Gal kas zinote Siauliuose neblogus muzikantus?Kiek beskambinciau, visi uzimti
Gal kas turite sarasiuka muzikantu is Siauliu?Ir jeigu galima truputeli aprasykit kas per muzikantai
Labai aciu
QUOTE(Blancha @ 2009 05 23, 17:38)
Tik neseniai musu vestuvese grojo. Viskas buvo labai gerai. Juos pamateme pas draugus ir pasiemem pas save, nes tikrai nera banalus nuvalkioti baliu muzikantai. Saunus, jauni ir viska susiderinom, kas mums priimtina ir ko is ju tikimes. Tai ir ivykde. Bukit ramus, galit susitikti dar perkalbeti del eigos.
labai tau aciu nuraminai .Jie nepaslaptis kiek mokejote uz savi vestuves.Jei nesunku parasyk i az.ir keliu dienu buvo vestuves. Galvojame gal del krizes galima deretis del kainos nes sake kad nemazai vestuvininku atsisake.
Sveiki pas mus buvo labai saunus muzikantai,dainuoja ir veda vestuves rusu,lenku ir lietuviu kalbomis.musu sveciai iki siol prisimena ir giria juos bet siemet labai uzimti,cia gal kam bus aktualu sekantiems metams
rasykit i az del kontaktu
Vilnius
rasykit i az del kontaktu
Vilnius
as savaitgali atsvenciau savo vestuves,nu super profesionalius muzikantus turejom,grupe arka!!du broliai.del vedimo nezinau,nes mes turejom vedeja,bet manau jie tai atlieka be priekaistu,kaip mano drauge issireiske nei vienos levos dainos nebuvo o kai padainavo eurovizijos daina ,tai tikrai geriau uz pati rybaka
QUOTE(AXTA @ 2009 05 27, 14:46)
as savaitgali atsvenciau savo vestuves,nu super profesionalius muzikantus turejom,grupe arka!!du broliai.del vedimo nezinau,nes mes turejom vedeja,bet manau jie tai atlieka be priekaistu,kaip mano drauge issireiske nei vienos levos dainos nebuvo o kai padainavo eurovizijos daina ,tai tikrai geriau uz pati rybaka
Gal galetum pasakyti kokiam cia mieste sita grupe, ir jei galima kainyte
Sveikos visos, mes taip pat sparciai ieskome muzikantu.... Buvome su keliais susitike, net iki kauno nuleke, taciau dar niekaip neisisrenkame. Gal esate ka girdeje apie grupe Maloniai. Mums nesinori visai tokiu lia lia vien tik lietuviškų dainu (bet norime ir uzstales), bet kad butu linksa ir smagu...
Taai apie Maloniai ka girdejote? Gal kas kartais juos samde savo sventei?
Taai apie Maloniai ka girdejote? Gal kas kartais juos samde savo sventei?
Padekit!!! uzsisakiau grupe savo puo tai GYVAS GARSAS, zinau kad pries keleta metu apie juos vien geri atsiliepimai, o kaip dabar??? gal kas zinote? Aciu
Na štai ir praėjo mūsų vestuvės Svarbiausia, kad viskas buvo super . Grojo Klajūnai. labai patiko, ne tik mums bet ir svečiams. Gerai, kad ir nesamdėm vedančiojo, jie tą darbą atliko puikiai, betarpiškas bendravimas su svečiais, subtilus jumoras, paremtas improvizacija. Muzikinė pusė irgi be priekaištų. Tik gaila, kad viskas pralėkė akimirksniu...
QUOTE(Auksuole @ 2009 05 31, 23:37)
Mūsų vestuvėse grojo Simpley. Esame be galo laimingi ir patenkinti jų darbu. Tikrai verta užsisakyti jei svajojate apie tobulas vestuves
Ka turi omenyje tobulas vestuves? Mes su jais buvome susitike, tai jis man truputi "pasikeles " atrode, ne tai kad nesiderina prie musu pageidavimu, bet vos dar ir ne savo salygas diktuoja... Mes norejome, kad pasitiktu kai grisime su saksafonu (atrodo paprastas noras) mums paaiskinono, kad jie nedaro taip ir psio
Labutis Visoms turiu labai geru muzikantu jei kam reikia rasykit i az labai likom patenkinti, ir kam siulam tai nievienas nenusivile,
laba diena, esu naujas žmogutis Jūsų forume , ir karts nuo karto galėsiu pasidalinti kontaktais ar suteikti informacijos apie dominančius Marijampolės regiono muzikantus ,
Kažkas mačiau ieškojo info apie grupę "Vakaras" tai dviejų jaunų vaikinu kolektyvas, groja jie palyginti neseniai, atlikimo kokybe labai nebloga na pravedimas vakaro nebuvo aktualu nes ten kur juos girdėjau buvo ir vedantieji ir šeip krūva muzikantų apie jų vedimą galėsiu papasakoti liepos pabaigoje kadangi teks dalyvauti vestuvėje kur jie dirbs.
ps: nesu "Vytas Akelaitis" jei kam užkliūtų mano rašomi komentarai apie to krašto muzikantus na bent jau jis save laiko musu krašte
Kažkas mačiau ieškojo info apie grupę "Vakaras" tai dviejų jaunų vaikinu kolektyvas, groja jie palyginti neseniai, atlikimo kokybe labai nebloga na pravedimas vakaro nebuvo aktualu nes ten kur juos girdėjau buvo ir vedantieji ir šeip krūva muzikantų apie jų vedimą galėsiu papasakoti liepos pabaigoje kadangi teks dalyvauti vestuvėje kur jie dirbs.
ps: nesu "Vytas Akelaitis" jei kam užkliūtų mano rašomi komentarai apie to krašto muzikantus na bent jau jis save laiko musu krašte