Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai. Tradiciniai ir nelabai.

QUOTE(laurynaa @ 2008 02 12, 20:10)
man patiko hotmamaz prsitatymas internete, as tai buciau buvus uz juos, bet maniskis kazkaip nesutiko  g.gif  dabar radom kita varianta - cia forume jau mineta saksafonista Serza ir jo DJ, buvom paklaustyti kaip groja - patiko  thumbup.gif

Minėjai Seržą ir DJ. Ar jau ir išsirinkote juos? Kada Jūsų šventė?
Aš pasirinkau šį variantą daug nesvarsčius- labai jau mane "veža" saksofonas ax.gif , o ir muzikos norėjosi lengvos, šokių, o ne "lapatai lapatai"... O kitos padoresnę muziką grojančios grupės brangios... doh.gif tikiuosi patiks tai mano artimeisiems, kurie dabar kraipo galvas ar nebus jiems liūdna be "Rondo" dainų lotuliukas.gif
Man tik dabar įdomu pats repertuaras- gal yra tekę girdėti jį vestuvėse?
Atsakyti
QUOTE(denala @ 2008 02 14, 11:44)

beje, mes emem juos visus lotuliukas.gif grupe, vakaro vedeja, DJ plius ju aparatura su apsvietimu, o jei tik grupe, tai jie sake, jog tada 4000butu

susinervinau blink.gif ***** ir keistas tas ju prodiuserrrrrriiisss, sakiau jam,kad man reikia i 4 000 sutilpti, jis nieko negalejo pasiulyti, gal man ir nereikia visai to ju dj ir vedejo unsure.gif tik grupes uztektu.

QUOTE(nerryx @ 2008 02 15, 11:23)
Aš pasirinkau šį variantą daug nesvarsčius- labai jau mane "veža" saksofonas  ax.gif , o ir muzikos norėjosi lengvos, šokių, o  ne "lapatai lapatai"... O kitos padoresnę muziką grojančios grupės brangios... doh.gif    tikiuosi patiks tai mano artimeisiems, kurie dabar kraipo galvas ar nebus jiems liūdna be "Rondo" dainų  lotuliukas.gif

man asmeniskai artimuju nuomone nelabai svarbi, mes su buimuoju nutarem ko norim ir viskas biggrin.gif lai Rondo i savo sventes kvieciasi
o Serzo vestuvese neteko girdeti, tik klube mums patiko, rezervavomes Liepos 19d. o jus kada?
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2008 02 16, 18:26)
susinervinau  blink.gif  *****  ir keistas tas ju prodiuserrrrrriiisss, sakiau jam,kad man reikia i 4 000 sutilpti, jis nieko negalejo pasiulyti, gal man ir nereikia visai to ju dj ir vedejo  unsure.gif tik grupes uztektu.
man asmeniskai artimuju nuomone nelabai svarbi, mes su buimuoju nutarem ko norim ir viskas  biggrin.gif  lai Rondo  i savo sventes kvieciasi
o Serzo vestuvese neteko girdeti, tik klube mums patiko, rezervavomes Liepos 19d. o jus kada?

Mes birželį, truputį anksčiau smile.gif
Atsakyti

[/quote]

Gal galetumete man imesti ju kontaktus i az? Buciau dekinga. Beje, ar cia vienas zmogus groja ar daugiau? 4u.gif
Atsakyti
[quote=sunny:-),2008 02 21, 22:01]
[/quote]

Gal galetumete man imesti ju kontaktus i az? Buciau dekinga. Beje, ar cia vienas zmogus groja ar daugiau? 4u.gif
[/quote]

