Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 45

QUOTE(*MONAMI* @ 2009 05 20, 14:03)
merginos gal galit bent apytiksliai parašyti kiek kainuoja Rondapas g.gif  4u.gif

Kaip tik šią savaitę ir aš pirkau mirksiukas.gif , mano užkampyje kainavo 7 Lt (tik tūrio neamenu). Manau, kad didžiuosiuose miestuose bus pigiau.
Atsakyti
Rasau ... ... ... nes nerodo paskutiniu zinuciu, kai parasau posta - jos atsiranda. Nedadelka kazkokia forumo. Ar jums irgi taip buna? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 05 20, 11:01)
Taip. Nedengiu ziemomis.

Apsimelavau vistik per skubejima. Baltos salia pat namo nedengiu, ji ziemoja puikiai, o rozine eglisakem dengiu, ji kazkokia jautresne.

Beje Sroves vaizdeliai thumbup.gif Jolaxus smeliadeze taip pat thumbup.gif tik va pagalvojau, kai jums reiks ta smeli is jos iskapstyt doh.gif
Atsakyti
dali smelio vaikai suvalgys, dali - isnesios, kas liks - vaikiskais kastuveliais teveliai iskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurine @ 2009 05 20, 17:27)
Kaip tik šią savaitę ir aš pirkau  mirksiukas.gif , mano užkampyje kainavo 7 Lt (tik tūrio neamenu). Manau, kad didžiuosiuose miestuose bus pigiau.

4u.gif ačius,radau pernai metų,kad 6lt buvo,tai maždaug jau įsivaizdavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 05 20, 00:24)
pas mane nebuna savaites, kad neprazystu bent keli augalai - daznai tektu lankytis mirksiukas.gif
siauralapius aisku, butinai pasirodysiu. vienintele ju beda -  labai trumpas zydejimas,  bet uztad  labai ispudingas wub.gif
taip,sodu bendrijos privalumas- sezoninis lauko vandentiekis [na einant miegoot uzsukam lotuliukas.gif ]

Nu tylėjau, bet nesusilaikiau- tai kuo visgi tu savo gėles milžines maitini? Trąšos, kompostas, ...?
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2009 05 20, 19:43)
Nu tylėjau, bet nesusilaikiau- tai kuo visgi tu savo gėles milžines maitini? Trąšos, kompostas, ...?

tiesiog tikrai zeme gera. smile.gif
kai kuriu bijunu ziedai vos ne mano galvos auksty [as vidut ugio], ir siaip viskas kaip padidintu variantu auga [kai kam nors dovanoju geliukus,ir pamatau juos kitoj vietoj augancius,net nustembu lotuliukas.gif ]
kompostas i darza nukeliauja -negi siukslinsiu grozybes savo? lotuliukas.gif - jei rimtai - nera poreikio jam.

pavasari islindusius svoguniniu nosis palieju trasom skiedziamom.

truputi veliau pavasari, kai ir daugiameciai iskisa snukucius - apiberiu biriom trasom zydintiems augalams [konkreciai siemet ''zalsta floral'' - skirtos rozems, lauko gelems [t.y. daugiametems] ir zydintiems krumams].
viskas.

dar ypatybe - per vidurdienio kaitra gelyne pavesis nuo salia augancios dideles riebios sidabrines egles - kaip rodykle eina per gelyna.
spygliuociu sodelis visiskoj saulej, bet ten ir pavesiamegiai puikiai jauciasi.

dar - bendrija yra buvusioj pelkes vietoj, dregme ''isejusi'' dabar i daugybe tvenkinuku - didesniu ir mazesniu [isivaizduojat, yra naturaliu mini tvenkinuku 6a sklypuose?! wub.gif ]
vejos pas mus niekad neisdziuva.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 20 gegužės 2009 - 20:40
Na ir gražu jūsų kiemuose...Pavydžiu baltu pavydu taip sugebančiom 4u.gif
gal galetumet mestelti kokį patarimą ir man blush2.gif
reikalas toks...stovi kieme elektros stulpas, dabar įvedė trifazę, tai tam stulpui dabar dar ir atramą pristatė, tad nebesugalvoju, kaip tuos stulpus "pridengti" doh.gif
Už tų stulpų iškart sodelis, o prieš juos daug erdvės...Kol buvo vienas stulpas, galvojau kokį medelį ir krūmą prieš jį sodinti, bet, kai dabar dar ir ta atrama išsiskėtusi... verysad.gif
gal kas kieme irgi turit tokią 'grožybę", kaip ją pridengėt?
4u.gif
Atsakyti
Labukas ir vėl trukdau.Norėjau paklausti ar šitos gėlėslAcanthus-Asphodelus
Astragalus-Cimicifuga
Clematis-Eupatorium
Euphorbia-Hepatica
Heuchera-Lysimachia
Melissa-Phlox
Phuopsis-Scleranthus
Sinene-Yuccaės daugiametės pas Vyšniausų ?Vedu į google bet daug kur aprašo ir viskas.O čia iš kur paėmiau http://vysniauskugel....php?g=24&pg=37
kiti augalai parašyta.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 20, 22:16)
Labukas ir vėl trukdau.Norėjau paklausti ar šitos gėlėslAcanthus-Asphodelus
Astragalus-Cimicifuga
Clematis-Eupatorium
Euphorbia-Hepatica
Heuchera-Lysimachia
Melissa-Phlox
Phuopsis-Scleranthus
Sinene-Yuccaės daugiametės pas Vyšniausų ?Vedu į google bet daug kur aprašo ir viskas.O čia iš kur paėmiau http://vysniauskugel....php?g=24&pg=37
kiti augalai parašyta.

