Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 45

QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 18, 08:22)
Šiek tiek foto po savaitgalio...

aaa, senobine raktazole... grazi

iki siol mano favorite buvo "Golden Princes", bet kai tu savaja uzrodei, dabar visur atkreipiu demesi, kad tikrai labai labai grazi.

pas mus baltos lanksvos jau nuzydejo, tai kol kas tos sluoteles labai nebjauriai atrodo, gal veliau, kai labiau paruduos...

o kas cia per triukas su ziedu spalva, jie juk buna ruzavi ir visai neryskus g.gif :
http://images.google...p...ficial&sa=G
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2009 05 18, 06:44)
Po nakties, ziuriu i kiema ir matau kazkas ne taip g.gif

ogi,  mad.gif  apvoge

nakti kazkas pasidarbavo - 11 smaragdiniu tuju

negaliu kaip pykstu  mad.gif buciau maciusi, tikrai buciau  gun_bandana.gif

na nieko sau... blink.gif o čia kokiam LT krašte šitaip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 18, 08:35)
grazu pas tave  wub.gif
rozes nesiulysiu, ateis kasiopeja ir pasiulys  tongue.gif , norejau sakyt - maumeduka, nes ten tokia tamsi vietele... ziuriu - maumedukas jau yra, bet as sodinciau dar viena  biggrin.gif  arba laipiojancia hortenzija leisciau ant tvoros driektis (jei ten nelabai sauleta).

raudonu siloku prie puskiparisiu dar nepasodinai ? o kas tas raudonlapis krumelis, nebepamenu  g.gif ?

Šiaip nėra ten tamsu, vakarinė pusė, nuo pietų ten saulutė. Šilokus turiu omenyje, sodinsiu būtinai mirksiukas.gif Kai baigs žydėti tulpės smile.gif Aš kažkaip noriu ten medelio, lapuočio. Pradžioje galvojau apie buką, bet kai pasisodinau šeivamedį dešiniau, tai kaip ir raudonlapis nelabai žiūrisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 18, 06:45)
aaa, senobine raktazole... grazi

iki siol mano favorite buvo "Golden Princes", bet kai tu savaja uzrodei, dabar visur atkreipiu demesi, kad tikrai labai labai grazi.

pas mus baltos lanksvos jau nuzydejo, tai kol kas tos sluoteles labai nebjauriai atrodo, gal veliau, kai labiau paruduos...

o kas cia per triukas su ziedu spalva, jie juk buna ruzavi ir visai neryskus  g.gif :
http://images.google...p...ficial&sa=G

Raktažolių buvo dar tokių vienspalvių šviesiai violetinių. Dabar gailiuosi, kad ir tų nepaėmiau. O šitokia buvo vienintelė wub.gif

O GoldenPrincess turbūt nelabai skiriasi. Kitame forume mačiau analogišką foto, bet Golden Princess. Reikia Jolaxus klausti, ar pas ją Golden Princess irgi taip gražiai keičiasi? Dėl bordinių žiedų - skaičiau, kad čia nauja veislė bigsmile.gif

Tina, pasak Rojaus sodų, ta lanksva
S. japonica `Goldflame` - tankus pusrutulio formos, 0,8-1,3 m aukščio krūmas. Vidurinės šakos stačios, šoninės šiek tiek svyra. Sprogstantys pumpurai vyšniniai, jauni lapai raudoni, vėliau oranžiniai, vasaros pradžioje - geltoni, pabaigoje - gelsvai žalsvi, rudenį vėl parausta. Žiedai rožiniai, žydi birželio - rugpjūčio mėn.

čia dar visokių yra aprašyta
http://www.rojaussod...snis.php?id=258

kuo toliau, tuo man lanksvos labiau patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 18, 08:37)
taigi susitarėm, kad užleidžiu pirmą...  lotuliukas.gif

Aš tai siūlyčiau pasodinti tokią pačią tują, kaip kitoje vartelių pusėje gyvatvorė susodinta  4u.gif

as ne i savo zona nelendu ax.gif , mes jau akivaizdziai turim visos po savo vini biggrin.gif .

man tuja nepatiktu, nes butu labai jau taisyklinga teritorija, o be to, tame lopinely ir taip jau nemazai zvyneliniu spygliuociu, noretusi kazkokio kitokio g.gif .
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 18, 10:45)
na nieko sau...  blink.gif  o čia kokiam LT krašte šitaip?  blink.gif

