Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai. Tradiciniai ir nelabai.

Sveikutės visos mirksiukas.gif
Mes užsisakėme kitiems metams savo šventei muzikantus "Grašis" iš Plungės..
Asmeniškai negirdėjau kaip jie dainuoja ir t.t.. bet pasiklioviau labai gerais atsiliepimais apie juos ax.gif
Buvome su jais susitikę, paliko gan gerą įspūdį ok.gif
Atsakyti
QUOTE(slapute @ 2009 08 26, 08:16)
Sveikutės visos mirksiukas.gif
Mes užsisakėme kitiems metams savo šventei muzikantus "Grašis" iš Plungės..
Asmeniškai negirdėjau kaip jie dainuoja ir t.t.. bet pasiklioviau labai gerais atsiliepimais apie juos  ax.gif
Buvome su jais susitikę, paliko gan gerą įspūdį ok.gif

puikiai pasirinkot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 08 26, 12:05)
puikiai pasirinkot  mirksiukas.gif

ax.gif tikiuosi... solo, o kodel sakai, kad gerai pasirinkom? teko tureti reikalu su jais? sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(slapute @ 2009 08 31, 08:27)
ax.gif  tikiuosi... solo, o kodel sakai, kad gerai pasirinkom? teko tureti reikalu su jais? sokiai.gif

Visi mes muzikantai vienas per kitą daugiau mažiau kolegos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tane4ka @ 2009 08 25, 11:26)
Dainuoja 11 kalbomis. thumbup.gif

Tikri lingvistai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

mums vestuvėse grojo Metronomas - labai patiko, labai šaunūs ir kokybiški. Ių tiesų būtent tokių muzikantų ir norėjau - lengvos estradinės muzikos, kad patiktų visiems. Tai sugrojo ir senolių užsakytus valsus, ir piršlių polkutę, ir pamergių kankaną, pabrolių sirtakį. Mes, jaunieji, šokom iki pat galo, nes tikrai buvo super.
Atsakyti
Sveikos, neseniai buvau vestuvese, kuriose dainavo grupe Piramide, galiu drasiai rekomenduoti...super thumbup.gif ....patiko...Dainuoja dvi paneles ir vyras....
Balsai gana stiprus, atidirbta technika....Zodziu pagal pageidavima...galima susitarti,kokios norite dainos, jie tikrai pasiruos jus nustebinti... smile.gif
Dainuoja angliskai, ispaniskai, prancuziskai.. thumbup.gif
Jei reikes kontaktu, kreipkites, nensusivilsite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantike*: 01 rugsėjo 2009 - 12:22
QUOTE(tane4ka @ 2009 08 25, 10:26)
Sveikos. Praejo musu vestuves smile.gif  noriu parekomenduoti musu muzikantus. Vestuves buvo puse rusiskos, puse lenkiskos. Tikrai geri. Vaikinas ir panele, jauni. Dainuoja 11 kalbomis. thumbup.gif Mes ir svieciai likome labai patenkinti. Vestuves vyko Vilniuje. Jeigu reikes kontaktu, prasom i AZ.

labas ,cia gal sita porele pas jus grojo vestuvese?
http://olegkveten.my...ru/image/index/
Atsakyti
laba kas del Piramides tai jie anksciau grodavo bare Aitvaras bent pries 3-4metus tai man tikrai nepatiko kaip jie dainuoja nebent dabar susidainavo et anksciau doh.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
savo vestuvių muzikantais esu ne tik patenkinta bet tiesiog negaliu jiems net atsidėkoti smile.gif
Mūsų vestuvės vyko Vilniuje, o muzikantai buvo iš Šiaulių, grupė "S-Top".
Vyras groja ir dainuoja, dar yra mergina vokalistė (balsas labai gražus ir stiprus, aš dar vis atsiukdavau pasižiūrėti ar čia tikria ji dainuoja) ir dar viena mergina vedėja. Mums labai tiko tai, kad buvco vedėja nes piršlių neturėjom, ji pravedė vakarą labai faiani, nebuvo kada sedeti ir gerti, buvo daug žaidinų, linksmybių ir tt. Buvo ir laisvo laiko pašokti ir pan. Muzika buvo labai gera, linksma ir šiuolaikiška, dainavo gyvai smile.gif Mums labai patiko ir tikrai buvo verta mokėti 2700 Lt už vakarą. Jeigu norėsite kontaktų, parašykite į AŽ.
Atsakyti
Man vestuvėse nieko nėra baisiau, nei tradiciniai muzikantai, todėl į savo šventę pasikviečiau groti vaikinus, kurie kuria ir jaučia muziką, o ne tik sudaro muzikinį foną degtinėlės pagėrimui (beje, šio gėrimo pas mus irgi nebuvo), baltos mišrainės pavalgymui bei palingavimui prie stalo. Visi svečiai gyrė, kad buvo žiauriai nerealiai smagu, o mano pačios įspūdžiai bei kelios muzikantų dainos sudėtos čia.
Atsakyti
QUOTE(lapev @ 2009 09 03, 22:41)
laba kas del Piramides tai jie anksciau grodavo bare Aitvaras bent pries 3-4metus tai man tikrai nepatiko kaip jie dainuoja nebent dabar susidainavo et anksciau  doh.gif

Na tikrai,kad negaletume pasakyti,kad jie nekaip dainuoja schmoll.gif ....galbut nelabai ir supranti apie muzika... jie dainuoja super thumbup.gif zinoma,kaip sakoma kiekvienam pagal skoni ir supratima apie atlikima, dainas ir pan...
teko girdeti,kad jie daznai dainuoja svarstyklese, tad ka sudomintu, ten juos galima rasti smile.gif
Galiu drasiai pasakyti, kad mums ir jauniesiems labai patiko thumbup.gif
Sudetingas skonis ir zmoniu, nes vieniems muzikantu reikia svarbu tik,kad grotu, o kas labiau nusimano apie muzika, tas supranta, kad tie eiliniai "vestuviniai" muzikantai jiems netinkami, tas renkasi aukstesnio lygio muzikantus -profesionalus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantike*: 04 rugsėjo 2009 - 18:21