Sveikos visos planuojancios,
kadangi dar pries gera pusmeti pati cia skaitineau kasdien ieskodama paciu paciausiu muzikantu, dabar galiu pasidalinti su jumis savo patirtimi. Savo sventei norejom tradiciniu muzikantu su isleidimu is namu ir su uzstales dainom vakarineje dalyje. Buvom susitike su siam forume mineta grupe Credo. Siaip pasirode neblogi muzikantai, bet nelabai patiko man tas vyriskis kaip zmogus. Pasirode kazkoks pasikeles, tai nusprendem nesinaudoti jus paslaugomis.
Apsakmbinom pagal daugybe skelbimu, kai kur pakeldavo rageli vos liezuvi apverciantis "muzikantas". Ir visai netycia radom muzikantus pasivadinusius Genuja. Dainuoja vyras su zmona. Per pirma susitikima gyvai padainavo ir parode ka mokam. Tad ir sutarem su jais. Po to kiek info beieskojau apie juos - nieko beveik neradau, tai siek tiek baugu buvo kad neuzsirautume. Bet galiu pasakyti kad viskas buvo labai gerai. Ten dainuoja vyras su zmona. ta moteris kupina visokiu ideju, ir tikrai labai originaliu padejo musu pirsliams pasiruosti. Zinoma buvo siokiu tokiu mini nesklandumu, bet kai viskas ok tai ir pasimirsta
Taigi, galiu tirkai rekomenduoti - paes ir svente suorganizuoti, ir praves, ir padainuos.
Sveikos
Planuojame vestuves vasarėle, bet kadangi išvykstame iš Lietuvos, pradedame planuoti kiek ankščiau.
Gal kas patartumėte Jau tiek visko prisiskaičiau..
Visų pirma domintų muzikantai: idealiausia būtų pora - vyriškas ir moteriškas balsas. Galėtų dainuoti ne tik lietuviškai, bet iš angliškai, ispaniškai ar itališkai. Mano svajonė - saksofonas.
Vieta manau Jiems nesvarbi, bet esame iš Šiaulių.
Labai lauksiu patarimų - Jūs pačios nuostabiausios patarėjos
Planuojame vestuves vasarėle, bet kadangi išvykstame iš Lietuvos, pradedame planuoti kiek ankščiau.
Gal kas patartumėte Jau tiek visko prisiskaičiau..
Visų pirma domintų muzikantai: idealiausia būtų pora - vyriškas ir moteriškas balsas. Galėtų dainuoti ne tik lietuviškai, bet iš angliškai, ispaniškai ar itališkai. Mano svajonė - saksofonas.
Vieta manau Jiems nesvarbi, bet esame iš Šiaulių.
Labai lauksiu patarimų - Jūs pačios nuostabiausios patarėjos
QUOTE(Vega_ @ 2009 10 21, 12:54)
čia vienas ar keli muzikantai? žinoma būtų įdomu ir kainą sužinoti
Jie groja dviese.buvom sutare, kad gros du vyrukai, bet atvaziavo vyrukas ir mergina. Taciau nenuvyle tikrai!! Kaina siaip vakarui mums sake 2500 lt, bet siek tiek pasiderejom bet tikrai sakau, jog jie to verti!!!! kiek ziurinejausi, ka uz sita kaina siule kiti, tai lygiu jiems nera as tokia laiminga likau po ju pasirodymo, kad nenustoju visiem girti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 10 16, 12:24)
Tam kad rekomenduoti daugiau, reikia tiksliai zinoti Jusu poreikius ?
Jeigi ieskote "kaimisko" tipo muzikantus , tuomet pagalvokite apie tikras kaimo kapelas, jie bus nebrangus ir dainas trauks is sirdies. Taip pat pamokys Jusu svecius sokiu zingsneliu: kaip polkute sokama ar kitas sokis. O jei vestuves internacionalinis, tai bus super idomu Jusu uzsienio sveciams!