as irgi noreciau jo kontaktu;)
dekoju is anksto!!
Atsakyti
Sveikos, o tas Serzas gal internetine svetaine turi? 4u.gif
Kaip matau, populiarus jis siame forume blush2.gif
Atsakyti
[quote=uItra,2007 11 20, 22:42]
taigis dar keletas netradiciniu muzikantu i sarasa:
1. TRYS APELSINAI sita grupele atsimenu is labai seniai, kaip kokybisku "coveriu" atlikejus. Radau kontaktus, susisiekiau. I klausim, ar groja vestuvese gavau atsakyma <...Kaip bebūtų keista, bet dabar mes grojame dažnokai vestuvėse. Publika pasikeitė, tikriausiai. Anksčiau tai buvo retenybė. Su džiaugsmu Jums pagrosim. Jei tik tiksim. Jauną-seną pajudint mokam – pažiūrėkit mūsų repertuaro dalį www.3oranges.lt (spausti ties demo) Tiesa – senokai beatnaujinau svetainikę – nespėju visų naujienų surašyti. Nesunku mums išmokti ir specialius Jūsų pageidaujamus kūrinius (baigėm aukštus muzikinius mokslus smile.gif)...>
Praitais metais kaina buvo 3000 lt, kitamet, itariu brangiau biggrin.gif
Zmones profesionalus (yra skiltis "apie"), dirbe su "Doudi Jazz Band". Sie, pasirodo kartu su Kongu priesaky, irgi jau vestuvese dirba biggrin.gif
Tiesa, nepklausiau apie darbo laika. Gali buti, kad papildomai gali reiketi DJ (jei svente ilga).

sveikute, gal gali atsiusti 3oranges kontaktus?buciau labai dekinga! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerryx @ 2008 02 15, 13:23)
Aš pasirinkau šį variantą daug nesvarsčius- labai jau mane "veža" saksofonas  ax.gif , o ir muzikos norėjosi lengvos, šokių, o  ne "lapatai lapatai"... O kitos padoresnę muziką grojančios grupės brangios... doh.gif    tikiuosi patiks tai mano artimeisiems, kurie dabar kraipo galvas ar nebus jiems liūdna be "Rondo" dainų  lotuliukas.gif

Merginos, o kas cia per Serzas, gal galit man jo kontaktus atsiusti. As jau seniai ieskau saksofonisto, pradziai vestuviu (oficialiai daliai). Jei galetumet man i enrika.brianskyte@gmail.com buciau tttttoooooooooooookia dekinga biggrin.gif
Atsakyti
serzas 861183137
liepos 19 jis uzimtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2008 04 09, 20:53)
serzas 861183137
liepos 19 jis uzimtas smile.gif

Aciu labai! Man tik kitiems metams reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rikulia @ 2008 04 10, 14:57)
Aciu labai! Man tik kitiems metams reikia 4u.gif

o as zinau toki Leonarda. Vilnietis, siuo metu mokosi Hagoje (Olandija). Saksofonas. Ir dar grupe ju yra va cia : http://www.2good.lt/
turiu ir Skyp'e kontakta ir tel.
Atsakyti
[quote=liaga,2008 03 22, 00:09]
[quote=uItra,2007 11 20, 22:42]
taigis dar keletas netradiciniu muzikantu i sarasa:
1. TRYS APELSINAI sita grupele atsimenu is labai seniai, kaip kokybisku "coveriu" atlikejus. Radau kontaktus, susisiekiau. I klausim, ar groja vestuvese gavau atsakyma <...Kaip bebūtų keista, bet dabar mes grojame dažnokai vestuvėse. Publika pasikeitė, tikriausiai. Anksčiau tai buvo retenybė. Su džiaugsmu Jums pagrosim. Jei tik tiksim. Jauną-seną pajudint mokam – pažiūrėkit mūsų repertuaro dalį www.3oranges.lt (spausti ties demo) Tiesa – senokai beatnaujinau svetainikę – nespėju visų naujienų surašyti. Nesunku mums išmokti ir specialius Jūsų pageidaujamus kūrinius (baigėm aukštus muzikinius mokslus smile.gif)...>
Praitais metais kaina buvo 3000 lt, kitamet, itariu brangiau biggrin.gif
Zmones profesionalus (yra skiltis "apie"), dirbe su "Doudi Jazz Band". Sie, pasirodo kartu su Kongu priesaky, irgi jau vestuvese dirba biggrin.gif
Tiesa, nepklausiau apie darbo laika. Gali buti, kad papildomai gali reiketi DJ (jei svente ilga).

sveikute, gal gali atsiusti 3oranges kontaktus?buciau labai dekinga! 4u.gif
[/quote]
Gal dar kas nors turi informacijos apie 3 apelsinus ax.gif
Atsakyti