QUOTE(Kapsukas @ 2009 06 02, 16:30)
laba diena, esu naujas žmogutis Jūsų forume , ir karts nuo karto galėsiu pasidalinti kontaktais ar suteikti informacijos apie dominančius Marijampolės regiono muzikantus ,
Kažkas mačiau ieškojo info apie grupę "Vakaras" tai dviejų jaunų vaikinu kolektyvas, groja jie palyginti neseniai, atlikimo kokybe labai nebloga na pravedimas vakaro nebuvo aktualu nes ten kur juos girdėjau buvo ir vedantieji ir šeip krūva muzikantų apie jų vedimą galėsiu papasakoti liepos pabaigoje kadangi teks dalyvauti vestuvėje kur jie dirbs.
ps: nesu "Vytas Akelaitis" jei kam užkliūtų mano rašomi komentarai apie to krašto muzikantus na bent jau jis save laiko musu krašte
Kažkas mačiau ieškojo info apie grupę "Vakaras" tai dviejų jaunų vaikinu kolektyvas, groja jie palyginti neseniai, atlikimo kokybe labai nebloga na pravedimas vakaro nebuvo aktualu nes ten kur juos girdėjau buvo ir vedantieji ir šeip krūva muzikantų apie jų vedimą galėsiu papasakoti liepos pabaigoje kadangi teks dalyvauti vestuvėje kur jie dirbs.
ps: nesu "Vytas Akelaitis" jei kam užkliūtų mano rašomi komentarai apie to krašto muzikantus na bent jau jis save laiko musu krašte
ar tik nebus čia savireklama na gal ne...
dabar apskritai apie muzikanus, jų vaidmenį. pastaruoju metu tenka girdėti, kad yra tokių muzikantų (ne iš vieno žmogaus jau girdėjau ir apie skirtingus muzikantus), kad muzikantai šventėje jaučiasi laabai jau asabos ir važni. jei piršliai pasako, kad yra pasiruošę ir nori kad viskas vyktų pagal jų sumanytą scenarijų, tai muzikantai pyksta , šakojasi, be to dar piktybiškai kenkia...trukdo...sako tuoj suteiksim žodį po dainos, ir vėl toliau groja arba sako, mes padarysim tą ir tą,,,o nepasižiūri kad gal tai nėra l. įdomu, gal svočia ir piršlys ką įdomiau pasirengę ir muzikantai su savo blevyzgom apie aną galą arba tik gerti gerti gerti tiesiog veltui suryja laiką. niekam netaikau asmeniškai, bet mieli muzikantai, jūs samdome MES (vestuvininkai), tai ir paklūskite mūsų taisyklėms, o ne diktuokite savas. čia yra jaunųjų diena, jų šventė, gal pirmą ir paskutinį kartą gyvenime, o jums šventės kas savaitgalį. nereikia visko nuvalkioti ir banalinti. ir jei piršliai pasiruošę, tai jūs tik grokit ir džiaukitės