nu as tai leliukais apsikrovus-man vakare visus nupraust reik ir pamaitint, tai nelabai galiu bet gal kas nori sekmadieni i miska jei nelis zuikiu pagaudyt su MB kartu ?
QUOTE(k@stone @ 2009 07 22, 11:16)
nu as tai leliukais apsikrovus-man vakare visus nupraust reik ir pamaitint, tai nelabai galiu bet gal kas nori sekmadieni i miska jei nelis zuikiu pagaudyt su MB kartu ?
tai, kad sekmadieni planuojam kelione traukiniu, pamirsai?
QUOTE(unique @ 2009 07 22, 11:31)
tai, kad sekmadieni planuojam kelione traukiniu, pamirsai?
ai gi, tikrai! jus vaziuojat tutu! bet gi ne visi, gal bent MilliVanilli pasirasys su mumis pasivaiksciot su seimyna
Vajezau kaip bijojau čia lįsti galvojau drabstysitės purvais čia ant manęs Bet tikrai kai užvertė darbais,tai po darbo jaučiausi kaip maratoną nubėgus na bet atidirbau savo valandas (ir dar kai kieno) ir aš dabar freeeeee
Dėl to night out tai o kai lelius suguldysi niekaip neišeitų? būtų smagu moteriškai pasisėdėti. Nu bet jei ne tai tiek to.Dėl parkelio,planuot nieko neplanuoju nes matot kaip gaunas parašyk kelintą valandą žadat į parkelį keliaut aš taip NEPLANUODAMA pasirodysiu. O sekmadienį išvažiuoju į Lietuvą grįšiu rugpjūčio pabaigoj
Dėl to night out tai o kai lelius suguldysi niekaip neišeitų? būtų smagu moteriškai pasisėdėti. Nu bet jei ne tai tiek to.Dėl parkelio,planuot nieko neplanuoju nes matot kaip gaunas parašyk kelintą valandą žadat į parkelį keliaut aš taip NEPLANUODAMA pasirodysiu. O sekmadienį išvažiuoju į Lietuvą grįšiu rugpjūčio pabaigoj
kokiais gi jau cia purvais-gi darbas svarbiau nei kumuciu ple ple
kaip faina, kad lt pavasarosit
kaip faina, kad lt pavasarosit
Oi MilliVanilli, kaip smagu tau su seimyna isvaziuojat? Mes va, kazkaip jau kelinta vasara praleidziam UK , bet uztat sveciu kiek sulaukiam Geros tau keliones ir smagaus rugpjucio Lauksim griztant!
oi ir as noreciau i lt! gal dar isdegs kaip nors bent trumpam galeciau pvz veliau uz mb poto gryzt teoriskai...bet kaip ta igyvendint praktiskai su dviem bruzdukais
Ačiū už linkėjimus aš pati gal nelabai važiuočiau,bet vyresnėlis žiauriai nori,minutes skaičiuoja iki kelionės Važiuosim maršrutke, nes mano vaikai turi bailę mamą kuri geriau kelias paras trankysis maršrutke negu praleis pora valandų lėktuve.Paniškai bijau skrydžių Nežinau net iš kur tokia baimė ir esu skridusi kokius septynis kartus,bet ankščiau lėktuve dalindavo vynelį tai atlaikydavau šauniai bet kai paskutinį kartą skridau ir visą kelią praverkiau iš baimės prižadėjau kad į lėktuvą daugiau nei kojos nekelsiu
Jums irgi geros vasarėlės čia,nors orai ir nekokie paskutinėm savaitėm..
k@stone gal susitiksim LT
Jums irgi geros vasarėlės čia,nors orai ir nekokie paskutinėm savaitėm..
k@stone gal susitiksim LT
mes irgi galvojam gal su masina vaziuot, bet ne is baimes, o is taupumo nes mums keturiems bilietai su mokesciais kokie 700svaru o tai jau daug. tik laiko gaila:hm ir neaisku kaip zvirbliukai istvertu kelione. aisku, mes pailsetume berlyne pas draugus, bet vistiek... o is kur tu lt Millivanilli?
K@stone važiuotumėm ir mes automobiliu,bet kad turim labai mažą automobilį,su juo tikrai būtų nepatogu mums važiuot,jei turėtumėm didesnį jau seniai būčiau prie Lietuvos-Lenkijos sienos,ne taip kaip dabar sėdžiu ir laukiu...paskambins ar nepaskambins,nors vietas užsisakiau dar praeitą savaitę
O gyvenu tai aš Kauno rajone,Piliuonoj jei esi kaunietė turėtum žinoti tą miestelį prie Nemuno
O gyvenu tai aš Kauno rajone,Piliuonoj jei esi kaunietė turėtum žinoti tą miestelį prie Nemuno
na va, butumet speje i miska sulakstyt aitvaro su mumis palaidyt, nes gi sunku laukt taip ant tasiu, isivaizduoju as is Kauno, zinau, kad yra Piliuona netoliese, bet neesu ten guvus, man atrodo
o miske tai smagu siandien-nekarsta, toks fainas vejas, Augustelis prisilakste, maziukas prisiziurejo i medzius, o mes su MB palaidem aitvara
o miske tai smagu siandien-nekarsta, toks fainas vejas, Augustelis prisilakste, maziukas prisiziurejo i medzius, o mes su MB palaidem aitvara
Na na Puse musu Lt (dvi ) ir temele baigia visai numirti...