Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 45

Hortenzijos skirtingai karpomos - RS yra straipsnis 4u.gif
Tarkim didžialapė annabelle ar grandiflora - galima tik kiek žemiau žiedyno sudžiuvusio pavasarį pakarpyt ir atželia visas krūmas wink.gif
Savąją šluotelinę Grandiflorą taip pat pavasarį tik 'viršūnėles' nukirpau.
Atsakyti
Pasiaiškinau vilkdalgių skirtumus smile.gif
Tai sibirinių pasirodo jau dabar turiu pasodinusi, o barzdotųjų dar pasodinsiu.
Po truputį dėliojasi mintyse gražūs vaizdai, reikės stengtis juos įgyvendinti ax.gif
Atsakyti
mano mirciai pasmerkti ir uz siltnamio istremti katileliai prazydo visam grazume
user posted image
noreciau as juos vel kur i prieki persikelt,bet dabar nezinau g.gif kada as juos galeciau vel persodint - kai nuzydes,ar laukti rudenio....ar kito pavasario unsure.gif
Atsakyti
As penktadieni taip netycia Silainiu turgelyje nusipirkau viendiene dryzuotais lapais, sake , kad ziedas bus morkavas.Itariu,kad tokia
CIA
Likau suzaveta neiprastais lapais,kaip ajeru panasus,bet jei kitais metais nesulauksiu ziedu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 06 01, 09:06)
As penktadieni taip netycia Silainiu turgelyje nusipirkau viendiene dryzuotais lapais, sake , kad ziedas bus morkavas.Itariu,kad tokia
CIA
Likau suzaveta neiprastais lapais,kaip ajeru panasus,bet jei kitais metais nesulauksiu ziedu... biggrin.gif

Kai priaugs, turėsi dalintis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 06 01, 13:06)
Kai priaugs, turėsi dalintis  tongue.gif

Gerai,o tu man rudu vilkdagiu priaugink,prie to pacio ir melynu paimciau,dar ir...tai ar dar noresi viendienes DAIGELIO lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija Kotryna @ 2009 06 01, 10:23)
O ar rudeni hortenziju stiebus nupjaunate?

QUOTE(kasiopeja @ 2009 06 01, 10:37)
O mes hortenzijas pavasarį nupjaunam.

As is rudens irgi jai nieko nedarau. Pavasari iskarpau neatsprogusias sakutes ir viskas.
Atsakyti
klausykit, paporinkit man kas nors ar reikia imtis priemonių prieš skruzdes, ropinėjančias ant bijūnų pumpurų? unsure.gif Amarų ar kažkokių papildomų gyvių, kuriuos jos ten medžiotų neįžvelgiau, o kaip traktuojamas pačių skruzdžių poveikis? Pas mane bijūnai vėlyvesni, dar žiedai tik pumpuruose, iki žydėjimo panašu dar savaitės ar net poros savaičių trūksta, kažin ar tos skruzdės nenustekens tų pumpurų? gal nupurkšti kokias insekticidais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 06 01, 10:28)
klausykit, paporinkit man kas nors ar reikia imtis priemonių prieš skruzdes, ropinėjančias ant bijūnų pumpurų? unsure.gif Amarų ar kažkokių papildomų gyvių, kuriuos jos ten medžiotų neįžvelgiau, o kaip traktuojamas pačių skruzdžių poveikis? Pas mane bijūnai vėlyvesni, dar žiedai tik pumpuruose, iki žydėjimo panašu dar savaitės ar net poros savaičių trūksta, kažin ar tos skruzdės nenustekens tų pumpurų? gal nupurkšti kokias insekticidais? g.gif

Savaime skruzdės bijūnų nesuvalgys mirksiukas.gif Purkšti nemanau, kad reiktų. Geriau nuo skruzdžių pabarstyk ko nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 01, 14:19)
As is rudens irgi jai nieko nedarau. Pavasari iskarpau neatsprogusias sakutes ir viskas.

O ka reisia neatsprogusios blush2.gif doh.gif Tina, tavo hortenzija grazi. smile.gif
Atsakyti
Buna kad apsala viena kita, jas nukarpai.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 06 01, 10:09)
Gerai,o tu man rudu vilkdagiu priaugink,prie to pacio ir melynu paimciau,dar ir...tai ar dar noresi viendienes DAIGELIO lotuliukas.gif

aš dar pagalvosiu lotuliukas.gif
Atsakyti