Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 45

QUOTE(jolaxus @ 2009 05 20, 10:07)
vienu žodžiu, intensyvios kūrybinės kančios mastau.gif

Oi kaip suprantu ir uzjauciu del kurybinio blaskymosi ir neapsisprendimo. smile.gif Visada norisi optimaliai graziausio vaizdo. Tikiuosi, atskris kurybine muza ir pakuzdes pati geriausia sprendimo buda. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 20 gegužės 2009 - 08:46
QUOTE(inrinke @ 2009 05 20, 09:45)
Oi kaip suprantu ir uzjauciu del kurybinio blaskymosi ir neapsisprendimo. smile.gif Visada norisi optimaliai graziausio vaizdo. Tikiuosi, atskris kurybine muza ir pakuzdes pati geriausia sprendimo buda. mirksiukas.gif

aha, tipo padėjai biggrin.gif o kur atiduotas balsas? mirksiukas.gif tirštas augalynas ar vienas kitas žaliasis? rolleyes.gif
Atsakyti
jolaxus, aš ne specas, bet gal augalynas labiau tiktų - tu juk prie profų 4u.gif
O vienas kitas žaliasis - lai bus pradedančioms 4u.gif
Atsakyti
Jolaxus, balsuoju, daug zalumos thumbup.gif:
Atsakyti
ar tik eilinį kartą nebus taip, kad pirmoji idėja ir bus teisinga g.gif
juk turbūt visoms taip būna, kad parduotuvėj ar turguj jei kažkas tik įpuolus užkliūva, tai po ilgų ieškojimų "gal dar ką rasiu tinkamesnio" imi ir grįžti prie to pirmojo varianto cool.gif
na keliauju su mažuoju į smėliadėžę, grįžusi tikiuosi rasti daugiau balsų mirksiukas.gif o ratais bevaikščiodama dar pamintysiu, gal dar kokių erezijų prigalvosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 20 gegužės 2009 - 08:59
QUOTE(jolaxus @ 2009 05 20, 09:48)
aha, tipo padėjai biggrin.gif  o kur atiduotas balsas? mirksiukas.gif tirštas augalynas ar vienas kitas žaliasis? rolleyes.gif

As uz ta varianta, kurio paveiiksleli ikelei- istisusiais kadagiais.
Ir smelio deze- nereali, nors is pradziu skeptiskai vertinau. Galvojau, kad vaikai visus gelynus iskapstys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 20 gegužės 2009 - 10:22
QUOTE(jolaxus @ 2009 05 19, 21:25)
na o čia žadėtas reginys, kaip atrodo didžiausia kaime smėliadėžė, dar pavasarį tyvuliavusi vandenuku biggrin.gif

I - a vieta be konkurso bigsmile.gif ... ir ideja, ir vaizdelis, tiesiog truksta zodziu wub.gif ...

QUOTE(Srove @ 2009 05 19, 22:16)
Po vakariniu laistyniu isejau truputi pafotkinti tu pakrasciu, bet tamsoka, tai fotkes nelabai jau kokios kokybes.

tavo aplinka mano favoriciu sarase biggrin.gif .

QUOTE(jolaxus @ 2009 05 20, 07:05)
na pradėsiu aš savo serialą ax.gif
reikia minčių mirksiukas.gif

mano kuklia nuomone - daugiau augalu, ir ne vien tik zemu. Gal nuo varteliu, ar link vidurio kazka aukstesnio (kad sargiui akiracio labai nesusiaurinti). Mano asmenine aplinkos vizija yra tokia - susodinti augalus taip, kad liktu intriga, kas uz to medzio ar krumo.. o ne tiesiog apzvalgos aikstele ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 05 20, 10:48)
aha, tipo padėjai biggrin.gif  o kur atiduotas balsas? mirksiukas.gif tirštas augalynas ar vienas kitas žaliasis? rolleyes.gif

Man labiau patinka sterili aplinka,o ne gausus ivairiu augalu apzeldinimas. rolleyes.gif Nepatinka "dziunglynas". Cia mano poziuris. Todel as uz negausu apzeldinima ir grazi samanele tiktu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 05 19, 23:57)
Tina* dekoratyvines erikas auginat?

Taip. Nedengiu ziemomis.
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 18, 23:53)
Persodink ( nėr unoro aiškint, kodėl, bet jei reikia tik postūmio, tai krutinu iš vietos biggrin.gif )

4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(rokoko @ 2009 05 19, 00:49)
siand visa diena ravejau,ravejau... rolleyes.gif
na, tai ir isiamzinau lotuliukas.gif  blush2.gif

jau tyliu, kad mano ''rekordas'' apsiversti supynese 360laipsniu buvo ''tik'' 18 kartu is eiles -  ir niekaip neiveikiau pusbrolio, kuris tai padarydavo 40 kartu! idomu, kodel mes netapom kosmonautais? lotuliukas.gif
labai dekoratyvu pas Srove wub.gif labai grazu..

kaip gražu pas tave wub.gif

o čia tai thumbup.gif thumbup.gif

pas visas labai gražūs vaizdeliai wub.gif

o mes vis dar švarinames visur doh.gif
Atsakyti
Jolaxus, smelio deze tiesiog pasakiska thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jolajux- smėlio dėžė rojus vaikams thumbup.gif įvažiavimas lenktas labai super thumbup.gif
Atsakyti