Hortenzijos skirtingai karpomos - RS yra straipsnis
Tarkim didžialapė annabelle ar grandiflora - galima tik kiek žemiau žiedyno sudžiuvusio pavasarį pakarpyt ir atželia visas krūmas
Savąją šluotelinę Grandiflorą taip pat pavasarį tik 'viršūnėles' nukirpau.
Pasiaiškinau vilkdalgių skirtumus
Tai sibirinių pasirodo jau dabar turiu pasodinusi, o barzdotųjų dar pasodinsiu.
Po truputį dėliojasi mintyse gražūs vaizdai, reikės stengtis juos įgyvendinti
Tai sibirinių pasirodo jau dabar turiu pasodinusi, o barzdotųjų dar pasodinsiu.
Po truputį dėliojasi mintyse gražūs vaizdai, reikės stengtis juos įgyvendinti
mano mirciai pasmerkti ir uz siltnamio istremti katileliai prazydo visam grazume
noreciau as juos vel kur i prieki persikelt,bet dabar nezinau kada as juos galeciau vel persodint - kai nuzydes,ar laukti rudenio....ar kito pavasario
noreciau as juos vel kur i prieki persikelt,bet dabar nezinau kada as juos galeciau vel persodint - kai nuzydes,ar laukti rudenio....ar kito pavasario
QUOTE(sobieska @ 2009 06 01, 09:06)
As penktadieni taip netycia Silainiu turgelyje nusipirkau viendiene dryzuotais lapais, sake , kad ziedas bus morkavas.Itariu,kad tokia
CIA
Likau suzaveta neiprastais lapais,kaip ajeru panasus,bet jei kitais metais nesulauksiu ziedu...
CIA
Likau suzaveta neiprastais lapais,kaip ajeru panasus,bet jei kitais metais nesulauksiu ziedu...
Kai priaugs, turėsi dalintis
QUOTE(kasiopeja @ 2009 06 01, 13:06)
Kai priaugs, turėsi dalintis
Gerai,o tu man rudu vilkdagiu priaugink,prie to pacio ir melynu paimciau,dar ir...tai ar dar noresi viendienes DAIGELIO
QUOTE(Marija Kotryna @ 2009 06 01, 10:23)
O ar rudeni hortenziju stiebus nupjaunate?
QUOTE(kasiopeja @ 2009 06 01, 10:37)
O mes hortenzijas pavasarį nupjaunam.
As is rudens irgi jai nieko nedarau. Pavasari iskarpau neatsprogusias sakutes ir viskas.
klausykit, paporinkit man kas nors ar reikia imtis priemonių prieš skruzdes, ropinėjančias ant bijūnų pumpurų? Amarų ar kažkokių papildomų gyvių, kuriuos jos ten medžiotų neįžvelgiau, o kaip traktuojamas pačių skruzdžių poveikis? Pas mane bijūnai vėlyvesni, dar žiedai tik pumpuruose, iki žydėjimo panašu dar savaitės ar net poros savaičių trūksta, kažin ar tos skruzdės nenustekens tų pumpurų? gal nupurkšti kokias insekticidais?
QUOTE(jolaxus @ 2009 06 01, 10:28)
klausykit, paporinkit man kas nors ar reikia imtis priemonių prieš skruzdes, ropinėjančias ant bijūnų pumpurų? Amarų ar kažkokių papildomų gyvių, kuriuos jos ten medžiotų neįžvelgiau, o kaip traktuojamas pačių skruzdžių poveikis? Pas mane bijūnai vėlyvesni, dar žiedai tik pumpuruose, iki žydėjimo panašu dar savaitės ar net poros savaičių trūksta, kažin ar tos skruzdės nenustekens tų pumpurų? gal nupurkšti kokias insekticidais?
Savaime skruzdės bijūnų nesuvalgys Purkšti nemanau, kad reiktų. Geriau nuo skruzdžių pabarstyk ko nors
QUOTE(Tina* @ 2009 06 01, 14:19)
As is rudens irgi jai nieko nedarau. Pavasari iskarpau neatsprogusias sakutes ir viskas.
O ka reisia neatsprogusios Tina, tavo hortenzija grazi.
Buna kad apsala viena kita, jas nukarpai.
QUOTE(sobieska @ 2009 06 01, 10:09)
Gerai,o tu man rudu vilkdagiu priaugink,prie to pacio ir melynu paimciau,dar ir...tai ar dar noresi viendienes DAIGELIO
aš dar pagalvosiu