Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai. Tradiciniai ir nelabai.

QUOTE(Ruta7777 @ 2009 09 17, 14:28)
drinks_cheers.gif
gal kas galit pakomentuoti simply? kokios kaineles ir kaip patys zmogeliukai?!

Kažkas jau rašė, kaina apie 3000, bet aš pvz juos labai rekomenduočiau. Dėl demo dainų neturiu ko prikibt, man patinka. Gyvai nesu girdėjus, bet jei tiek daug neprašytų, mielai imčiau ir savo šventei.
Atsakyti
QUOTE(amena @ 2009 09 16, 15:22)

niu man kazkaip nelabai cia juokinga schmoll.gif ypac pirmoj nuotraukoj tai visai........
savo sventeje tokiu dalyku nenoreciau doh.gif
Atsakyti
Bet uztat kokie geri muzikantai. smile.gif Tokius zaidimus organizuoja. lotuliukas.gif

Gaila kad kartais mes, lietuviai, taip suprantam linksmybes ir taip norime atsvesti viena svarbiausiu savo gyvenimo svenciu. doh.gif
Atsakyti
sveikos,

nesenai atsventeme savo vestuves. labai norejome kad baznycioje kasnors pagrotu smuiku, bet pasirodo tai yra pakankamai sudetinga uzduotis, atrasti kas kokybiskai ir kainos (proto ribose) sugebetu tai padaryti. Buvome maloniai nustebinti JA-DA muzikantu profesionalumu ir pasirodymu. vyras grojo gitara o moteris grieze smuiku, buvo tikrai labai grazu. Ju darbu pvz galima pasiklausyti (http://www.frype.lt/music/artist/?id=50631), tai nera reklama, tiesiog galbut kamnors palengvinsiu paieskas. dirba visoje Lietuvoje, ir tikrai supranta savo darba wink.gif
Atsakyti
Super muzikike.
Atsakyti
Gal kas galit kokiu muzikantu iki 1000lt pasiulyti geriau, kad butu is Zemaitijos regiono ax.gif Nieko ypatingo nereikalaujam, tik kad graziai dainuotu (nenusidainuotu doh.gif ) ir truputi pravestu vakara. Pirsliai bus, bet reiketu jiems truputi padeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2009 09 18, 09:28)
Bet uztat kokie geri muzikantai. smile.gif Tokius zaidimus organizuoja.  lotuliukas.gif
Gaila kad kartais mes, lietuviai, taip suprantam linksmybes ir taip norime atsvesti viena svarbiausiu savo gyvenimo svenciu.  doh.gif

o as nematau cia nieko blogo... jei vestuves tradicines tai irlinksma jose buna.. kaip kad siose nuotraukose ax.gif muzikantai manau labai geri, nes padainuoti gali bet kurie,o kazka suorganizuoti, pralinksminti tikrai ne visi sugeba schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 09 18, 12:31)
o as nematau cia nieko blogo... jei vestuves tradicines tai irlinksma jose buna.. kaip kad siose nuotraukose  ax.gif muzikantai manau labai geri, nes padainuoti gali bet kurie,o kazka suorganizuoti, pralinksminti tikrai ne visi sugeba  schmoll.gif

Nu buna ir tradiciniu be tokiu zaidimu.... o cia ziuriu kai kam tie zaidimai vakaro vinis ir buvo...... o padainuoti gali toli grazu ne bet kurie, nors visi save profais laiko, va net ir tas kazkada cia reiskesi kaip profesionalas http://www.youtube.c...h?v=rKo_2VNdF-k lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..... ir zaidimu daugelis padoresniu turi..... sias foto ziurint tai antireklama muzikantams ne reklama.... tokiu tikrai nesamdyciau ir klounu is sveciu man nedarytu .... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 18 rugsėjo 2009 - 13:37
QUOTE(Saga @ 2009 09 18, 14:35)
Nu buna ir tradiciniu be tokiu zaidimu.... o cia ziuriu kai kam tie zaidimai vakaro vinis ir buvo...... o padainuoti gali toli grazu ne bet kurie, nors visi save profais laiko, va net ir tas kazkada cia reiskesi kaip profesionalas http://www.youtube.c...h?v=rKo_2VNdF-k  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ..... ir zaidimu daugelis padoresniu turi..... sias foto ziurint tai antireklama muzikantams ne reklama.... tokiu tikrai nesamdyciau ir klounu is sveciu man nedarytu ....  blink.gif

