Nu cia tai geras kaip as cia taip nugirdau, nesupratau ir t.t. Kokio aukscio ir plocio jis bus? Itariu teks perkelt. Ot tundra as ot issiblaskele
Papildyta:
Jau pasigooglinau, kad iki 30 cm. Visada tikslinuos, nes LT salygom tikslius konkreciu augalu gabaritus gali suzinoti tik is juos auginanciuju. Bet koks mielas jis Atradimu dziaugsmas
Ir vel as
QUOTE(Knifofija @ 2009 05 26, 17:03)
o as jau smerkiau save, tundra issivadinau, juk butu siukstu Dee dovanotas hortenzijas nutrucyt. Ramu paliko.
Knifofija,tikiuosi mano sarasiukas 1 Nr. pazymetas
QUOTE(sobieska @ 2009 05 26, 21:47)
o as jau smerkiau save, tundra issivadinau, juk butu siukstu Dee dovanotas hortenzijas nutrucyt. Ramu paliko.
uh, net buvau pamiršus apie tave, kad gali susipergyvent. Gi būčiau perspėjus
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 26, 22:11)
uh, net buvau pamiršus apie tave, kad gali susipergyvent. Gi būčiau perspėjus
siuo metu jos laaabai graziai stiebiasi i virsu...tfu,tfu,tfu...ir ta kur tu buvai nurasius sakele, zinok irgi alsuoja, tik trupuciuka leciau
Knifofija, buciau labai dekinga. Imciau ir viendienes, tiks ir be pavadinimo, nes speju, kad ir taip teks ne karteli klausti kai Tinai
Sobieska, a tai vln. būsi, kad tavo sąrašiukas turi būti Nr. 1???
QUOTE(Tina* @ 2009 05 26, 14:27)
Snekat apie laikrasciu kaupima, o pas mane prisikaupe labai daug vienkartiniu (plastmasiniu) vazonu iv.dydziu.
As irgi turiu pakaupus (nugi neismesi gero daikto) - galiu atiduoti kam reik
Gal kuri žinot, kur galima medinių vazonų LT įsigyti laukui didesnių? Noriu pasistatyti kokį ant trinkelių, o Senukuose ar Maximoj labai baisūs tie laukiniai.
Labas rytas,
turiu pora klausimėlių... gal ne visai į temą, bet nežinau, kur dar paklausti...
1. Užpuolė skruzdėlės - pilnas kiemas (žolė, akmenys ir t.t.) ir į namus eina... jau... kaip jų atsikratyti?
2. Pasodinau prieš gerą mėnesį prie namo krašto puskiparisį (pirkau Maximoj)... labai gražiai prigijo, bet visiems kiemo kaimynų šunims būtinai reikia jį "apsisioti"... ką daryti? ar galima kaip nors jį apsaugoti... viena kaimynė patarė uždėti "apsauginę vielinę tvorelę", bet ar tai išspręs problemą....
Iš anksto dėkoju.....
turiu pora klausimėlių... gal ne visai į temą, bet nežinau, kur dar paklausti...
1. Užpuolė skruzdėlės - pilnas kiemas (žolė, akmenys ir t.t.) ir į namus eina... jau... kaip jų atsikratyti?
2. Pasodinau prieš gerą mėnesį prie namo krašto puskiparisį (pirkau Maximoj)... labai gražiai prigijo, bet visiems kiemo kaimynų šunims būtinai reikia jį "apsisioti"... ką daryti? ar galima kaip nors jį apsaugoti... viena kaimynė patarė uždėti "apsauginę vielinę tvorelę", bet ar tai išspręs problemą....
Iš anksto dėkoju.....
QUOTE(Kristuks @ 2009 05 27, 09:00)
aš tai skruzdėms nupirkau kreidelės tokios rusiškos, berods MAŠENKA vadinasi. Esu mačiusi jos ir Norfose ir šiaip sodo prekių parduotuvėse. Tiesiog su peiliuku paskutu į miltukus tos kreidelės virš skruzdžių pamėgtų vietų ir viskas.