Utenoje cia taip,
netikiu pati, kad zmones gali taip pasielgti, tai dar liko nemazai, reikia duoti skelbima, kad ir tas passimtu
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2009 05 18, 08:44)
Po nakties, ziuriu i kiema ir matau kazkas ne taip g.gif

ogi,  mad.gif  apvoge

nakti kazkas pasidarbavo - 11 smaragdiniu tuju

negaliu kaip pykstu  mad.gif buciau maciusi, tikrai buciau  gun_bandana.gif

console.gif o kur jos buvo? perlipo tvorą? blink.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 05 18, 08:44)
O lanksva tik pavasari tokia grazi spalviskai?

man asmeniškai lanksvos gražiausios pavasarį, tokie ryškūs lapeliai wub.gif o vasarą, kai tik žiedeliai po truputį ruduoti pradeda, aš iš karto juos visus karpau, tada irgi visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2009 05 18, 08:48)
Šiaip nėra ten tamsu, vakarinė pusė, nuo pietų ten saulutė. Šilokus turiu omenyje, sodinsiu būtinai mirksiukas.gif Kai baigs žydėti tulpės smile.gif Aš kažkaip noriu ten medelio, lapuočio. Pradžioje galvojau apie buką, bet kai pasisodinau šeivamedį dešiniau, tai kaip ir raudonlapis nelabai žiūrisi g.gif

nu va, norejau pridet paaiskinima, kad tamsia turiu omeny tvoros spalva (tai aiskinu dabar biggrin.gif ). Nu kad medeliui ar geram krumui ten gal per mazai vietos g.gif ?

QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 18, 08:51)
Raktažolių buvo dar tokių vienspalvių šviesiai violetinių. Dabar gailiuosi, kad ir tų nepaėmiau. O šitokia buvo vienintelė  wub.gif

O GoldenPrincess turbūt nelabai skiriasi. Kitame forume mačiau analogišką foto, bet Golden Princess. Reikia Jolaxus klausti, ar pas ją Golden Princess irgi taip gražiai keičiasi? Dėl bordinių žiedų - skaičiau, kad čia nauja veislė  bigsmile.gif

tai blogai, kad raktazoles nepajemei, sitiek vietos turint reikia viska jimti tongue.gif .

"Golden princes" tik geltona ir nieko daugiau wink.gif .
man lanksvos irgi wub.gif , ypac tu baltu, kai zydi gyvatvore arba keli krumai salia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 18 gegužės 2009 - 09:02
QUOTE(drieziukas @ 2009 05 18, 09:18)
Rodausi savo kampą, kuriame noriu pasodinti kažkokį didesnį augalą kairėje pusėje prie vartelių, niekaip pati neapsisprendžiu kokį g.gif

Gražus kampelis paskutinėje foto smile.gif
O didesnį augalą nori sodint tam plotelyje kur tie geltoni puskiparisiai ar vejoje kitapus takelio?
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2009 05 18, 10:52)
Utenoje cia taip,
netikiu pati, kad zmones gali taip pasielgti, tai dar liko nemazai, reikia duoti skelbima, kad ir tas passimtu

Labutis Neri. Užuojauta verysad.gif Aš taip pat iš Utenos, bet dar tokių "čiudų" neteko girdėti. na būna, kad nuo kapo žolynus prarauna, bet, kad iš kiemo......
Čia kur nors prie namo taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2009 05 18, 10:53)
console.gif o kur jos buvo? perlipo tvorą? blink.gif
man asmeniškai lanksvos gražiausios pavasarį, tokie ryškūs lapeliai wub.gif o vasarą, kai tik žiedeliai po truputį ruduoti pradeda, aš iš karto juos visus karpau, tada irgi visai nieko smile.gif

Palei kelia buvo prie ivaziavimo, ten nera tvoros (tu juk zinai kur as gyvenu, ir gal dar pameni koks ten sklypas)
Atsakyti
[quote=immm,2009 05 18, 08:51]

kaip gražu wub.gif wub.gif
pasirodykit, ką esat sukūrę iš akmenukų mirksiukas.gif .

pasirodysim bet jau dauguma matete sitas foto smile.gif
cia foto mano praeitu metu dabar daugiau jau akmeneliu kieme biggrin.gif

http://public.fotki....ra/musu-kiemas/

prisiruosiu kuria dienele tai prifotografuosiu nauju foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 18 gegužės 2009 - 09:11