Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 45

QUOTE(DeeDee @ 2009 05 28, 16:34)
matai, aš tai papliurpt megėja. Tai kaikur atpažįsta, žodžiu susikuri neformalią aplinką ir lyg tarp kitko užklausi ar neturėjo? ar nežada atsivežti? Ir taip pastoviai lįsti į akis  mirksiukas.gif

Atleiskit, bet ar nepaprasčiau sukūrus formalią aplinką duoti užsakymą, kad atvežtų? Negi neapsimokės jiems?
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 28, 15:34)
matai, aš tai papliurpt megėja. Tai kaikur atpažįsta, žodžiu susikuri neformalią aplinką ir lyg tarp kitko užklausi ar neturėjo? ar nežada atsivežti? Ir taip pastoviai lįsti į akis  mirksiukas.gif

Heh. Sunkiu keliu tu cia taikaisi eiti. Sekmes aisku. Jei tau pavyks prisiprasyti, kad atveztu kazkokio neformato, pranesk. Ir kur pavyks- taipogi.
Papildyta:
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 05 28, 15:59)
Atleiskit, bet ar nepaprasčiau sukūrus formalią aplinką duoti užsakymą, kad atvežtų? Negi neapsimokės jiems?

Pabandyk. Ir nereikes spelioti kaip ten butu. Man tai nepavyko.
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2009 05 28, 08:10)
Sveikutės, kažkas minėjo kad kurmį nugalėjo tai norėčiau patarimo, nes pas mus atrodo toks padarėlis atsirado. pasėjome žolę o kitą rytą pamačiau, kad pertą suvoluotą žemę kurmis praėjas apie 15 m. tai net nežinau ką dabar daryti , prašau pagalbos gal kokių nuodų į tą jo taką papilti?

katino plaukų reikia į jų urvus prikimšti, tada visi kurmiai išsilaksto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Proza @ 2009 05 28, 17:13)
katino plaukų reikia į jų urvus prikimšti, tada visi kurmiai išsilaksto thumbup.gif

o dar geriau pati katina isigyti, mums du kurmiukus atnese pagaves, nebeliko kurmiarausiu:)))
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 05 28, 12:59)
Tik niekaip neapsisprendžiu, kuri iš jų gražesnė  g.gif

baltai margos lapai yra labiau kontrastingi, o geltonai marga atrodo labiau geltona, nes gelsva ir zalsva beveik susilieja. Geltona atrodo siltesne nei balta... iseik i lauka ir ziurek, koks jai bus fonas (namas, priesinga puse nuo namo) ir nuspresi, kokia labiau tinka, nes grazesne netinkamoj vietoj ne visada pasiteisina ax.gif .

Nu ne visai pigios tos Cornus controversa 'Variegata', raso, kad uzauga iki 5 - 8 m , o rudeni lapai nusidazo geltonai iki karmino (ar cia lietuviskai g.gif ) raudonumo bigsmile.gif :
http://www.google.de...f...=1&ct=title
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 28 gegužės 2009 - 15:35
Skaičiau apie skruzdes čia, ir klausimas iškilo:
Ar skruzdėlės kenkia, jei įsikuria beveik gėlyne. Ne skruzdėlynas gigantiškas, bet matos kad tos jų "skylutės" žemėje tiesiog tarp kątik pasodintų daigų atsirado. Šiaip man tai netrukdo, o ir visokius kirminiukus vabaliukus jos uoliai naikina, bet sakau gal tiems daigams kažkaip gali pakenkt..(tipo, nugrauš šaknis ar kažiką blink.gif blush2.gif )? Nes tik "vardan gėlyno estetikos bei tvarkos" tai gaila jas nuodyt.
Atsakyti
gal kas turi vaizdelį kaip žydi šliaužianti astilbė
Atsakyti
O tokiu buna? g.gif
Atsakyti
Tuo paciu sakykit o kokia cia pas mane sedula? Sio pavasario foto: http://public.fotki....0517142402.html

Rudeni lapeliai parausta.
[attachmentid=178120]
Atsakyti
Taip sakė, bet gal tiesiog žemaūgė ji ir tiek, bet man įdomu kiap iji žydi.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 28, 16:26)
Nu ne visai pigios tos Cornus controversa 'Variegata', raso, kad uzauga iki 5 - 8 m , o rudeni lapai nusidazo geltonai iki karmino (ar cia lietuviskai  g.gif ) raudonumo  bigsmile.gif :
http://www.google.de...f...=1&ct=title

Pirmos pasitaikiusios po ranka kainos pas kaimynus:
cornus controversa Pagoda 80-100cm - 90zl
cornus controversa Variegata 60-80cm - 140zl
cornus controversa Variegata 40-50cm - 110zl

Kitoj vietoj:
Cornus controversa 60-80cm C2 18,00 zł
Reikia tik paieškot bigsmile.gif

Tiesa, čia keli medeliai, kurių pati norėčiau, tai nereiškia, kad tik jie ir daugiau niekas kitas (!) - mūsų medelynų asortimentą paanalizuot reikia, pasitikslint google ir nuspręst. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 28 gegužės 2009 - 20:19
Musu katinas isgaude visus kurmius,nes seniau per ziema taip isknisdavo ,kad tekdavo pievele atseti kiekviena pavasari.
Atsakyti