Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 45

QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 05 21, 10:12)
Svaigstu dabar nuo žurnalo "alpinariumai", man ten vienas augaliukas patiko, (t.y. man jo reikia  biggrin.gif ). Sinavadas. Ten tokie aukšti jie, o kiek esu mačius pirkti, tai žemučiai; matyt rūšių yra daug? Ar tų aukštų būna kurnors pirkti?

A man pastarasis žurnalas jokių minčių ir užsisvajojimų nesukėlė ax.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 05 21, 10:34)
Ar pasitaiko atveju, kad paparciai auga sauletose vietose?  g.gif Isdygo tokie grazus pas mane. Jau norejau isgyvendinti.

Mačiau keliose skirtingose vietose, kur auga saulėkaitoj. Abiem atvejais žemė užmirkstanti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 21 gegužės 2009 - 09:47
QUOTE(Knifofija @ 2009 05 21, 07:21)
Sinavadas daugiametis, sėjasi, bet ne taip baisiai. Kažką supainiojai.

tadu atsiprašau... ax.gif pati jo nesėjau, nesodinau, iš kažkur atsirado patvory bigsmile.gif Kasti tikrai nekasiu, turiu tiek užsiėmimo, kad savo vardą tuoj pamiršiu. Tik adresą prisimenu, tai jeigu yra noro pačiai pasikasti - visada prašom. Spalvų lyg ir įvairių yra, bet be žydėjimo niekas neaišku...
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 21, 12:06)
tadu atsiprašau...  ax.gif  pati jo nesėjau, nesodinau, iš kažkur atsirado patvory  bigsmile.gif  Kasti tikrai nekasiu, turiu tiek užsiėmimo, kad savo vardą tuoj pamiršiu. Tik adresą prisimenu, tai jeigu yra noro pačiai pasikasti - visada prašom. Spalvų lyg ir įvairių yra, bet be žydėjimo niekas neaišku...

Tadu būčiau dėkinga už adresą į AŽ; Jei tikrai galima, atvažiuočiau kažkada kitą savaitę, tik gaila kad aš dar visai tik pradedanti šioj srity, ir neturiu ką pasiūlyti mainais.. nebent šokoladą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 05 21, 10:16)
Nu cia jau arciau mano isivaizduojamo varianto mirksiukas.gif  Spirgu pamatyti rezultata

Kasiopeja,kieta vaizduoji, jooo tongue.gif

sobieska, jei kada pasiektum sostinę, tai prašom rezultato gyvai pasižiūrėt mirksiukas.gif
tik šiemet mano smėliadėžės (nebesigauna vadinti baseinu lotuliukas.gif ) gėlynėlis retokas, nes pernai stipriai prapešiojau jį, tai reikia laiko, kad suželtų visi naujokai ir jau matosi kur ko trūksta. Taip ir nesigauna nusiraminti, ir vėl teks naujus sprendimus daryti, naujų akcentų ieškoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 21, 10:15)
Atvažiuok, prisikasi už dyką biggrin.gif  Piktžolė tas sinavadas, vienmetis, prisisėja kur reikia ir nereikia  lotuliukas.gif

Pas mane sinavadas daugiametis g.gif . Gal buna visokiu. Pernai neleidau pasiset, nuskyniau
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 05 21, 12:33)
sobieska, jei kada pasiektum sostinę, tai prašom rezultato gyvai pasižiūrėt mirksiukas.gif
tik šiemet mano smėliadėžės (nebesigauna vadinti baseinu lotuliukas.gif ) gėlynėlis retokas, nes pernai stipriai prapešiojau jį, tai reikia laiko, kad suželtų visi naujokai ir jau matosi kur ko trūksta. Taip ir nesigauna nusiraminti, ir vėl teks naujus sprendimus daryti, naujų akcentų ieškoti biggrin.gif

Sirdingai dekoju uz pakvietima aciuks.gif ...o tu gal ir i mano kaimuka nepasididziuotum atlekt, praktiskai savaitgaliais visada ten kiurksau ax.gif
Kai viska susitvarkysi, tikrai daleksiu ir Sudervej tureciau ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 05 21, 09:36)
Pas mane sinavadas daugiametis g.gif . Gal buna visokiu. Pernai neleidau pasiset, nuskyniau

na gerai jau, gerai... suklydau... tongue.gif Man jis susižavėjimo nekelia, todėl nesigilinau labai...
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 05 21, 09:37)
Kai viska susitvarkysi, tikrai daleksiu ir Sudervej tureciau ka veikt biggrin.gif

tai čia maždaug "niekada"?????
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 21, 13:23)

Kodel, jei nores mano persona matyti greitai, truputuka pasiskubins, paims is banko paskolele augaliukams susipirkt, nusisamdys protinga komanda, kuri jai vadovaujant mygom viska sutvarkys. biggrin.gif Kaip matai zaprasta, tik noro reik tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 21, 13:23)
na gerai jau, gerai... suklydau...  tongue.gif Man jis susižavėjimo nekelia, todėl nesigilinau labai...
Papildyta:

Man maniskis irgi susizavejimo nekelia, bet buna labai graziu sinavadu. Mano kazkoks keitas. Daud daug ziedu,bet smulkuciai. Man labiau patiktu maziau, bet didesni
Atsakyti
Kokia seka geriausia būtų išdėstyti šitą trijulę: baltai margalapė sedula+raudonas lazdynas+tamsi alyva? Kad sedula "Elegantissima" pas mane keliaus lazdynui į kaimynystę tai tikrai, o vat su alyva vis dar svarstymuose. Kitąmet noriu nusipirkt tamsiažiedę ir vis "gromuluoju" kur geriau sodint: ar prie lazdyno ir sedulos, ar prie jazminų. Neseniai vienoj knygoj užmačiau, kad 'Andenken an Ludvig Spaet' yra vėlyvesnė ir dera prie jazminų. Tik galvoju, ar LT jų žydėjimas tikrai susikerta?

Atsakyti
Sveikos,

kažin, kas čia galėjo nutikti šitam augaliukui... dar prieš kelias savaites buvo žaliai-melsvas... auga sodyboje... ir ką dabar su juo daryti, sausas šakas nuskinti???

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 05 21, 10:31)
Kodel, jei nores mano persona matyti greitai, truputuka pasiskubins, paims is banko paskolele augaliukams susipirkt, nusisamdys protinga komanda, kuri jai vadovaujant mygom viska sutvarkys. biggrin.gif  Kaip matai zaprasta, tik noro reik tongue.gif

brangiai kainuos tavo vizitas lotuliukas.gif o pas mane irgi nevažiuosi, kol visko nesusivarkysiu? bigsmile.gif
Atsakyti