Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 45

QUOTE(Zaneta75 @ 2009 05 26, 06:49)
Sveikos drauges,
ar priimsit atgal sese palaidune  blush2.gif smile.gif Jau turbut N+M  temu praleidau - eisiu paskaitineti smile.gif
Bet kad cia nesirodziau nereiskia kad nieko nedariau kieme  biggrin.gif

Ka Knifofija grazaus siemet mugej tures? smile.gif

Sveika, sveika, prašom rodytis savo gėlynus ir jungtis čia smile.gif
http://www.supermama...?...6081&st=336
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 05 26, 08:07)
Ir dar klausimas, kadangi aš prie tinginių  blush2.gif.......Kad nereikėtų laistytuvo tąsyti blush2.gif

nu kad prisijuokiau lotuliukas.gif ... ji mat prie tinginiu, cia jau visa tingejimo tingeti virsune lotuliukas.gif .

QUOTE(DeeDee @ 2009 05 26, 08:30)
*kada jau reiktų palaistyti, pasitikslinu su dirvos pH matuokliu ( senukuose yra pirkti);

tik dar pasakyk kuri is visos kruvos issirinkti, kad ta ph matuotu... nei man, nei isdykelei jie nieko nerodo... oi pikta as ant tu matuokliu mad.gif .

QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 26, 08:55)
Nori parodysiu vienadienę (taviškę), kuri pernai po iškasimo n laiko gulėjo maišelyje nepasodinta (man labai gėda  blush2.gif ), o pavasarį migravo mažiausiai 5 kartus?  g.gif
/4afac024836a4d9960b12e5c9275c3e0.jpg[/img]

na ko tu cia taip susigedai biggrin.gif , viskas normaliai ... ir as po menesi augalu nepasodinu, ir su rokoko viendiene tas pats buvo, ale siemet ir viena zydejo, ir kita ruosiasi. Tik rododendrus labai kruopsciai sodinu, bet jie beveik niekad neisgyvena lotuliukas.gif .
Mano oranzinis sidabrakrumis uzsispyre lygiai taip pat kaip sobieskos viendiene, ir antri metai bujoja, bet nezydi... o pirkau zydinti doh.gif .
Atsakyti
Na tai butinai pasimatysim tada smile.gif
penktadieni planuoju pributi, toj pacioj vietoj - tarp siltnamiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2009 05 26, 09:31)
Na tai butinai pasimatysim tada smile.gif
penktadieni planuoju pributi, toj pacioj vietoj - tarp siltnamiu? smile.gif

turėčiau ten būti, jei nepakeis dislokacijos vietos, nes ten paskutinė mugė bus, rudenį jau kraustysimės į Kairėnus.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 26, 10:15)
Sveika, sveika, prašom rodytis savo gėlynus ir jungtis čia smile.gif
http://www.supermama...?...6081&st=336

o kaip cia taip dabar per kelias temas issiskyret g.gif

beje, kaupiau vis laikrascius su intensija gal tau reikes, pries koki menesi vyras varke garaza ir visa deze ju sudegino doh.gif biggrin.gif Testi kaupima?

Ir dar vienas "beje" smile.gif gal dar turi atliekamu bergeniju? ax.gif radau nauja kampa kur jos tiktu man, ir pakeisciau senasias kur buvau pirkus is oliseviciaus, nes ju lapai negrazus schmoll.gif taviskiu bergeniju tokie stori ir taisyklingai apvalus o ten nesuprasi...
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2009 05 26, 07:37)
o kaip cia taip dabar per kelias temas issiskyret  g.gif

ten yra plepalai 'ne į temą' 4u.gif

QUOTE(Zaneta75 @ 2009 05 26, 07:37)
beje, kaupiau vis laikrascius su intensija gal tau reikes, pries koki menesi vyras varke garaza ir visa deze ju sudegino  doh.gif  biggrin.gif Testi kaupima?

Ir dar vienas "beje" smile.gif gal dar turi atliekamu bergeniju?  ax.gif  radau nauja kampa kur jos tiktu man, ir pakeisciau senasias kur buvau pirkus is oliseviciaus, nes ju lapai negrazus  schmoll.gif taviskiu bergeniju tokie stori ir taisyklingai apvalus o ten nesuprasi...

