Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 45

QUOTE(Ruginė @ 2009 05 21, 00:31)
Srove, atleisk man neišmanėlei  blush2.gif bet kaip atrodo žolės pūdymas maišuose? Kokie maišai, kiek laiko trunka? Labai procesas sudomino.  ax.gif Gal pritaikysiu savo ūky.  bigsmile.gif

Labai paprastai, nupjauta zole sudedam i polietileninius maisus, i tarpus truputi salietros ibarstau, uzrisu nestipriai, nes vyksta rugimo procesas, puciasi jie, ypac, jei silciau padeti, po kurio laiko tampa vos ne kaip arklio trasa, tik be skrandzio sekretu lotuliukas.gif Labai arti augalu nelabai galima deti, gali nudeginti, taciau, kai kas sako rudeni deda aplink medzius ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 05 20, 08:05)

Jolaxus, sita vaizdeli uzfiksavau dideliuose tyruose, Dubysos slenyje, jis graziai ziurisi kai daug erdves, as nemanau, kad tavam palyginus mazam plotely,toks variantas sudarys dideli ispudi ... as zinok pasisakau uz varianta su maziau augalu ax.gif kadangi virtualiai zinau neblogai tavo valda, tai pagal tai ir sprendziu
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 05 20, 22:23)
Vysniausku ukis. Daugiametes geles. Tiesiog pacitavau pirmasias puslapio eilutes.

Žiūrėjau ir pražiūrėjau blush2.gif .Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 05 21, 07:16)
Jolaxus, sita vaizdeli uzfiksavau dideliuose tyruose, Dubysos slenyje, jis graziai ziurisi kai daug erdves, as nemanau, kad tavam palyginus mazam plotely,toks variantas sudarys dideli ispudi ...  as zinok pasisakau uz varianta su maziau augalu ax.gif kadangi  virtualiai zinau neblogai tavo valda, tai pagal tai ir sprendziu

tai čia tavo darbas bigsmile.gif žinoma, pas mane gausiai ir netilps, tačiau jau kaip ir apsisprendžiau, kad neišsiversim su pora augalėlių, tačiau mišrainės didelės irgi nedarysiu, manau stengsiuos komponuot vienos rūšies koloninius (na ar šiaip kokius aukštyn augančius) ir poros rūšių šliaužiančius spygliuočius
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 05 21, 04:16)
kadangi  virtualiai zinau neblogai tavo valda, tai pagal tai ir sprendziu

būtent, kad virtualiai. O nevirtualiai pas ją erdvė atrodo ohoho tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 05 20, 21:37)
tiesiog tikrai zeme gera.  smile.gif

Eina sau kaip tau baltai uzpavydejau doh.gif as vakar savo molynej durpiu imaisiau ir baziliku bei mairunu daigiukus susodinau, gal isgyvens...
Atsakyti
Svaigstu dabar nuo žurnalo "alpinariumai", man ten vienas augaliukas patiko, (t.y. man jo reikia biggrin.gif ). Sinavadas. Ten tokie aukšti jie, o kiek esu mačius pirkti, tai žemučiai; matyt rūšių yra daug? Ar tų aukštų būna kurnors pirkti?
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 05 21, 07:12)
Svaigstu dabar nuo žurnalo "alpinariumai", man ten vienas augaliukas patiko, (t.y. man jo reikia  biggrin.gif ). Sinavadas. Ten tokie aukšti jie, o kiek esu mačius pirkti, tai žemučiai; matyt rūšių yra daug? Ar tų aukštų būna kurnors pirkti?

Atvažiuok, prisikasi už dyką biggrin.gif Piktžolė tas sinavadas, vienmetis, prisisėja kur reikia ir nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 05 21, 08:49)
tai čia tavo darbas bigsmile.gif žinoma, pas mane gausiai ir netilps, tačiau jau kaip ir apsisprendžiau, kad neišsiversim su pora augalėlių, tačiau mišrainės didelės irgi nedarysiu, manau stengsiuos komponuot vienos rūšies koloninius (na ar šiaip kokius aukštyn augančius) ir poros rūšių šliaužiančius spygliuočius

Nu cia jau arciau mano isivaizduojamo varianto mirksiukas.gif Spirgu pamatyti rezultata

Kasiopeja,kieta vaizduoji, jooo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 21, 09:15)
Atvažiuok, prisikasi už dyką biggrin.gif  Piktžolė tas sinavadas, vienmetis, prisisėja kur reikia ir nereikia  lotuliukas.gif

Sinavadas daugiametis, sėjasi, bet ne taip baisiai. Kažką supainiojai.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 05 21, 11:15)
Atvažiuok, prisikasi už dyką biggrin.gif  Piktžolė tas sinavadas, vienmetis, prisisėja kur reikia ir nereikia  lotuliukas.gif

Ot ir tikrai atvažiuočiau bigsmile.gif Jei dar pats sėjasi, tai tada dar labiau reikia. Čia tie mėlyni aukšti pas Jus? Kaip galėčiau jų gauti ax.gif už savaitės mugė kojelavičiaus gatvėj, gal ten susitiktume, (bet turbūt negražu būtų prašyti kad su piktžolėm pati terliotumėtės.)
Atsakyti
Ar pasitaiko atveju, kad paparciai auga sauletose vietose? g.gif Isdygo tokie grazus pas mane. Jau norejau isgyvendinti.
Atsakyti