prie ko cia klounai? doh.gif visi jaunimas buvom, ir tos dainos karti degtine seniai pabode, o cia mums sou padare ax.gif svarbu ne foto, ne apranga o tai kaip viskas buvo daroma, nebuvo nei vieno svecio kuriam tai pasirode nejuokinga g.gif manau daugeliui asaros birejo is juoko, o tie kurie nemokam pasijuokti is gyvenimo tai jau atskira tema... blush2.gif bent man smagiausia dalis ir buvo netiketa muzikantu programa, savo vestuviu diena nesiruosiau sedet uz stalo ir linguot.... doh.gif toms, kurioms patinka tik muzikyte, griebianti uz sirdies, ir nuolatinis jaunuju liaupsinimas tai net ir muzikantu neverta samdyti, uztektu muzikinio centro... bet cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amena: 18 rugsėjo 2009 - 15:31
QUOTE(Saga @ 2009 09 18, 14:35)
Nu buna ir tradiciniu be tokiu zaidimu.... o cia ziuriu kai kam tie zaidimai vakaro vinis ir buvo...... o padainuoti gali toli grazu ne bet kurie, nors visi save profais laiko, va net ir tas kazkada cia reiskesi kaip profesionalas http://www.youtube.c...h?v=rKo_2VNdF-k  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ..... ir zaidimu daugelis padoresniu turi..... sias foto ziurint tai antireklama muzikantams ne reklama.... tokiu tikrai nesamdyciau ir klounu is sveciu man nedarytu ....  blink.gif

bet tai buvo jaunuju reikalas ir noras kokiu muzikantu jie nori, nesuprantu kodel cia labai daznai varoma ant zmoniu kurie nusisamdo tokius muizkantus tradicinius ,visi turi skirtinga spratima, del to ir muzikantu yra ivairiu. jei jums toki muzikantai nepatinka, tai dar jums nesuteikia teises sakyti kad tie zaidimai labai blogai " kai kam tie zaisimai vakaro vinis buvo " g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, na mane irgi jau predejo kamuoti malonus bet sunkus vestuviu rupesciai smile.gif ir pats sunkiausias yra muzikantai.

Gal kam teko buti kokiam nors baliuke ar kazkur kitur kur butu groje MO-DO is gargzdu? ax.gif Butu labai idomu suzinot apie ju vedima, nes dainavimo galim paklausyti cia http://muzikantai.tik.lt bent jau keliu dainu, bet gal teko susidurti su jais.

Busiu labai dekinga uz nuomones ir info. 4u.gif

Da noriu paklaust kaip muzikantai skaiciuoja valandas jei pvz jie groja ir nuotakos namie kol isslydi tarkim kokia valanda ir paskui jau sodyboj. Ar jie skaiciuoja tas valandas kol jie negroja, kol jaunieji vazineja visur ir t.t. ar skaiciuoja tik grojimo valandas? g.gif ax.gif

Aciu uz info 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 09 18, 16:11)
bet tai buvo jaunuju reikalas ir noras kokiu muzikantu jie nori, nesuprantu kodel cia labai daznai varoma ant zmoniu kurie nusisamdo tokius muizkantus tradicinius ,visi turi skirtinga spratima, del to ir muzikantu yra ivairiu. jei jums toki muzikantai nepatinka, tai dar jums nesuteikia teises sakyti kad tie zaidimai labai blogai " kai kam tie zaisimai vakaro vinis buvo "  g.gif

oi pries tradicinius ir as nieko pries neturiu, buvome paskutini karta vestuvese su tokiais..... netgi lapatai visi patiko, prisiseliojom, jau pabode visi buvo ale latino ir t.t. ....... turejau omenyje butent sitas foto, kurios kaip pavyzdys idetas buvo..... man jos baisios...... nezinau kaip ten jauciasi tie kuriuos idejo, ar ten jiems labai grazu dabar internete supermamose kaboti ir aplamai mano nuomone apie tokius muzikantus baisi ne del to kad jie tradiciniai wink.gif
Atsakyti