Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 45

Sveikos,
Sakykit pasodinau Flioksus ir jie man apdžiūvo, pagelto, ar taip turi būti ir atsigaus ar jau jiem amen? g.gif
Atsakyti
Knifofija,nepazystu augalo doh.gif nu to-pacio didziausio.Nzn.ar sau pasilikti ar Dee atiduot lotuliukas.gif va cia tai problema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 02 birželio 2009 - 22:19
QUOTE(Tina* @ 2009 06 02, 08:41)
Dar vienas klausimukas. Pirkau fliokso gumba su keliais daiguciais. Idomu kada jis normaliai sudigs? Kokiam stovy dabar jusu flioksai (kurios turite)?

jei sluotelinis, tai 30-40cm. netrukus resiu pusiau, tai nukeldama zydejima

QUOTE(Knifofija @ 2009 06 02, 20:38)
1.Pas mus LIETUS valiooooooooooooooooooooooooo  Šiemet pirmą kartą normaliai lyja.
Papildyta:

2.Yra dar sausmedis žiemojantis us lapais, bet tikslaus pavadinimo nežinau.

1.pas mus siuo klausimu tropinis klimatas - del jo, ir del kai ko kitko turiu problema doh.gif augalai is gero gyvenimo visi dvigubu masteliu, virsta visi, vos speju tuos ju ispampusius pilvus suverzt visokiom priemonem ir tt. - vargas zodziu..
bijunu pumpurai galvos auksty, kaimiski vilkdalgiai iki juosmens, auskarelis tuoj okupuos pora kvadratiniu metru, perkunropes nezmonisko dydzio, kristofo cesn. zada buti mutantine galva ir tt...
vieninteliai pentiniai, po persodinimo pabuve savaite prie minus 5 - atsilikeliai.

2. blizgusis sausmedis, skestasakis sausmedis - tik jie ne vijokliai, zamaugiai kruminiai viszaliai.
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 06 02, 18:41)
pernykščius sodinukus (pernai pavasarį sėjau) balandžio mėn. be gailesčio nupjoviau - nurėžiu palikdama tik trečdalį buvusio aukščio. Dabar ketinu nugenėt pasibaigus žydėjimui. Čia yra neblogos vaizdinės medžiagos, kaip kas mėnesį keičiasi saulenių darželio vaizdas.

Ačiū, gražūs vaizdai smile.gif Bandysiu ir aš juos smarkiau genėti.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 06 02, 23:59)
augalai is gero gyvenimo visi dvigubu masteliu

tai gal ten pas tave kokia radiacija sklinda? tongue.gif

Sobieska, kaip tavo pušė? Mano tai tokius makaronus ilgus i virsu isleido, itariu per toki auksti ugteles.

Jolaxus, o tavo sermuksnis? Mano tai labai dailus si pavasari. Ir zydi graziai:
[attachmentid=178470]

O stai kokia aguona nuo savaites pradzios gelyne maivosi:
[attachmentid=178471]

Vaistutis, o ir siaip visas alpinariumas zydejimui brinksta, net spalva mainos kaip pries koki sprogima smile.gif
[attachmentid=178473]

Dar norejau susitikslinti su Knifofija ar cia tikrai Saxifraga umbrosa g.gif
[attachmentid=178474]

Ir paskutinis klausimas, koki kvietka cia nusipirkau? Sukulentinis toks, bet saules bijo unsure.gif , nes apvysta ...
[attachmentid=178477]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 03, 07:07)
Ir paskutinis klausimas, koki kvietka cia nusipirkau?

va, va, sklerozė... tokiam ankstyvam amžiui... nors ir aš jau stoju į užmirštuolių armiją. Kažkokį augalą iš Knifofijos mugėj pirkau, bet kol iki mašinos nuėjau - pamiršau kas jis toks... lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai siuo atveju ne skleroze lotuliukas.gif tiesiog pirkau Senuku lauko prekyboj ir pavadinimo nebuvo smile.gif tai ir noriu issiaiskinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 06 02, 22:18)
Knifofija,nepazystu augalo doh.gif  nu to-pacio didziausio.Nzn.ar sau pasilikti ar Dee atiduot lotuliukas.gif va cia tai problema

Ten arunkas, atiduok DeeDee lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 06 03, 09:07)
tai gal ten pas tave kokia radiacija sklinda?  tongue.gif

Sobieska, kaip tavo pušė? Mano tai tokius makaronus ilgus i virsu isleido, itariu per toki auksti ugteles.

O stai kokia aguona nuo savaites pradzios gelyne maivosi:

Vaistutis, o ir siaip visas alpinariumas zydejimui brinksta, net spalva mainos kaip pries koki sprogima  smile.gif

Dar norejau susitikslinti su Knifofija ar cia tikrai Saxifraga umbrosa g.gif
[attachmentid=178474]

Ir paskutinis klausimas, koki kvietka cia nusipirkau? Sukulentinis toks, bet saules bijo unsure.gif , nes apvysta ...

Saxifraga paniculata
Aguonai neleis subrandinti sėklų, nes kai pasisės doh.gif doh.gif doh.gif
Čia greičiausiai portulaka
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 03, 10:07)

As tuos uglius gerokai patrumpinau,tegul man sakojasi i ploti
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 03, 10:07)
[attachmentid=178470]

mano taigi visas šermukšnynas maivosi biggrin.gif bet žiedai dar tik tik pradeda skleistis. Tik ne visi medeliai sukrovė žiedus, iš penkių žydės trys. Pafotografuosiu kai įsibėgės žydėjimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 06 03, 12:54)
Aguonai neleis subrandinti sėklų, nes kai pasisės  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O kada nuskabyt, iskart po zydejimo? Juk jos galvutes subrandina, ar sitos kitaip elgiasi? Idomu kokios kitos bus, nes sejau misini pernai. Tikiuos sitos narkomanams neptaruaklios, nes nenoreciau sveciu sulaukti doh.gif
Papildyta:
Tik dabar pamaciau, kad vaistuti su smilte sumaisiau doh.gif jau per daug tu kvietku lotuliukas.gif
Papildyta:
O is tikro tai pas mane isnyko: http://public.fotki....prienamo/9.html
http://public.fotki....prienamo/3.html

Ar dar turesit, Knifofija, ju rudeni? Gal dar kokio naujo gerio alpinariumams dauginat?

Juokiuos pati is saves - ka tik rasiau jog per daug kvietku, o dabar jau man vel stygius reiskias sekanciam sakiny. Psichinis nestabilumas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 06 03, 12:59)
As tuos uglius gerokai patrumpinau,tegul man sakojasi i ploti

As tai bijau kist nagus prie spygliuociu.
Papildyta:
Va koks grozis alpinariumui yra bigsmile.gif celmisia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 06 02, 23:59)
jei sluotelinis, tai 30-40cm. netrukus resiu pusiau, tai nukeldama zydejima

Labai smalsu pasidare - ar teisingai supratau - jei patrumpinsiu sluotelini flioksa, tai jis veliau zydes?
Atsakyti