Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai. Tradiciniai ir nelabai.

QUOTE(rozine_svajone @ 2009 09 21, 15:44)
kas tinka vieniem, nebutinai turi tikti kitiem. zmogus parekomendavo savo muzikantus ir viskas. 4u.gif

Tai as nieko ir nesakau, jei kam patinka tai prasom 4u.gif
Bet as pati pakraupau, kai pamaciau tas foto muzikantu kuriais pati domejausi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2009 09 21, 18:23)
Tai as nieko ir nesakau, jei kam patinka tai prasom  4u.gif 
Bet as pati pakraupau, kai pamaciau tas foto muzikantu kuriais pati domejausi  doh.gif  blush2.gif

tai visiskai nereiskia kad per jusu vestuves butu tas pats, juk muzikantai atlieka darba pagal jaunavedziu pageidavimus. 4u.gif jei jums tai nepriimtina - jie to ir nedarys. o savo programa atliks pagal Jusu norus 4u.gif
Atsakyti
http://superpramogos...tuves-n-14.html

Kazkas panasaus pasirodo vyksta ir Serbijoje.
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2009 09 21, 20:04)

niu cia tai jau sakes... biggrin.gif bet jau cia jei kompanija tokiem dalykam prijaucianti tai ka mes jiem mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2009 09 21, 18:04)

doh.gif
Atsakyti
[quote=solo,2009 09 17, 23:43]
Kažkas jau rašė, kaina apie 3000, bet aš pvz juos labai rekomenduočiau. Dėl demo dainų neturiu ko prikibt, man patinka. Gyvai nesu girdėjus, bet jei tiek daug neprašytų, mielai imčiau ir savo šventei.

Tikrai verti demesio muzikantai(grupe).Mes juos samdemes pries du metus savo vestuvem,likom labai patenkinti:)
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2009 09 21, 20:04)

Na čia tai geras!!!Neįsivaizduoju kaip gali nuotaikai būti nesvarbus tokie dalykai?! Na nebent jaunavedžiai patys šoka kokiam striptizo klube doh.gif , o kolegės atėjo pasveikinti doh.gif Total košmar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JurinaJ @ 2009 09 28, 12:34)
Na čia tai geras!!!Neįsivaizduoju kaip gali nuotaikai būti nesvarbus tokie dalykai?! Na nebent jaunavedžiai patys šoka kokiam striptizo klube doh.gif , o kolegės atėjo pasveikinti doh.gif Total košmar lotuliukas.gif

Cia turbut jaunosios pamerges smile.gif Issirenge kad puokste butu patogiau pagauti lotuliukas.gif Liberalus poziuriai matyt jaunuju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amena @ 2009 09 18, 16:25)
prie ko cia klounai? doh.gif visi jaunimas buvom, ir tos dainos karti degtine seniai pabode, o cia mums sou padare ax.gif svarbu ne foto, ne apranga o tai kaip viskas buvo daroma, nebuvo nei vieno svecio kuriam tai pasirode nejuokinga g.gif manau daugeliui asaros birejo is juoko, o tie kurie nemokam pasijuokti is gyvenimo tai jau atskira tema...  blush2.gif bent man smagiausia dalis ir buvo netiketa muzikantu programa, savo vestuviu diena nesiruosiau sedet uz stalo ir linguot....  doh.gif toms, kurioms patinka tik muzikyte, griebianti uz sirdies, ir nuolatinis jaunuju liaupsinimas tai net ir muzikantu neverta samdyti, uztektu muzikinio centro... bet cia tik mano nuomone  smile.gif

Paziurejau foto, manau turejo buti labai linksma smile.gif Man gal siek tiek muzikantu sijoniukai per trumpi lotuliukas.gif bet manau bairis buvo ir visi skaniai pasijuoket smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2009 09 28, 14:52)
Paziurejau foto, manau turejo buti labai linksma smile.gif Man gal siek tiek muzikantu sijoniukai per trumpi  lotuliukas.gif bet manau bairis buvo ir visi skaniai pasijuoket smile.gif

Dekoju uz supratinguma lotuliukas.gif filmuotoj vestuviu medziagoj pastebejau, kad visu atrakciju metu fotografuojanciu ir filmuojanciu telefonais patrigubedavo thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
As jau irgi pradedu ieskotis muzikantu...nenoriu tu tokiu kur bliauna dainas ir liepia prie stalo tampytis i sonus... (karti degtine cia dar pakenciama ir sakyciau juokinga, bet visokie kiti durnizmai schmoll.gif ) tai i kokius man tada ziureti? Gal kas nors gali patarti? Kaip isvis pradeti ieskoti muzikantu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2009 09 28, 17:59)
As jau irgi pradedu ieskotis muzikantu...nenoriu tu tokiu kur bliauna dainas ir liepia prie stalo tampytis i sonus... (karti degtine cia dar pakenciama ir sakyciau juokinga, bet visokie kiti durnizmai  schmoll.gif ) tai i kokius man tada ziureti? Gal kas nors gali patarti? Kaip isvis pradeti ieskoti muzikantu ?  g.gif

Na ziurint kokios apskritai tavo vestuves bus...mes taip pat nenorejom jokiu "karti karti...ar zemyn upe..." doh.gif doh.gif doh.gif
Pas mus dainavo Egidijus Sipavicius, vestuves vyko restorane, tai buvo super wub.gif
Net pati stebejausi, kaip jis pranoko mano lukscius...tikrai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti