Noriu patarti vienam zmogui del viszalio vijoklio, bet zinau tik gebene. Visi kiti meta lapus. Gal jus kokia fix idea turite? Paskirtis - uzstoti veja prie laiptu. Knifofija, jus viska zinote
Papildyta:
Dar vienas klausimukas. Pirkau fliokso gumba su keliais daiguciais. Idomu kada jis normaliai sudigs? Kokiam stovy dabar jusu flioksai (kurios turite)?
Mano veigeles kazkodel sunkiai zydi ir dabar jokiu zenklu apie tai
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 06 02, 09:52)
Alyva 'Krasavitsa Moskvy'
Gražūs augaliukai
Alyva auga kaip krūmas ar kaip medelis? Ir kaip šita rūšis, ar leidžia atžalas?
Beje, žiūriu žemė pas tave irgi prastoka, kaip ir pas mane. Ar augalams gerini žemę, ar sodini į tokią, kokia yra? Aš kai kuriem gerinau, bet skaičiau nuomonę, kad neverta gerinti, nebent būtų įmanoma pagerinti visą
[quote=serdis,2009 05 31, 02:51]
[quote=Aderaa,2009 05 29, 19:44]
Kad kalba ėjo apie migdolus, ir aš parodysiu savąjį, žydėjo gražiausiai
http://www.pics.lt/g.../2_IMG_4803.JPG
Labai gražus krūmelis . O jį sodinot rudenį?
[/quote]
Aš savo migdolą pirkau ir sodinau pavasarį, puikiai prigijo, o rudenį , mano nuomone, dažniau medžius sodina todėl, kad lengviau prigyja, nes dažniau lyja, baigiasi vegetacija, todėl nereikia tiek jėgų, kaip pvz. pavasarį, kai turi sukrauti žiedus, lapus .
SĖKMĖS!
Papildyta:
[quote=smėlio smiltelė,2009 06 02, 09:52]
Labai graži alyva
[quote=Aderaa,2009 05 29, 19:44]
Kad kalba ėjo apie migdolus, ir aš parodysiu savąjį, žydėjo gražiausiai
http://www.pics.lt/g.../2_IMG_4803.JPG
Labai gražus krūmelis . O jį sodinot rudenį?
[/quote]
Aš savo migdolą pirkau ir sodinau pavasarį, puikiai prigijo, o rudenį , mano nuomone, dažniau medžius sodina todėl, kad lengviau prigyja, nes dažniau lyja, baigiasi vegetacija, todėl nereikia tiek jėgų, kaip pvz. pavasarį, kai turi sukrauti žiedus, lapus .
SĖKMĖS!
Papildyta:
[quote=smėlio smiltelė,2009 06 02, 09:52]
Labai graži alyva
Smėlio smiltele, norėjau tavęs paklausti, kaip tu prižiūri saulenius? Tau jie "neišvirsta"? Pas mane tai taip žiauriai išbujojo, kad kitus augalus gožia Gal galvoju juos apkarpyti gerai..
QUOTE(Tina* @ 2009 06 02, 10:16)
Mano veigeles kazkodel sunkiai zydi ir dabar jokiu zenklu apie tai
O mano ir balta,ir ruzava zydi graziausiai,idomu,kas tada taviskems
Matyt zeme "neskani".
Jei nepyksit, norec paklausti, kas cia mano blindei darosi, purskiau pries pora sav. fundazolu, profilaktiskai, nes liko tirpalo nuo uosialapio klevo o tam vel metasi kazkokios rusvos demes lapo vidury ir jie raitosi ir dziuva, vis nuskinu , dabar dar ir blinde kazkuo susirgo Su kuo dar galeciau nupurksti kazin?
Ir kadagiuka(tas kampe) nusipirkau turguj sestadieni, bet zmogelis del ziemojimo sake, kad meluoti nenoris, zodziu nezinas.Surizikavau, narsiau po google, nerandu panasaus, gal kas padetu atpazinti?
Ir kadagiuka(tas kampe) nusipirkau turguj sestadieni, bet zmogelis del ziemojimo sake, kad meluoti nenoris, zodziu nezinas.Surizikavau, narsiau po google, nerandu panasaus, gal kas padetu atpazinti?
QUOTE(Srove @ 2009 06 02, 19:11)
Jei nepyksit, norec paklausti, kas cia mano blindei darosi, purskiau pries pora sav. fundazolu, profilaktiskai, nes liko tirpalo nuo uosialapio klevo o tam vel metasi kazkokios rusvos demes lapo vidury ir jie raitosi ir dziuva, vis nuskinu , dabar dar ir blinde kazkuo susirgo Su kuo dar galeciau nupurksti kazin?
kas čia per gėlytė taip gražiai eina per akmenukus
QUOTE(linuke_ @ 2009 06 02, 10:24)
Alyva auga kaip krūmas ar kaip medelis? Ir kaip šita rūšis, ar leidžia atžalas?
Beje, žiūriu žemė pas tave irgi prastoka, kaip ir pas mane. Ar augalams gerini žemę, ar sodini į tokią, kokia yra? Aš kai kuriem gerinau, bet skaičiau nuomonę, kad neverta gerinti, nebent būtų įmanoma pagerinti visą
Alyvos iš prigimties krūmai, galima formuot medeliu, išgenint atžalas.
Žemės negerinu, stengiuosi rinktis augalus, toleruojančius skurdesnes sąlygas. Išimtį padariau tik hortenzijoms.
QUOTE(drieziukas @ 2009 06 02, 12:52)
Smėlio smiltele, norėjau tavęs paklausti, kaip tu prižiūri saulenius? Tau jie "neišvirsta"? Pas mane tai taip žiauriai išbujojo, kad kitus augalus gožia Gal galvoju juos apkarpyti gerai..
pernykščius sodinukus (pernai pavasarį sėjau) balandžio mėn. be gailesčio nupjoviau - nurėžiu palikdama tik trečdalį buvusio aukščio. Dabar ketinu nugenėt pasibaigus žydėjimui. Čia yra neblogos vaizdinės medžiagos, kaip kas mėnesį keičiasi saulenių darželio vaizdas.
QUOTE(juju @ 2009 06 02, 18:18)
kas čia per gėlytė taip gražiai eina per akmenukus
cimbalaria murales.
Pas mus LIETUS valiooooooooooooooooooooooooo Šiemet pirmą kartą normaliai lyja.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 06 02, 08:41)
Noriu patarti vienam zmogui del viszalio vijoklio, bet zinau tik gebene. Visi kiti meta lapus. Gal jus kokia fix idea turite? Paskirtis - uzstoti veja prie laiptu. Knifofija, jus viska zinote
Papildyta:
Dar vienas klausimukas. Pirkau fliokso gumba su keliais daiguciais. Idomu kada jis normaliai sudigs? Kokiam stovy dabar jusu flioksai (kurios turite)?
Papildyta:
Yra dar sausmedis žiemojantis us lapais, bet tikslaus pavadinimo nežinau.