Vysniausku ukis. Daugiametes geles. Tiesiog pacitavau pirmasias puslapio eilutes.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 05 20, 15:48)
buvo tiesiog didžiausi krūmai, ir dabar toje vietoje reikia aplinką sutvarkyti, kažkiek gėlyno įrengti o likusią dalį žolyte užsėti. Bet dar žinoma kažkiek  yra šaknų likę vietoje

jei jau krūmai dideli buvo, tai ir šaknys atitinkamo dydžio smile.gif Aš tai pasirinkčiau super mankštą - kasčiau gilyn ir raučiau kelmus lauk biggrin.gif Jei kyla noras mane nuvaryt pabandyt to "sizifo" darbo, tai galit nesiųst -žinau kas tas yr - vieną rudenį tik tuo ir užsiiminėjau - šabakštynus įsigytoj sodyboj šalinom iš pat šaknų ir su šaknimis tongue.gif Bet poroj vietų "sugriešinom", nupjovėm seną kaukazinę slyvą ir kaštoną užstojantį visą namo fasadą tik vos žemiau žemės paviršiaus - lenda dabar tokis "šepetys" ir darko žolytę - eisiu roundapu laistyti, gal pamačys g.gif O alyva yra alyva - jos tokis įprotis leist atžalas kaip pasiutus...
QUOTE(vilmak @ 2009 05 20, 22:10)
stovi kieme elektros stulpas, dabar įvedė trifazę, tai tam stulpui dabar dar ir atramą pristatė, tad nebesugalvoju, kaip tuos stulpus "pridengti" doh.gif

kažkada DeeDee yra užmačius kažkur gerą idėją - miskantais apsodint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 20 gegužės 2009 - 22:02
QUOTE(sobieska @ 2009 05 19, 23:34)
Labai grazios kompozicijos...einu miegot, gal is ryto nuotraukas aiskiau matysiu, nes dabar jos kazkokios keistos g.gif

Aciu . Is tikruju, tai keistos, nes truputi esu susipykusi su kamera(fotiko neturiu )sviecias ant mano langelio nightschot kazkokia fioletine spalva, jungtukas nereaguoja i perjunginejima, kartais savaime prasvieseja, bet itariu, kad reikia ieskotis suprantancio dedes, arba naujo fotiko ir vaizdas kazkaip dvigubinasi, nera ryskumo, zodziu akys tau nemelavo lotuliukas.gif

QUOTE(DeeDee @ 2009 05 20, 00:13)
Srove, tavasis vazonas su bėgančiais augalėliais pakerėjo 

Cia Sobieskai turiu sakyti aciu blush2.gif

QUOTE(jolaxus @ 2009 05 20, 07:06)
labai jau gražus serialias, lauksime tęsinio nu man ta Srovės juoda žemė tai pavydą kelia 

4u.gif , del zemes atrodo jau esu rasiusi, kad naudoju sulinkiu durpes ir pudau zole maisuos, jei yra laisvos vietos, prakasu ir idrebiu to gerio ir uzpilu durpiu.

QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 20, 07:09)
Jei ne paslaptis, kiek arų pas Tave ir kiek metų tvarkaisi?[/color]

Aru mazai- sesi su biskiu, o tvarkaus, tai du metai bus, kaip viskas is naujo atgime, like tik du seni augaliukai-kadagys ir sakura.

QUOTE(jolaxus @ 2009 05 20, 08:05)
pasigaudyti minčių...  [/b]

Ileisk mane, ten vietos matau doh.gif yra ka sodinti, tuoj prikisciau ko reik ir ko nereik lotuliukas.gif , o jei rimtai, tai tik zaluma

QUOTE(une @ 2009 05 20, 09:11)
Srove,  man tai istrigo tas spalvu sodrumas  wub.gif  kazkaip net tvarkingai sustatyti akmenys nekrenta i akis(kas siaip man nepatinka  ax.gif ) bet pas tave labai graziai viskas atrodo. dvelkia meile is parodytu kampeliu  wub.gif

Apie spalvas truputi rasiau jau, nu tie akmenys stati ir man nelabai jau taip ziurisi, bet as juos galvoju su sliauziakais pusiau pakavoti, kai kurie uoliniai man kalnus primena, tai savotiska nostalgija jauciu .

QUOTE(vida777 @ 2009 05 20, 10:48)
tavo aplinka mano favoriciu sarase  biggrin.gif .

Oi blush2.gif 4u.gif

QUOTE(edvita @ 2009 05 20, 14:13)
Srove, labai man patinka jūsų tvora. Mes irgi ruošiames tverti tvora, tik nežinau kokio aukščio reikėtų, o jūsų man kaip tik atrodo reikiamo aukščio, gal gali parašyti koks jos aukštis

1m10cm.

Aciu visoms uz nuomones 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 20, 23:02)
Bet poroj vietų "sugriešinom", nupjovėm seną kaukazinę slyvą ir kaštoną užstojantį visą namo fasadą tik vos žemiau žemės paviršiaus - lenda dabar tokis "šepetys" ir darko žolytę - eisiu roundapu laistyti, gal pamačys

Mes ir daug ka nupjaustem, bet gerai druskos uzvertem ant kelmu, dar kolkas niekas nelenda.
Atsakyti
Srove, atleisk man neišmanėlei blush2.gif bet kaip atrodo žolės pūdymas maišuose? Kokie maišai, kiek laiko trunka? Labai procesas sudomino. ax.gif Gal pritaikysiu savo ūky. bigsmile.gif
Atsakyti