As hortenzija rudeni tik truputi apkarpau,o pavasari irgi tik truputi virsunes kurios apsale ar apdziuve,suteikiu forma.Savo sluoteline vienais metais stipriai apkirpau ,tai vasara nezydejo.
QUOTE(sobieska @ 2009 06 01, 12:06)
As penktadieni taip netycia Silainiu turgelyje nusipirkau viendiene dryzuotais lapais, sake , kad ziedas bus morkavas.Itariu,kad tokia
CIA
Likau suzaveta neiprastais lapais,kaip ajeru panasus,bet jei kitais metais nesulauksiu ziedu...
CIA
Likau suzaveta neiprastais lapais,kaip ajeru panasus,bet jei kitais metais nesulauksiu ziedu...
o tai kuriais metais jos zydi -negi ir as siemet pratupesiu su dryzuotu lapu pulkeliu
Linuke, o ar nenorėtum to savo kampo ant popieriaus perkelt su tiksliais atstumais kas kur auga? Foto sunku įžiūrėt - augaliukai maži , o iš aprašo sunku susidaryt bendrą vaizdą.
Aš irgi pernai kažką panašaus turgelyje pirkau (sau identifikavausi kaip H. 'Kwanso Variegated') - tų dryžių ant lapų minimaliai - pavasarį ryškesni, paskui "išskysta"(lapų foto - šių metų gegužės pradžia). O žiedas tai gražus (pernai pasodinau vieną daigelį, ir tais pačiais metais jau pražydo):
QUOTE(sobieska @ 2009 06 01, 12:06)
As penktadieni taip netycia Silainiu turgelyje nusipirkau viendiene dryzuotais lapais, sake , kad ziedas bus morkavas.Itariu,kad tokia
CIA
CIA
Aš irgi pernai kažką panašaus turgelyje pirkau (sau identifikavausi kaip H. 'Kwanso Variegated') - tų dryžių ant lapų minimaliai - pavasarį ryškesni, paskui "išskysta"(lapų foto - šių metų gegužės pradžia). O žiedas tai gražus (pernai pasodinau vieną daigelį, ir tais pačiais metais jau pražydo):
Labai nepykit, kad cia parasysiu
Mano brolis daro tokias atrameles gelems, jei kas susidomes rasykit i az.
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 06 01, 19:54)
[Aš irgi pernai kažką panašaus turgelyje pirkau (sau identifikavausi kaip H. 'Kwanso Variegated') - tų dryžių ant lapų minimaliai - pavasarį ryškesni, paskui "išskysta"(lapų foto - šių metų gegužės pradžia). O žiedas tai gražus (pernai pasodinau vieną daigelį, ir tais pačiais metais jau pražydo):
[
[
Tai kad maniske laaabai dryzuota,sakyciau baltos spalvos daugiau negu zalios,bet,kaip,kad tu sakai,gal,kad pavasaris.Negaliu nufotkint,nes smarkiai pakirpau lapus,tegul geriau saknimis i zeme kabinasi
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 06 01, 18:54)
Linuke, o ar nenorėtum to savo kampo ant popieriaus perkelt su tiksliais atstumais kas kur auga? Foto sunku įžiūrėt - augaliukai maži , o iš aprašo sunku susidaryt bendrą vaizdą.
Šitos viendienės pavėsyje būna dryžuotesnės, o saulėje daugiau žalios spalvos.
QUOTE(sobieska @ 2009 06 01, 11:06)
CIA
CIA
va,gerai, kad priminei!
as vis pamirstu sia viendiene is kaimynes parsinesti manau, dar nevelu butu... rudbekija man kazko galuojasi [mat. neilgaamze daugiamete] - va ir turesiu, kuo tarpa uzpildyt
Kasiopeja, ir pas mane zydi jau tas snaputis, po keletos dienu bus pikas, reiks pasirodyt.
dar paprasta gaisrena visai zaviai atroodo spygliuotyne, kartu su gvaizdemis peremusi is flioksu ''riuzava'' linija.
QUOTE(sobieska @ 2009 06 01, 20:22)
Tai kad maniske laaabai dryzuota,sakyciau baltos spalvos daugiau negu zalios,bet,kaip,kad tu sakai,gal,kad pavasaris.Negaliu nufotkint,nes smarkiai pakirpau lapus,tegul geriau saknimis i zeme kabinasi
Sobieska,tai kada ji zydi?
QUOTE(rozamunda @ 2009 06 02, 07:30)
Sobieska,tai kada ji zydi?
Sekantis klausimas ...pati penktadieni tik nusipirkau...taciau turiu karcios patirties,kaip ir Rokoko,kad dvi viendienes antri metai kaip nezada rodyti savo groziu,uzsispyrusios rupuziokes
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 06 01, 20:18)
Labai nepykit, kad cia parasysiu
Atrameles tikrai grazios, aciu. Gal galetum man i AZ kontaktus parasyt?
QUOTE(rozamunda @ 2009 06 02, 07:30)
tai kada ji zydi?
liepos mėn., man pražydo pirmais pasodinimo metais iš kuklaus daigelio.
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 06 01, 19:54)
Norėti tai norėčiau, ale kaip laiko atrasti
Kol kas tvarkausi daržą ir sodinu jau turimus augalus, o dėl to kampinio augalo mastau Gal ką sumąstysiu kol visus darbus nusidirbsiu ir kaip nors atrasiu laiko ant popieriaus perkelti