lt. Žiūrėjau jų psl, muzika nebloga. Dar vakaro organizatorių turi, jei yra pageidavimas.
Gal kas patarimų, mergaitės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lynse @ 2009 10 23, 15:20)
Nu fainiai skamba  thumbup.gif  Bet jie per vestuves ne viena country groja?
Aš db susidomėjusi KARČEMA ir ALEKSANDRAS IR GRUPE. Gal kas domėjosi ar turi žinių apie pastarąją? Mačiau tik, kad dviejų dienų kainelė apie 2500Lt. Žiūrėjau jų psl, muzika nebloga. Dar vakaro organizatorių turi, jei yra pageidavimas.
Gal kas patarimų, mergaitės?  ax.gif

lotuliukas.gif jie per vestuves isviso nei vienos kantri dainos nedainuoja 4u.gif
Atsakyti

as skambinau uzvakar Karcemai,tai man sake 3500 Lt.

Papildyta:
QUOTE(Lynse @ 2009 10 23, 14:07)
Kas kas aplink Šiaulius rekomenduotumėte neblogus muzikantus?
Dvyniai ir Dainiai. Dviese tose grupėse dirba žmonės? Čia labiau tradicine muzika groja?
Ką manote apie muzikantus ir atskirai nusamtydytą vakaro vedėją? Aš pagalvojau tą patį, kad truputį gautųsi makalynė. Gal kas pasidalintumėte patirtimi? wink.gif
Dėkoju  4u.gif
Papildyta:
Beje, pamiršau tokį klausimuką apie grupė Tandemas: gal kam teko susidurti? Esu girdėjusi, kad jie groja saksafonu. Ar tiesa? Nes visada turėjau tokia mintį, kad tą dieną grotų saksafonas  blush2.gif

as taip pat svarstau apie Tandema,antradieni susitiksim su jais tai galesiu parasyt,koki ispudi paliko. dar prasiau vieno savo pazystamo(kuris veda vestuves ir yra buves ne vienose vestuvese) pasidometi jais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gameover: 23 spalio 2009 - 17:24
QUOTE(gameover @ 2009 10 23, 16:22)
Papildyta:
as taip pat svarstau apie Tandema,antradieni susitiksim su jais tai galesiu parasyt,koki ispudi paliko. dar prasiau vieno savo pazystamo(kuris veda vestuves ir yra buves ne vienose vestuvese) pasidometi jais.

cia as DIAT rasiau,nepaziurejau,kad mano mama neatsijungusi ir jos vardu parasiau. blush2.gif
Atsakyti
Būčiau labai dėkinga už nuomonę, kaip jie Tau pasirodė 4u.gif
Papildyta:
diat, o ką manai apie Aleksandras ir grupė? Domėjaisi? Man tai visai patiko jų muzika. Aplankyk jų internetinį psl., ten automatiškai eina dainos, tai man visai skamba ausyse smile.gif
Papildyta:
Dar vis klausinėjuosi apie grupę 16Hz.. Kažin ar jie daug prašo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gameover @ 2009 10 23, 19:22)
Papildyta:

doh.gif doh.gif doh.gif ohoooooo!!!!! Cia tai kainu suoliai ziaurus... g.gif nepatinka man taip, kai vieniems vienaip sako, kitiems kitaip blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Gal kas turi kokiu atsiliepimu apie grupe Tequila ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2009 10 24, 10:09)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  ohoooooo!!!!! Cia tai kainu suoliai ziaurus...  g.gif  nepatinka man taip, kai vieniems vienaip sako, kitiems kitaip  blink.gif  unsure.gif

man taip pat. ir nzn ka galvot. bandysiu dar toki varianta daryt,kaip ir su Tandemu,kad dar karta paskambins MB ir jis pasiteiraus kaina,tik ne tam paciam, o jo kolegai.ir tada parasysiu ka sake. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lynse @ 2009 10 23, 17:31)
Būčiau labai dėkinga už nuomonę, kaip jie Tau pasirodė  4u.gif
Papildyta:
diat, o ką manai apie Aleksandras ir grupė? Domėjaisi? Man tai visai patiko jų muzika. Aplankyk jų internetinį psl., ten automatiškai eina dainos, tai man visai skamba ausyse smile.gif
Papildyta:
Dar vis klausinėjuosi apie grupę 16Hz.. Kažin ar jie daug prašo..  g.gif

butinai parasysiu.o apie Aleksandras ir grupė nieko nesu girdejusi asmeniskai,bet parasyk ju int svetaine. apie 16 Hz rase forume,jei gerai pamenu ar uz 3 val 3000,bet cia negarentuoju,pasiskiatyk foruma. smile.gif
Atsakyti