Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 45

virziai per ziema pas mane neisgyveno... napsiskaiciau kad reikia uzdengt tai ir nusalo...
pas mane dabar gausiai pradejo zydeti 'vejeles' kai kurios visai nieko atrodo smile.gif
user posted image user posted image
raipstas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meka: 19 gegužės 2009 - 13:17
[/quote]
Nu jau aš visai doh.gif
Ačiū tau Dee dee aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fazanas: 19 gegužės 2009 - 13:18
QUOTE(Ašarėlė @ 2009 05 19, 08:56)
Labukas,

Tokį augaliuką parsivežiau pernai iš Maltos. Pas mamą vazonėlyje auga puikiai  thumbup.gif , o aš saviškį pabandžiau pasodinti sode. Matyt nelemta jam mūsų sąlygomis augti arba reikia vėlai rudenį iškast, nes maniškis buvo paliktas žiemot, o šį pavasarį nebeišdygo  verysad.gif .

Labux,
Sakai, pas mama auga gerai??? g.gif Paklausk mamos, kokioje zemeje ji pasodino si augaleli ir kuo laisto? Na, ta prasme, kokiomis trasomis ar kt. liaudiskais stebuklais (pvz.: kavos tirsciais, cigareciu pelenais ar mesos vandeniu... doh.gif) O tu parsivezei su saknimis ar sakele nulauzta? Nes pas mane sakele... Ir kaip pridaiginti sekesi? As vakar sukisau i kaktusine zeme. Na ziuresiu, kas ten prigis... g.gif O seip paguglinus radau, kad sis augalas pakencia ne zemesne kaip +6 temperatura, taip, kad ziemos jis pas mus niekaip neistemptu... Nebent vazona tampyti vasaros metu laukan, o ziema kambary... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2009 05 19, 14:16)
virziai per ziema pas mane neisgyveno... napsiskaiciau kad reikia uzdengt tai ir nusalo...

nedengiau šią žiemą, pakankamai daug sniego buvo - išgyveno wink.gif
Atsakyti
Meka, graži pirma foto smile.gif Procese dar tas plotelis, bet jau ir dabar gerai žiūrisi 4u.gif Išsiplės kilimai, "pavaikščios" akmenys, gal atsiras daugiau sumedėjusių augalų su laiku. Matosi, kad nešiojiesi mintyse pageidaujamą ateities vaizdą 4u.gif
O kaip raipstas atrodo po žydėjimo, nelieka kaip kokis "šiukšliakrūmis"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 19 gegužės 2009 - 13:41
QUOTE(jolaxus @ 2009 05 19, 13:00)

prisižiūrėjau ir supratau, kad man iki pilnos (na gal puspilnės hihihi.gif ) laimės labai trūksta raktažolių wub.gif

tik tiek bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 19, 10:50)
drastiškai apkarpyti  biggrin.gif Tačiau šviežia žaluma jau matosi ( nėra ten, ką fotkint, gal kada vėliau wink.gif )

Tai reiskias pas mus taip paciai smile.gif mano irgi smarkiai pakirpti ir atzelia. Perziem neissalo nei virziai, nei erikos.
Atsakyti
Grazu pas Rokoko 4u.gif , gausybe aykstaugiu zydinciu geliu, visos stovi, kaip ikaltos, net nebando vartytis, kiek kart bandziau, nu nesigauna man su jomis, nei suderint, nei prazydint normaliai-issivarto i sonus doh.gif .
Pas Meka vaizdeliai irgi sirdi glosto wub.gif
Oi kaip gerai, kad Dee Dee imete ericos pavadinima, o tai maciau zydincia tokia ruzava, kai varpeliais nutysusiais zemyn, nu ir galvoju-is kur zmones gauna tokiu groziu, baisiai noreciau tokios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 19, 14:08)
Rojaus Sodų tinklapy apie priežiūrą, dauginimą yra parašyta wink.gif
Erica  4u.gif

Aciu, einu skaityti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 19, 11:34)
Meka, graži pirma foto smile.gif Procese dar tas plotelis, bet jau ir dabar gerai žiūrisi  4u.gif  Išsiplės kilimai, "pavaikščios" akmenys, gal atsiras daugiau sumedėjusių augalų su laiku. Matosi, kad nešiojiesi mintyse pageidaujamą ateities vaizdą  4u.gif
O kaip raipstas atrodo po žydėjimo, nelieka kaip kokis "šiukšliakrūmis"?

aciu... name gyvenam antri metai tai ne visi augalai kilimais spejo virst.. smile.gif ir krumeliai mazyciai...
o raipstas po zydejimo iki ziemos islieka zalias krumelis. o vat per ziema ir nutirpus sniegui ne kaip
atrodo.. panasiai kaip vijoklis lapus numeta ir buna tik sakeles...
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 19, 15:26)
nedengiau šią žiemą, pakankamai daug sniego buvo - išgyveno wink.gif

Ar būtina dengti paprastą šilinį viržį? Po savaitės žadu užsėti viržiais (calluna vulgaris) nemažą plotelį (turbūt kiek vėloka sėti.. bet anksčiau niekaip neišėjo) Ar geriau jį daigyklose sėti, ar tiesiai žemėn g.gif
Atsakyti
Uzseti virziais g.gif ploteli g.gif
Atsakyti