Laikraščių kaupimą prašom tęsti 4u.gif Keisim į ką nors naudingo bigsmile.gif Tik va bergenijų nebėra, pas save prisitaikiau ir dar pritrūkau, tai iš RS (Rojaus sodų) forumiečių susirinkau. Žinau, kad RS Olivija dar turėtų turėti (aš jos prašiau, bet man jau nebereiks), gali jos paprašyti...
Atsakyti
Aisku, aciu 4u.gif

mano siemetis didziausias pasiekimas - MB uzsigriebe siemet pats taka sudeti iki voljero suns nes jau zoles ten nebelabai like smile.gif siandien atveze trinkeles, bet jau matau kaip ir purkstaus kol sudes hihihi.gif
gal zinot kur nuomoja padoria kaina ta aparata kur trombuoja smeli/zvyra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 26, 10:26)
tik dar pasakyk kuri is visos kruvos issirinkti, kad ta ph matuotu... nei man, nei isdykelei jie nieko nerodo... oi pikta as ant tu matuokliu  mad.gif .

tai gal kiši į sausą dirvą? Turiu tą elementorišką kaip ir Jolaxus, po lietaus arba palaisčius duriu ir viskas aišku wink.gif
Atsakyti
pernai pirkau kazka panasaus i juka, bet pardaveja tikino kad cia kambarinis augalas.
Pasodinau lauke, rudeni tingejau iskasineti, net ir nedengiau. na ir perziemojo ji kazkaip, lapeliu galiukai gal tik parudave kai kurie.
Gal kas zinote tikslu pavadinima, g.gif reiktu issiaiskinti vis delto kambarinis augalas ar ne.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 05 26, 09:59)
Turėsiu turėsiu šio to. Astilbių žemaūgių ir diktonų atvešiu ir dar visokių makaliukų prikasiau.
user posted image
Aukštis 12-15 cm.

Knifofija, ar turesite tu graziu augaliuku lipanciu ir zydinciu ruzavai? Nepamenu as to pavadinimo doh.gif Ir dar gal kokiu viendieniu?

QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 26, 10:44)
ten yra plepalai 'ne į temą'  4u.gif
Laikraščių kaupimą prašom tęsti  4u.gif 

Cia siaip laikrasciu kaupimas, ar kazkokiu specialiu laikrasciu kaupimas? Pas many irgi buna. Dar buna, visokiu popieriu atlieku, taip, kad parasyk kam tiksliai naudoji, galesiu is darbo gal ka nors naudingo prigriebti (spaustuveje dirbu)

QUOTE(Zaneta75 @ 2009 05 26, 10:57)
Aisku, aciu  4u.gif

mano siemetis didziausias pasiekimas - MB uzsigriebe siemet pats taka sudeti iki voljero suns nes jau zoles ten nebelabai like smile.gif siandien atveze trinkeles, bet jau matau kaip ir purkstaus kol sudes  hihihi.gif
gal zinot kur nuomoja padoria kaina ta aparata kur trombuoja smeli/zvyra?  g.gif

Galesiu vakare MB paklausti kur jie nuomoja kartais, ir kur pigiausia, nes Gote zinau, kad jau nebesinuomoja. Jie berods kartais terasas dedami ar tvoras statydami kazkam naudoja ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 05 26, 08:21)
Cia siaip laikrasciu kaupimas, ar kazkokiu specialiu laikrasciu kaupimas? Pas many irgi buna. Dar buna, visokiu popieriu atlieku, taip, kad parasyk kam tiksliai naudoji, galesiu is darbo gal ka nors naudingo prigriebti (spaustuveje dirbu)

Laikraščiai naudojami patiesti mažiems šuniukams, kurie dar neina į lauką "į tualetą" (tinka tik plonas popierius, nes blizgus drėgmės nesugeria).

Dar einamas yra paprastas popierius rašymui/spausdinimui, kurio viena pusė yra sugadinta (biuruose juos vadiname "juodraščiais"). Jis iškeliauja į darželį vaikams piešti 4u.gif Žodžiu, jeigu tik turi ko nors tinkamo šitiems dviems tikslams - imam viską blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 26, 11:40)
Laikraščiai naudojami patiesti mažiems šuniukams, kurie dar neina į lauką "į tualetą" (tinka tik plonas popierius, nes blizgus drėgmės nesugeria).

Dar einamas yra paprastas popierius rašymui/spausdinimui, kurio viena pusė yra sugadinta (biuruose juos vadiname "juodraščiais"). Jis iškeliauja į darželį vaikams piešti  4u.gif  Žodžiu, jeigu tik turi ko nors tinkamo šitiems dviems tikslams - imam viską  blush2.gif

mirksiukas.gif Supratau. Kai tik ka turesiu prikaupus, teks sveciuose apsilankyti rolleyes.gif
Atsakyti