Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 45

QUOTE(Knifofija @ 2009 05 22, 22:34)
Užkrės visa per keletą metų. Tulpės pradės raityti lapus, nebesuformuos žiedų.

aišku,ačius,bet jau šiemet niekaip aš jos nebesurasiu doh.gif tada kitais metais mesiu lauk doh.gif reik manyt kitų nebus palietus ta liga g.gif
Atsakyti
Knifofija kiek simet akantas ugteles? Pirkau pernai rudeni pas jus. Isdygo, bet mazuliukas toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 05 22, 06:13)
Zinau ,zinau...va tokiais atvejais npagalvoji, na kotel para turi TIK 24 val. biggrin.gif
        O kas cia do per spec peilis zoles krastui pjaut. Mano "spec.peiliai" buna visokie, kokius tik po ranka pagriebiu , svarbu, kad but gerai pagalasti, na ir kuo jis didesnis, tuo maziau pavargstama

vat ir yra skirtumas, nuo to, ''kas po ranka'' - tikrai.
ok, parodysiu tau ir kitoms. 4u.gif
siaip daugiau ta peili naudoju krapstymui piktzoliu is tarpu visokiu, ir ravejant iskapstau liuks stambiasaknes negerybes.
vejos krasta irgi gerai pjauna. thumbup.gif nes parduodamas tas modeliukas gerai pagalastas.
yra prekyboj dar angliskas variantas [tiesa,nepagalastas] su teleskopine rankena lotuliukas.gif nu tipo eisiu dirbt neprisilenkus..

QUOTE(Ingridele @ 2009 05 22, 06:47)
Pas mane tas pats buvo, radau kenkejus ant sakeliu, ispurskem actara

kiti insekticidai platesnio poveikio, pvz Fastakas.

QUOTE(drieziukas @ 2009 05 22, 07:04)
Jolaxus, lyg ir tu kažkada rašei apie genėjimo žirkles kažką?

apie zoles zirkles.

QUOTE(jolaxus @ 2009 05 22, 07:15)
tiesiog mintis derinti aukštyn augančius ir šliaužiančius spygliuočius... gal ilgainiui ir pradėsiu tarpus kaišioti kokia kitokia žaliunge, bet pradžioj vizijos nežadu atsisakyt

kadangi isipareigojusi esu ''dirbti tavo gelynu klausimais'' - ta zaliunge tarp spygliuotu sliauziaku butu miniatiurines sliauziancios rozes i tarpus.
beje, jau esu sakiusi ta minti.
ir susiristu su rozyneliu netoliese 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 05 22, 23:01)
kiti insekticidai platesnio poveikio,  pvz Fastakas.

gali buti, tiesiog mums naudoti actara patare konsultantas ir svarbiausia, kad puikiai padejo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridele: 22 gegužės 2009 - 23:25
QUOTE(jolaxus @ 2009 05 21, 23:58)
mors nuotraukytes dėdama labai jau susikuklinai su dydžiu, bet vaizdelis gan gražus thumbup.gif krito į akis, kad akmenų nėra per daug, tačiau net ir netrūksta 4u.gif

Dekui. aciuks.gif Kita karta pazadu nesikuklinti. hihihi.gif O akmenu, mano supratimu, tai tikrai truksta. mastau.gif Nieko, isspresim sia problema.
irnesakyk.gif
Atsakyti
mors nuotraukytes dėdama labai jau susikuklinai su dydžiu, bet vaizdelis gan gražus thumbup.gif krito į akis, kad akmenų nėra per daug, tačiau net ir netrūksta 4u.gif

Dekui. aciuks.gif Kita karta pazadu nesikuklinti. hihihi.gif O akmenu, mano supratimu, tai tikrai truksta. mastau.gif Nieko, isspresim sia problema.
irnesakyk.gif
Atsakyti

irnesakyk.gif
Atsakyti

Dekui. aciuks.gif ( Nors siek tiek paveluotai) Kita karta Prizadu nesikuklinti. pioneer.gif hihihi.gif Mano manymu, akmenu tikrai truksta. mastau.gif Nieko, zadu sita situacija istaisyti. irnesakyk.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 23 gegužės 2009 - 06:55
blush2.gif Labai atsiprasau uz toki PC kvailiojima. Dar niekad tokios nesamones nebuvo iskretes. Atsiprasau. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 23 gegužės 2009 - 06:58
QUOTE(Knifofija @ 2009 05 22, 22:34)
Užkrės visa per keletą metų. Tulpės pradės raityti lapus, nebesuformuos žiedų.

Ar visos tulpes dryzuotos sitaip daro, ar tik tam tikros rusys?As turiu baltas su bordiniais dryziais g.gif
Atsakyti
Labas merginos, vis skaitineju tema, semiuosi minciu,patirties is jusu smile.gif wink.gif va idedu savo rodadendru kampeli smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Godula: 23 gegužės 2009 - 09:57