Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 45

QUOTE(jolaxus @ 2009 05 27, 08:03)
aš tai skruzdėms nupirkau kreidelės tokios rusiškos, berods MAŠENKA vadinasi. Esu mačiusi jos ir Norfose ir šiaip sodo prekių parduotuvėse. Tiesiog su peiliuku paskutu į miltukus tos kreidelės virš skruzdžių pamėgtų vietų ir viskas.

Ačiū, reikės ieškoti... dar bendradarbė sakė, kad naikindavo boro rūgštimi, bet jos dabar lyg ir nebeparduoda... g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2009 05 27, 09:25)
Ačiū, reikės ieškoti... dar bendradarbė sakė, kad naikindavo boro rūgštimi, bet jos dabar lyg ir nebeparduoda... g.gif  4u.gif

Parduoda.
Atsakyti
Merginos,
ir as turiu klausimuka blush2.gif Noriu kiema pasipuost vienmetemis gelemis vazonuose. Pavesyje jau turiu gelyciu, bet niekaip nesumastau, kokias galima auginti pietineje puseje. Ten tikrai karsta varasa buna. O taip norisi palange papuost... Ka sodint? Kokios geles augtu?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 05 27, 09:45)
Merginos,
ir as turiu klausimuka blush2.gif  Noriu kiema pasipuost vienmetemis gelemis vazonuose. Pavesyje jau turiu gelyciu, bet niekaip nesumastau, kokias galima auginti pietineje puseje. Ten tikrai karsta varasa buna. O taip norisi palange papuost... Ka sodint? Kokios geles augtu?
Aciu 4u.gif

Pelargonijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 05 27, 09:45)
Merginos,
ir as turiu klausimuka blush2.gif  Noriu kiema pasipuost vienmetemis gelemis vazonuose. Pavesyje jau turiu gelyciu, bet niekaip nesumastau, kokias galima auginti pietineje puseje. Ten tikrai karsta varasa buna. O taip norisi palange papuost... Ka sodint? Kokios geles augtu?
Aciu 4u.gif

pritariu, palergonijos butu pats geriausias pasirinkimas. Yra labai graziu, svyranciu ir kruminiu. Pas mane visas kiemas atsikukes i pietus, tai jau keli metai is eiles auginu tik sias geles ir jokiu problemu. thumbup.gif Zydi iki pat salnu. O ziemai inesu i namus ten padauginu ir islaikau kitiems metams. smile.gif siaip dau visokiu geliu esu ispandziusi pietineje ir rytineje savo kiemo dalije , labiausiai pasiteisino sios. Graziu ziedu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Niekada ju pati neauginau, pamenu tik pas mama ant palanges palergonijas ir, kad ji laistydavo jas arbatzolemis bigsmile.gif
Einu daugiau apie jas pasiskaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2009 05 25, 12:40)
4u.gif  PAsidodysiu, kaip zydi rojaus uoboliuku medis  wub.gif

user posted image

user posted image

nuostabus grozis. Pas mane, titam tvenkinio krante tokie keli puikiai "isipaisytu". smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 05 27, 11:38)
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Niekada ju pati neauginau, pamenu tik pas mama ant palanges palergonijas ir, kad ji laistydavo jas arbatzolemis bigsmile.gif
Einu daugiau apie jas pasiskaityti ax.gif

as tai jas pas mociute ant palanges augintas puikiai pamenu. Kai buvau maza, tai visai ju nevertinau del kvapo (fui) schmoll.gif . Dabar kai auginu lauke, to nesijau cia ir viska atperka ziedu grozis ir prieziuros nereiklumas. As dazniausiai renkuosi ryskiai raudonas. smile.gif
Atsakyti
[quote=Kristuks,2009 05 27, 09:00]
Labas rytas,

turiu pora klausimėlių... 4u.gif gal ne visai į temą, bet nežinau, kur dar paklausti...
1. Užpuolė skruzdėlės - pilnas kiemas (žolė, akmenys ir t.t.) ir į namus eina... jau... kaip jų atsikratyti?

Mums yra patarusi viena sodininke ramunėlėmis tas skusdėles naikinti... Nusiperki iš vaistinės ramuneliu žiedų ir paberi.... sako jos to kvapo pakęsti negali, tai išsibėgioja biggrin.gif Pati nebandžiau, tad negaliu pasakyti ar veikia...
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2009 05 27, 09:00)
2. Pasodinau prieš gerą mėnesį prie namo krašto puskiparisį (pirkau Maximoj)... labai gražiai prigijo, bet visiems kiemo kaimynų šunims būtinai reikia jį "apsisioti"... ką daryti? ar galima kaip nors jį apsaugoti... viena kaimynė patarė

Pades mirksiukas.gif pas mane visas alpinariumas "voljere" hihihi.gif
Atsakyti
[quote=Lelina,2009 05 27, 11:57]
[quote=Kristuks,2009 05 27, 09:00]
Labas rytas,

turiu pora klausimėlių... 4u.gif gal ne visai į temą, bet nežinau, kur dar paklausti...
1. Užpuolė skruzdėlės - pilnas kiemas (žolė, akmenys ir t.t.) ir į namus eina... jau... kaip jų atsikratyti?

Mums yra patarusi viena sodininke ramunėlėmis tas skusdėles naikinti... Nusiperki iš vaistinės ramuneliu žiedų ir paberi.... sako jos to kvapo pakęsti negali, tai išsibėgioja biggrin.gif Pati nebandžiau, tad negaliu pasakyti ar veikia...
[/quote]
man pavykdavo tomis ikiruolemis atsikratyti su nugenetu pomidoru ugliais . T.p labai joms nepatinka kavos tirsciai, seivamedzio uogu ar lapu kvapas. Siaip naikinti galimai ir preparatais. Tik reik ziureti kad sau sveikatai nepakenktumei (pvz namuose nepatartina) g.gif .Sekmes kovoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 05 26, 20:47)
karsta.gif o as jau smerkiau save, tundra issivadinau, juk butu siukstu Dee dovanotas hortenzijas nutrucyt. Ramu paliko.
Knifofija,tikiuosi mano sarasiukas 1 Nr. pazymetas biggrin.gif

Jau viskas suruošta, tik su Egle nesusiskambinau, tikiuosi ji bus.
Papildyta:
QUOTE(aistejukas @ 2009 05 26, 21:42)
Knifofija, buciau labai dekinga. Imciau ir viendienes, tiks ir be pavadinimo, nes speju, kad ir taip teks ne karteli klausti kai Tinai biggrin.gif

Kelias rūšis iškasti ?
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 05 27, 12:17)
Jau viskas suruošta, tik su Egle nesusiskambinau, tikiuosi ji bus.

Aciu, turetu buti, pries kelias savaiteles kalbejausi mirksiukas.gif
Tiesa, gal turit tradeskante kokios nors kitos spalvos, pas mane sitokia yra
user posted image
o gal tokia turit bigsmile.gif
http://www.nichegard..._sweet_kate.jpg
o gal tokia ax.gif
cia
Atsakyti