Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 45

QUOTE(DeeDee @ 2009 05 28, 10:51)
vistiek žemus augalus renkiesi. Tavajam plote 6-9m aukščio medžių reikia  4u.gif

Bijau, kad aukštesni užstos saulę mum terasoj g.gif Reikės savaitgalį pasekti kokio ilgio šešėliai krenta, gal visai ir neužstotų.
O ką iš aukštesnių parekomenduotum 4u.gif
Atsakyti
Kaip jums smagu, kad Vilniuj muge. Kaune tai nieko nenusimato verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 05 28, 10:42)
Reikia galvoti kokį kitą medelį. Būtų gerai apie 3 m. aukščio ir nežaliais lapais. Geltonais geriausia biggrin.gif

user posted image - Cornus Alternifolia 'Golden Shadows'
user posted image - Cornus Controversa 'Variegata'
Yra iš ko rinktis, tik pasiknist reikia 4u.gif
Atsakyti
Pries pora dienu pasisodinau 2 i stiebus skiepytas rozes,is vazonu.Viena atrodo kuo puikiausiai,o kita buvo su tokiais patysusiais ugliais,tai tie ugliai dabar tokie nulepe unsure.gif Ka daryt?Ar taip normalu?O gal tas istysusias sakeles nukirpti? blush2.gif
Atsakyti
Noriu paklaust dėl mugės. Ar penktadienį ta mugė jau vyksta "visu smarkumu", ir būna jau visi dalyviai susirinkę, ar nelabai..? Klausiu nes nesu buvus bet planuoju būtinai apsilankyt, tik nežinau kaip čia laiką planuotis,- gal geriau ten šeštadienį važiuot- tada turbūt daugiau visko bus..?
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 28, 11:39)

Nuotraukose tai labai gražūs augalai bigsmile.gif Dėkinga už patarimus 4u.gif Kad yra tai žinau, tik bėda, kad žinios menkos blush2.gif Be to, jau ne kartą buvo, kad išsirinkau vieną, o pirkti neradau niekur arba buvo labai brangu blush2.gif teko tuomet pirkti tai, kas buvo.
Ar visos sedulos auga kaip krūmai? ar būtent šitos - kaip medeliai? Ar jas reikia genėti, norint turėti medelį? Nors man tiktų ir didelis krūmas. Ir apskritai labai gera mintis, nes sedulos, kiek man žinoma, nėra reiklūs augalai. O ir priešingoje sklypo pusėje už tinklinės tvoros auga savaiminės sedulos (paprastos žalios. senieji krūmai turbūt 4 m aukščio. Šį pavasarį tais pačiais laukiniais apsodinom visą sklypo kraštinę).
Nu labai patinka tavo pasiūlymas, DeeDee bigsmile.gif Reikės pasižiūrėti ar yra kur pirkti tokių aukštaūgių sedulų.
Tik niekaip neapsisprendžiu, kuri iš jų gražesnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 05 28, 12:50)
Noriu paklaust dėl mugės. Ar penktadienį ta mugė jau vyksta "visu smarkumu", ir būna jau visi dalyviai susirinkę, ar nelabai..? Klausiu nes nesu buvus bet planuoju būtinai apsilankyt, tik nežinau kaip čia laiką planuotis,- gal geriau ten šeštadienį važiuot- tada turbūt daugiau visko bus..?

Šeštadienį lankytojų "visu smarkumu" būna biggrin.gif Aš dėl šitos priežasties bandysiu ryt truputį iš darbo išbėgti tongue.gif O dalyviai, manau, kad vistiek nuo penktadienio renkasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2009 05 28, 15:13)
Šeštadienį lankytojų "visu smarkumu" būna biggrin.gif Aš dėl šitos priežasties bandysiu ryt truputį iš darbo išbėgti tongue.gif O dalyviai, manau, kad vistiek nuo penktadienio renkasi smile.gif

Ačiū. Apie "lankytojus" nepagalvojau. Reiks tada plautis biskutį iš darbo ir man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 05 28, 13:59)
Nuotraukose tai labai gražūs augalai bigsmile.gif Dėkinga už patarimus 4u.gif Kad yra tai žinau, tik bėda, kad žinios menkos blush2.gif Be to, jau ne kartą buvo, kad išsirinkau vieną, o pirkti neradau niekur arba buvo labai brangu blush2.gif teko tuomet pirkti tai, kas buvo.
Ar visos sedulos auga kaip krūmai? ar būtent šitos - kaip medeliai? Ar jas reikia genėti, norint turėti medelį? Nors man tiktų ir didelis krūmas. Ir apskritai labai gera mintis, nes sedulos, kiek man žinoma, nėra reiklūs augalai. O ir priešingoje sklypo pusėje už tinklinės tvoros auga savaiminės sedulos (paprastos žalios. senieji krūmai turbūt 4 m aukščio. Šį pavasarį tais pačiais laukiniais apsodinom visą sklypo kraštinę).
Nu labai patinka tavo pasiūlymas, DeeDee  bigsmile.gif Reikės pasižiūrėti ar yra kur pirkti tokių aukštaūgių sedulų.
Tik niekaip neapsisprendžiu, kuri iš jų gražesnė  g.gif

Nu va pasigooglinau. Ne tokios jos jau ir nelepios yra, pasirodo unsure.gif Gali apšalti žiemą, pavasarį. Ir beje, kur pirkti ir vėl neradau verysad.gif
Dee, gal tu žinai, kur yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 05 28, 15:16)
Nu va pasigooglinau. Ne tokios jos jau ir nelepios yra, pasirodo unsure.gif Gali apšalti žiemą, pavasarį. Ir beje, kur pirkti ir vėl neradau  verysad.gif
Dee, gal tu žinai, kur yra g.gif

rodyti medeliai jau seniai neduoda ramybės, pati dar neapsisprendžiu, ūgis stabdo 4u.gif
Na, o dėl įsigijimo - čia Lietuva, čia lietūs lyja, kas reiškia, kad verslas dar vis ne pagal verslo taisykles vykdomas: atsiveža/augina tik tai, ko pirkėjas pageidauja. Tačiau pirkėjai dar ne daug žino ir reikalauja 4u.gif Taigis, prašyt reikia ( pati tokį fintą žadėjau daryt wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 28, 15:26)
rodyti medeliai jau seniai neduoda ramybės, pati dar neapsisprendžiu, ūgis stabdo  4u.gif
Na, o dėl įsigijimo - čia Lietuva, čia lietūs lyja, kas reiškia, kad verslas dar vis ne pagal verslo taisykles vykdomas: atsiveža/augina tik tai, ko pirkėjas pageidauja. Tačiau pirkėjai dar ne daug žino ir reikalauja  4u.gif Taigis, prašyt reikia ( pati tokį fintą žadėjau daryt wink.gif )

Turi omeny, užsiprašyti medelyne, kad atsivežtų pardavimui g.gif Mintis nebloga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 05 28, 15:28)
Turi omeny, užsiprašyti medelyne, kad atsivežtų pardavimui  g.gif Mintis nebloga  ax.gif

matai, aš tai papliurpt megėja. Tai kaikur atpažįsta, žodžiu susikuri neformalią aplinką ir lyg tarp kitko užklausi ar neturėjo? ar nežada atsivežti? Ir taip pastoviai lįsti į akis mirksiukas.gif
Atsakyti