Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 45

Labukas, Rokoko gelynas thumbup.gif ,o bijuno ir as tokio noreciau ,ir viendienes pas jus jau zydi ,o as kol kas nematau ziedu,vienu zodziu man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 05 29, 07:15)
siauralapis bijūnas koks gražuolis wub.gif turbūt užsimanysiu tokio į mano bijūnų sodelį rolleyes.gif

Man kažkaip šiais metais pradėjo patikti bijūnai wub.gif O dar kai savaitę ir skinti vazoje žydėjo ir kvepėjo, tai išvis užsinorėjau, nors nebeturiu kur sodinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 05 29, 00:10)

O koks bijunas wub.gif wub.gif wub.gif kaip tiksliai jis vadinasi?

Superinis melsviu-tulpiu derinukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 28, 22:18)
panašu į 'Elegantissima'. Pas mane šiemet sodinta taip atrodo:
user posted image

jei dairysiesi cornus contraversa 'Variegata', tai prašom paieškų rezultatų santraukėlę čia įmest wink.gif

Aš dėl šakų augimo formos ir abejoju g.gif nes baltoji sedula auga stačiom šakom, kaip pas tave, pas mane irgi taip pat, o pas Tiną yra horizontalių šakų g.gif
Beje, ar galima dabar pagenėti sedulas? Pavasarį pagailėjau, o dabar vis tik mąstau, kad reikėtų šakeles patrumpinti, kad sutankėtų krūmai.

OK mirksiukas.gif

QUOTE(DeeDee @ 2009 05 28, 22:49)
hmm, na anksčiau rodyti medeliai dėl savo laiptuotos struktūros patiko, jei noras įsigyti tokį medį/krūmą, kuris būtų į geltonumą ar su baltais plėmais, tuomet mūsiškių asortimentuose mačiau

Pas kaimynus sena obelis tikrai esti virš 7 metrų ir 6arų sklype neatrodo baisiai didelė. Beje, jos dėl teikiamo šešėlio ir negeni visiškai.
P.S. šiek tiek peržvelgiau medelynus, daugumą augalų turi  4u.gif

oi, ir vėl viskas ant lėkštutės man wub.gif
Vakar vakare dar permąsčiau tą savo kampą ir galvoju, kažin ar nepasidarysiu aš mišrainės iš visokių margų augalų g.gif Nes tam kampe (nu nevisai kampe, koks 10 m nuo būsimojo medžio) iš abiejų pusių pasodinti raudonlapiai krūmai ir nuo kampo po porą metrų irgi iš abiejų pusių - geltoni raugerškiai. Tarp raudonųjų ir geltonųjų yra žalialapių.
Tai gal man to didžiojo krūmo/medžio vis tik reikėtų žalialapio g.gif
Gal reikėtų vakare pabandyti pafotkinti, jeigu matysis mano tie augaliukai fotkinant visą plotą, kad būtų aiškesnis vaizdas apie ką aš čia.

QUOTE(vida777 @ 2009 05 28, 23:49)
pritariu, kad "variegata"  ax.gif , nes geltonlapiu ir taip visokiu yra, issirinksi ka nors kitos rusies... del aukscio, tai priklauso nuo oro salygu, dirvozemio, amziaus, sakyciau gali i maximuma nepretenduot  tongue.gif .

į maximumą gal ir nereikėtų rolleyes.gif bet jau aukščiau išdėsčiau savo abejones dėl margo augalo unsure.gif

QUOTE(rokoko @ 2009 05 29, 00:10)
sivakar lauke buvo ka fotografuot, naujai prazydusiu... wub.gif [vilkdalgis, ''normalus'' bijunas, dar viena viendiene, paprastoji gaisrena, kiti..]
bet nuotraukos isejo nevykusios, gaila..  verysad.gif artimiausiu metu neiseis to padaryt... tai dedu tai, ka fotkinau pries kelias dienas:

kaip visada labai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 29 gegužės 2009 - 08:38
As gal netinkamai apgenejau, kad i sonus auga. Nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 05 28, 18:22)
O tokiu buna?  g.gif

būna tongue.gif nusipirkau šiais metais mugėje
QUOTE(juju @ 2009 05 28, 19:01)
Taip sakė, bet gal tiesiog žemaūgė ji ir tiek, bet man įdomu kiap iji žydi.

ne,būtent šliaužianti ir yra bigsmile.gif taip įdomiai leidžia naujus lapukus palei žeme..bet kaip žydi dar nežinau.žadėjo,kad raudonai g.gif jei sulauksiu žiedų-parodysiu ax.gif
Atsakyti
Labukas, mergaitės,

Gal žinote kaip vadinasi krūmas, kuris anksti pavasarį žydi smulkiais rožiniais žiedeliais? Dažnai jį matau prie sodybų, norėčiau pati tokį pasisodinti, tačiau nežinau pavadinimo... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 05 29, 10:43)
Labukas, mergaitės,

Gal žinote kaip vadinasi krūmas, kuris anksti pavasarį žydi smulkiais rožiniais žiedeliais? Dažnai jį matau prie sodybų, norėčiau pati tokį pasisodinti, tačiau nežinau pavadinimo...  ax.gif

Triskiautis migdolas Amygdalus triloba g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 29 gegužės 2009 - 10:06
QUOTE(rokoko @ 2009 05 28, 23:10)
gaila,neisejo pasirodyt mazojo pilnavidurio siauralapio bijuno - kaip rozes ziedai wub.gif

jezau kaip reikia to tusciavidurio bijuuuuuno laugh.gif ... reikes gal vistik pas tave ne po 3, o po kokiu 2 metu atvaziuoti biggrin.gif .

QUOTE(linuke_ @ 2009 05 29, 08:35)
Nes tam kampe (nu nevisai kampe, koks 10 m nuo būsimojo medžio) iš abiejų pusių pasodinti raudonlapiai krūmai ir nuo kampo po porą metrų irgi iš abiejų pusių - geltoni raugerškiai. Tarp raudonųjų ir geltonųjų yra žalialapių.

tikrai nemanau, kad bus marga misraine sitokiais atstumais sodinant schmoll.gif .

QUOTE(rytorasa @ 2009 05 29, 09:43)
Labukas, mergaitės,

Gal žinote kaip vadinasi krūmas, kuris anksti pavasarį žydi smulkiais rožiniais žiedeliais? Dažnai jį matau prie sodybų, norėčiau pati tokį pasisodinti, tačiau nežinau pavadinimo...  ax.gif

anksciausiai rozine spalva zydi zalcialunkis (jo valgyti negalima, nes labai nuodingas ax.gif ):
http://images.google...nG=Bilder-Suche
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 29 gegužės 2009 - 10:14
Gali būt ir keružinis migdolas. Dažniau jis sodybose būna..ne toks lepus, kaip triskiautis.:
http://sodai.lietuvo... keruzinis.html
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 29, 11:13)
tikrai nemanau, kad bus marga misraine sitokiais atstumais sodinant  schmoll.gif .

nu pabandysiu pafotkinti photo.gif ir pačiai kartais geriau bendras vaizdas matosi smile.gif
Atsakyti
g.gif tai jau dabar nebežinau kuris... doh.gif Lyg ir šitas būtų, bet jau čia , žiūriu, kad ne krūmas, o medis... rolleyes.gif user posted image
o kada jis žydi?
Šiaip tas krūmas, apie kurį kalbėjau žydi anksti, kai dar jokie medžiai nežydi....
Atsakyti