Sveikos, gal pas ka jau grojo Frank Orchestra siais metais? Noreciau atsiliepimu...
QUOTE(Ryto rasa @ 2008 07 08, 18:29)
Sveikos, gal pas ka jau grojo Frank Orchestra siais metais? Noreciau atsiliepimu...
buk rami- geri muzikantai ir pagal siumetines kainas gana nebrangus.bet jie vestuviu praktiskai neveda, dazniausiai dirba su vedejais, bet uz muzikine dali gali nesijaudinti.po vestuviu parasyk kaip patiko, gal mano zinios pasenusios
sveikos, iš džiazuojančių gal ką žinote?
musu vestuves bus nedideles ir tik viena diena, todel nereikes muzikantu, kurie svecius linksmintu visa vakara planuojam prisirasyti sau patinkancios muzikos ir valandai pasikviesti akordeonistu trio buvau ju koncerte Kotrynos baznycioje. ir man nerealiai patiko. jauni vyrukai, labai stengiasi ir tikrai ispudingai groja
QUOTE(marlena24 @ 2008 07 07, 11:29)
Grupe Energy...SUDAS VISISKAS!!!Nerekomenduoju niekam, gryba pjauna kaip reikalas...nusidainuoja, su vedimu tragedija totali, tad jei neturit kokio vedanciojo ar liudininku,tai tragedija bus...pradzioj dainas kazkokias nesamoningas dainavo, is operos mergyte ant rugiu pievytes nors buvo aiskiai pasakyta, kad tu lietuviu liaudies dainusku nebutu, tai kai davem vejo jiem uz tas dainas, tai biski pakeite repertuara...nu zodziu, tikrai nerekomenduoju, juo labiau uz pinigus kuriuos jie lupa
hm, idomiai tu cia, nes tiek pries tai buvo geru atsiliepimu...
QUOTE(Spyrga @ 2008 07 15, 09:33)
musu vestuves bus nedideles ir tik viena diena, todel nereikes muzikantu, kurie svecius linksmintu visa vakara planuojam prisirasyti sau patinkancios muzikos ir valandai pasikviesti akordeonistu trio buvau ju koncerte Kotrynos baznycioje. ir man nerealiai patiko. jauni vyrukai, labai stengiasi ir tikrai ispudingai groja
gal jų paklausyt kur turi? www ar mp3?
QUOTE(tindiriushka @ 2008 06 01, 22:40)
visi kalba apie juos, bet nerandu kur palausyt.. gal kas gali nukreipt?
sklando gandai, kad jie suskilo i du kolektyvus ....
QUOTE(tindiriushka @ 2008 07 29, 19:35)
gal jų paklausyt kur turi? www ar mp3?
neturiu va cia apie juos - ansamblis Chill' out. buvau ju koncerte Kotrynos baznycioje Monmartro gatvelemis. paliko nerealu ispudi. sakyciau vienas geriausiu koncertu, kuriuose esu buvusi man po to koncerto aplamai akordeonas pasidare vienas fainiausiu muzikos instrumentu. nes iki tol akordeonas asocijavosi su savamoksiu pagyvenusiu dedule, kuris islydi vestuvininkus pvz, tame koncerte buvo visiems zinomas Amelijos valsas cia, aisku, ne jie groja o ten jie sita kurini pavare trim akordeonais va cia dar is Youtube kazkoks ju projektas su kitais muzikantais.
Spyrga Kaip grazu Paklausiau is Youtube kazkoks ju projektas
nu toki estetini malonuma gavau, aciu tau
Kaip smagu, kad vestuvese vis daugiau skamba geros muzikos, o ne tik "Po stikliuka" Aisku ir po stikliuka reikia kartais, bet turbut nereikia pamirsti, kad vestuves-meiles, romantikos,. svelnumo svente.
O ne Pjanke retai matomai giminei. na as cia Spyrgos pasiulytos muzikos ikviepta, leidau sau pasisakyti.
Sorry, jei ne i tema
nu toki estetini malonuma gavau, aciu tau
Kaip smagu, kad vestuvese vis daugiau skamba geros muzikos, o ne tik "Po stikliuka" Aisku ir po stikliuka reikia kartais, bet turbut nereikia pamirsti, kad vestuves-meiles, romantikos,. svelnumo svente.
O ne Pjanke retai matomai giminei. na as cia Spyrgos pasiulytos muzikos ikviepta, leidau sau pasisakyti.
Sorry, jei ne i tema
Sveikos,
Jungiuosi prie visu ieskanciu netradiciniu muzikantu. Mano busimasis vyras ne lietuvis, todel sveciai bus ne tik is Lietuvos. Noriu, kad visiems butu linksma. Gal ka galetumete patarti? Gal esame dalyvavusios tokiose vestuvese? Ka manote apie Geri laikai ar grupe maloniai? O gal Bug's Band? O gal tiesiog pradziai imti koki styginiu kvarteta, o veliau Dj?
Jungiuosi prie visu ieskanciu netradiciniu muzikantu. Mano busimasis vyras ne lietuvis, todel sveciai bus ne tik is Lietuvos. Noriu, kad visiems butu linksma. Gal ka galetumete patarti? Gal esame dalyvavusios tokiose vestuvese? Ka manote apie Geri laikai ar grupe maloniai? O gal Bug's Band? O gal tiesiog pradziai imti koki styginiu kvarteta, o veliau Dj?