QUOTE(sobieska @ 2009 05 19, 23:34)
Labai grazios kompozicijos...einu miegot, gal is ryto nuotraukas aiskiau matysiu, nes dabar jos kazkokios keistos
Aciu . Is tikruju, tai keistos, nes truputi esu susipykusi su kamera(fotiko neturiu )sviecias ant mano langelio nightschot kazkokia fioletine spalva, jungtukas nereaguoja i perjunginejima, kartais savaime prasvieseja, bet itariu, kad reikia ieskotis suprantancio dedes, arba naujo fotiko ir vaizdas kazkaip dvigubinasi, nera ryskumo, zodziu akys tau nemelavo
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 20, 00:13)
Srove, tavasis vazonas su bėgančiais augalėliais pakerėjo
Cia Sobieskai turiu sakyti aciu
QUOTE(jolaxus @ 2009 05 20, 07:06)
labai jau gražus serialias, lauksime tęsinio
nu man ta Srovės juoda žemė tai pavydą kelia
, del zemes atrodo jau esu rasiusi, kad naudoju sulinkiu durpes ir pudau zole maisuos, jei yra laisvos vietos, prakasu ir idrebiu to gerio ir uzpilu durpiu.
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 20, 07:09)
Jei ne paslaptis, kiek arų pas Tave ir kiek metų tvarkaisi?[/color]
Aru mazai- sesi su biskiu, o tvarkaus, tai du metai bus, kaip viskas is naujo atgime, like tik du seni augaliukai-kadagys ir sakura.
QUOTE(jolaxus @ 2009 05 20, 08:05)
pasigaudyti minčių... [/b]
Ileisk mane, ten vietos matau
yra ka sodinti, tuoj prikisciau ko reik ir ko nereik
, o jei rimtai, tai tik zaluma
QUOTE(une @ 2009 05 20, 09:11)
Srove, man tai istrigo tas spalvu sodrumas
kazkaip net tvarkingai sustatyti akmenys nekrenta i akis(kas siaip man nepatinka
) bet pas tave labai graziai viskas atrodo. dvelkia meile is parodytu kampeliu
Apie spalvas truputi rasiau jau, nu tie akmenys stati ir man nelabai jau taip ziurisi, bet as juos galvoju su sliauziakais pusiau pakavoti, kai kurie uoliniai man kalnus primena, tai savotiska nostalgija jauciu .
QUOTE(vida777 @ 2009 05 20, 10:48)
tavo aplinka mano favoriciu sarase
.
Oi
QUOTE(edvita @ 2009 05 20, 14:13)
Srove, labai man patinka jūsų tvora. Mes irgi ruošiames tverti tvora, tik nežinau kokio aukščio reikėtų, o jūsų man kaip tik atrodo reikiamo aukščio, gal gali parašyti koks jos aukštis
1m10cm.
Aciu visoms uz nuomones
Papildyta:
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 20, 23:02)
Bet poroj vietų "sugriešinom", nupjovėm seną kaukazinę slyvą ir kaštoną užstojantį visą namo fasadą tik vos žemiau žemės paviršiaus - lenda dabar tokis "šepetys" ir darko žolytę - eisiu roundapu laistyti, gal pamačys
Mes ir daug ka nupjaustem, bet gerai druskos uzvertem ant kelmu, dar kolkas niekas nelenda.