as taipogi ziurejau netradiciniu muzikantu, tai pasirinkau dixxband. jie neveda, tik dainuoja. Kadangi maciau juos drauges vestuvese, tai man labai patiko ir pasirasiau su jais sutartele
kainos priklauso kiek valandu jie gros ir kokia sudetim.
QUOTE(LinaGabriele @ 2008 09 15, 16:51)
Sveikos mamytes, pas mus vestuvese grojo muzikantai is Marijampoles, jie vadinasi "Sweet", pagrindinis vardu Mindaugas. Tikrai super vaikinukai, pravede visa vakara labai puikiai ir idomiai, be to pas mus nebuvo pirsliu tik liudininkai. Pries vestuves kaip buvom su jais susitike, ka sutarem apie vakaro programa ir visa vedima, ta ir padare, nieko neapsimelavo. Balsai nerealus ir dainos labai geros. Tikrai rekomenduoju. Jie sake groja visom progom. Ingute-> prasei ju kontaktu tai: 8 612 64470 - Mindaugas.
o jų paklausyt kur galima?
Papildyta:
QUOTE(-Anna- @ 2008 10 16, 20:29)
as taipogi ziurejau netradiciniu muzikantu, tai pasirinkau dixxband. jie neveda, tik dainuoja. Kadangi maciau juos drauges vestuvese, tai man labai patiko ir pasirasiau su jais sutartele
tai tau kiek valanda gausis?
QUOTE(tindiriushka @ 2008 10 18, 10:21)
as paemiau juos 5 valandoms (jie dainuos 5kartus po 45min, bet bus pilnas 5val) uz 3500
http://www.simpley.lt man patiko
Hot Mamazz praso 3500, priedo dar kainuoja aparaturos ir apsvietimo irangos nuoma. Uz viska mums gavosi 4000. Grojo, dainavo ir uzvedinejo svecius iki 1 val. nakties, o toliau iki 5 val ryto darbavosi ju DJ. Nuosirdziai galiu pasakyti-tikrai verti savo kainos.
Del lietuviskos muzikos - jie groja 4-5 taimus, visus skirtingu latino stiliu, ir jei vestuvininkai pageidauja, gali viena sugroti lietuviska. Mes irgi sutarem, kad jei bus poreikis, sudainuos, bet neprireike:) Jos pacios minejo, kad per sia vasara lietuviskai vestuvese taip ne karto ir nesudainavo:)
Del lietuviskos muzikos - jie groja 4-5 taimus, visus skirtingu latino stiliu, ir jei vestuvininkai pageidauja, gali viena sugroti lietuviska. Mes irgi sutarem, kad jei bus poreikis, sudainuos, bet neprireike:) Jos pacios minejo, kad per sia vasara lietuviskai vestuvese taip ne karto ir nesudainavo:)
Ar kas nors samdet vestuvems Doudi Jazz Band. As juos isimylejus..... tik nezinau koki repertuara jie siulo vestuvems ir ar smagu sveciams.
Taip pat neisivaizduoju tos grupes be Kongo...
Sveiki
Na as taip pat jau po didziosios savo sventes ir galiu drasiai parekomenduoti pas mane grojusia grupe East'n'West - grazus repertuaras, trys zmones - grojo gyvai, pilna aparatura. (Bugnai, gitaros)
Labai patiko tiek sveciams, tiek mums.
Grupes repertuaras angliskos dainos ir tik viena kita lietuvishka, jokiu tradiciniu dainu. Ir visiskai netiktu jei noretumete rusisku ar lenkisku dainu, tokiu nedainuoja.
taip pat grupes programa - du pasirodymai po 45-55 min. kadangi mums ir reikejo gyvos muzikos tik iki 1 val. tai mums labai tiko. Tiesa grupe nepraveda vakaro, taigi jei neturite vedejo velgi netiks.
Beja pries muzikantus pas mus grojo smuikininkas - labai tiko paciai praziai, kol vyko tostai ir pirmi uzkandziai Smuikininkas gyvai grojo ivairias zinomas melodijas.
Tai tiek mano ispudziu apie musu muzikantus.
Na as taip pat jau po didziosios savo sventes ir galiu drasiai parekomenduoti pas mane grojusia grupe East'n'West - grazus repertuaras, trys zmones - grojo gyvai, pilna aparatura. (Bugnai, gitaros)
Grupes repertuaras angliskos dainos ir tik viena kita lietuvishka, jokiu tradiciniu dainu. Ir visiskai netiktu jei noretumete rusisku ar lenkisku dainu, tokiu nedainuoja.
taip pat grupes programa - du pasirodymai po 45-55 min. kadangi mums ir reikejo gyvos muzikos tik iki 1 val. tai mums labai tiko. Tiesa grupe nepraveda vakaro, taigi jei neturite vedejo velgi netiks.
Beja pries muzikantus pas mus grojo smuikininkas - labai tiko paciai praziai, kol vyko tostai ir pirmi uzkandziai Smuikininkas gyvai grojo ivairias zinomas melodijas.
Tai tiek mano ispudziu apie musu muzikantus.
QUOTE(kadaryti @ 2008 10 23, 11:23)
Sveiki
dziugu kad viskas taip gerai pavyko as irgi jais domejausi... bet sake kad ju programa 2-3 val tai man netinka... ir dar dziazo negroja ir isvis sunkiai man sekasi rasti muzikantus..
QUOTE(Oskariuke @ 2008 10 23, 02:24)
Ar kas nors samdet vestuvems Doudi Jazz Band. As juos isimylejus..... tik nezinau koki repertuara jie siulo vestuvems ir ar smagu sveciams.
Aš buvau prieš keletą metų vestuvėse, kur jie grojo. Repertuaras tikrai ne vestuvinis - kažkas panašaus į jų programą "Kurpiuose". Bet kadangi svečiai buvo jaunatviški ir "prie meno", visi trypė, šoko, ir linksminosi kaip pašėlę!
Bet kokia ten kaina gelėjo būti - neįsivaizduoju .....
QUOTE(Londi @ 2008 10 24, 01:00)
dziugu kad viskas taip gerai pavyko as irgi jais domejausi... bet sake kad ju programa 2-3 val tai man netinka... ir dar dziazo negroja ir isvis sunkiai man sekasi rasti muzikantus..
o tai keliom val tu noretum? ir kiek planuoji $ skirti?