Jei reikalingi tradiciniai muzikantai: sarasas yra labai didelis, sitoje temoje jis yra skelbtas, nepatingekite paieskoti Tikrai nera didelio skirtumo tarp ju: ir repertuaras beveik toks pats ir apranga ir net veido israiska dainuojant panasi
Jeigu norisi siek tiek kitokio varianto, tikrai ne tarp tradiciniu muzikantu ieskokite, ten ju nerasite. Pastudijuokite puslapi: www.eb.lt. Ten yra koordinaciu ivairiu muzikuojanciu grupiu, gal kuria Jums patiks.
O jeigu norite kad ir vestu gerai ir dainuotu ir linksmi buti ir viskas 100%-tada teks labai pasistengti paieskot, nes tokiu yra vienetai Kaip zinome is praktikos: 3 in 1-ne visada geros kokybes Nors ir pasitaiko isimciu
Kaip sakant viskas priklauso nuo Jusu asmeninio skonio, kisenes dydzio ir poreikiu
Papildyta:
16hz-savo srities profesionalai. Jie labai daug metu muzikineje rinkoje:super Geras, uzvedantis repertuaras, ypac tinkantis vidutinio amziaus zmonems Turi nemazai zinomu autoriniu dainu. Zmones juos myli, noriai klausosi, ypac vyriska zmonijos puse:)
Dreams - profesionaliu muzikantu gyvai grojanti grupe, kuria daznai akomponuoja musu muzikos zvaigzdems ivairiuose muzikinese projektuose. Nemaciau ju vestuvese, bet turetu buti tikrai viskas gerai
Taip pat idomi grupe Tobasko: charizmatiskas vokalistas, geras uzvedantis repertuaras, tinkantis geram tusiui , bet gana brangus
Jeigi ieskote "kaimisko" tipo muzikantus , tuomet pagalvokite apie tikras kaimo kapelas, jie bus nebrangus ir dainas trauks is sirdies. Taip pat pamokys Jusu svecius sokiu zingsneliu: kaip polkute sokama ar kitas sokis. O jei vestuves internacionalinis, tai bus super idomu Jusu uzsienio sveciams!
Jei reikalingi tradiciniai muzikantai: sarasas yra labai didelis, sitoje temoje jis yra skelbtas, nepatingekite paieskoti Tikrai nera didelio skirtumo tarp ju: ir repertuaras beveik toks pats ir apranga ir net veido israiska dainuojant panasi
Jeigu norisi siek tiek kitokio varianto, tikrai ne tarp tradiciniu muzikantu ieskokite, ten ju nerasite. Pastudijuokite puslapi: www.eb.lt. Ten yra koordinaciu ivairiu muzikuojanciu grupiu, gal kuria Jums patiks.
O jeigu norite kad ir vestu gerai ir dainuotu ir linksmi buti ir viskas 100%-tada teks labai pasistengti paieskot, nes tokiu yra vienetai Kaip zinome is praktikos: 3 in 1-ne visada geros kokybes Nors ir pasitaiko isimciu
Kaip sakant viskas priklauso nuo Jusu asmeninio skonio, kisenes dydzio ir poreikiu
Papildyta:
16hz-savo srities profesionalai. Jie labai daug metu muzikineje rinkoje:super Geras, uzvedantis repertuaras, ypac tinkantis vidutinio amziaus zmonems Turi nemazai zinomu autoriniu dainu. Zmones juos myli, noriai klausosi, ypac vyriska zmonijos puse:)
Dreams - profesionaliu muzikantu gyvai grojanti grupe, kuria daznai akomponuoja musu muzikos zvaigzdems ivairiuose muzikinese projektuose. Nemaciau ju vestuvese, bet turetu buti tikrai viskas gerai
Taip pat idomi grupe Tobasko: charizmatiskas vokalistas, geras uzvedantis repertuaras, tinkantis geram tusiui , bet gana brangus
Labai aciu uz issamu komentara, mes labiau linkstam prie netradiciniu...gal zinot nors preliminarias 16 Hz arba Dreams kainytes? Arba gal turit kontaktus ?
sveikos merginos.as cia naujoke,bet bukit geros patarkit man. gal kas girdejot apie grupe "Svajoklis ir grupe" arba grupe is Šiauliu "Tandemas".nebezinau ka rinktis, norejom grupes Dvyniai,bet jie jau uzimti rugpjucio 14.esu gilioj depresijoj,nes apie Tandema ir Svajoklis ir grupe nieko negirdejau,gal akas ka zinot bukit geros parasykit.
QUOTE(diat @ 2009 10 22, 18:57)
sveikos merginos.as cia naujoke,bet bukit geros patarkit man. gal kas girdejot apie grupe "Svajoklis ir grupe" arba grupe is Šiauliu "Tandemas".nebezinau ka rinktis, norejom grupes Dvyniai,bet jie jau uzimti rugpjucio 14.esu gilioj depresijoj,nes apie Tandema ir Svajoklis ir grupe nieko negirdejau,gal akas ka zinot bukit geros parasykit.
Tandemas uz dvi dieneles ima 2700lt, kai skambinausi klausiau kur galeciau ju muzikos paklausyti, tai kaip supratau per pokalby atnesa parodyt, ar siuncia.. bet mano diena jie uzimti...o dvyniai kaip tik laisvi tai juos ir pasiemem.. bet jauciu kad dar gali keistis musu nuomone o jums patiko grupe dvyniai ?
[
o jei ieskot nebrangininku, man patiko mili.lt ( gaila mano diena uzimti ) superiniai dainininkai yra "Karciama"berniukai...
QUOTE(diat @ 2009 10 22, 22:57)
mes kai skambinom Tandemui tai jie sake kad ima 2800,jie taip pat man sake kad jei susitiktume tai parodytu savo firmuota medziaga ,kaip dirba. Dvyniai tai labai geri,uzima svecius,nereikia jokiu pirskiu,bet kaip sakiau jie jau uzimti musu diena.
bet gal tu esi pati girdejusi apie Tandema?
bet gal tu esi pati girdejusi apie Tandema?
nea nesu nieko girdejusi, bet ydomiai jie cia su kainom, manau pasiderejus dar gali nuleisti o jus ieskot muzikantu kad ir pravestu ? mes tai turesim vedejus, tai mus svarbiausia kad gerai dainuotu ... tu neapsistok vien ties tandemais, tikrai yra puikiu ir daugiau, ir kur praveda ...o ir kaina gali buti panasi..
QUOTE(lepidoptera_jl @ 2009 10 23, 10:37)
Sveikos mergaitės. O gal kas nors gali parekomenduot muzikantus iš Vilniaus ar jo apylinkių, kurie dainuoja ir veda rusiškai?
buvau kazkur radusi, kad rusiskai dainuoja ir veda LYGA.. megink per google pasidometi apie juos...
QUOTE(Smilte24 @ 2009 10 22, 20:52)
nea nesu nieko girdejusi, bet ydomiai jie cia su kainom, manau pasiderejus dar gali nuleisti o jus ieskot muzikantu kad ir pravestu ? mes tai turesim vedejus, tai mus svarbiausia kad gerai dainuotu ... tu neapsistok vien ties tandemais, tikrai yra puikiu ir daugiau, ir kur praveda ...o ir kaina gali buti panasi..
snd MB brangusis skambino jiems ir jie jau sako kaina 2200.ydomiai. mes istikro norejom DVYNIU arba DAINIU,bet jie uzimti, tai nzn ka besisamdyt.kas del vedanciuju,tai mes taip pat galvojom juos samdyt,bet kiek apskambinau muzikantu,jie nepatare to daryt,nes tik gausis makalyne ir nesusipratimai.jie man aiskino taip,kad sumokesi anrtus pinigus,o naudos menkos teturesit,nes jei geri muzikantai tai jie pilnai praves,o jei noresi su tradicijom,tai uzteks tik liudininku nedideles pagalbos. jei tu nori tikrai geru muzikantu tai Dainiai superiniai,jie ima 3000,bet kaina to verta.nors aisku skonio reikalas. o tu gal zinai kokiu gerus?